پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴

سیاسی

هشدار فوری نماینده اصفهان؛ ۴۵ روز فرصت برای نجات زاینده‌رود

هشدار فوری نماینده اصفهان؛ ۴۵ روز فرصت برای نجات زاینده‌رود
پیام سپاهان - تسنیم / نماینده مردم اصفهان در مجلس با هشدار فوری درباره بحران زاینده‌رود گفت: تنها ۴۵ روز فرصت داریم تا برای نجات این رودخانه چاره‌اندیشی کنیم. مهدی طغیانی، ...
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - تسنیم / نماینده مردم اصفهان در مجلس با هشدار فوری درباره بحران زاینده‌رود گفت: تنها 45 روز فرصت داریم تا برای نجات این رودخانه چاره‌اندیشی کنیم.
مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان و ورزنه در مجلس شورای اسلامی، در نشست نخبگانی مطالبه گران زاینده‌رود با انتقاد از سیاست‌های غلط آبی هشدار داد: باید به سرعت برای نجات زاینده‌رود چاره‌اندیشی کنیم.
وی با اشاره به تناقض در تصمیم‌گیری‌ های دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: در حالی که زاینده‌رود با بحران جدی مواجه است، شاهد بارگذاری‌های جدید جمعیتی در استان هستیم. این در حالی است که هم‌اکنون 100 هزار واحد مسکونی خالی در اصفهان وجود دارد.
طغیانی با بیان آمارهای نگران‌کننده از مصرف آب افزود: 460 میلیون مترمکعب از آب زاینده‌رود در بخش مسکن مصرف می‌شود که شامل مصارف شهرهای اصفهان، کاشان و یزد است. این در حالی است که حقابه طبیعی زاینده‌‌رود تنها 150 میلیون مترمکعب است.
نماینده اصفهان در مجلس با انتقاد از توسعه نامتوازن کشاورزی خاطرنشان کرد: در برخی مناطق شاهد ایجاد باغات در شیب 40 تا 45 درجه هستیم که این امر موجب تشدید بحران آب شده است.
وی بر لزوم بازنگری در سیاست‌های بخش آب تأکید کرد و گفت: باید همه دستگاه‌ها متوجه باشند که نجات زاینده‌رود نیازمند عزم جدی و تغییر رویکردهای فعلی است.
طغیانی گفت: مسئله زاینده‌رود با گذشت زمان نه تنها حل نشده، بلکه روزبه‌روز پیچیده‌تر شده است.
وی با بیان اینکه امروز حسرت دهه‌های 80 و 90 را می‌خوریم، افزود: هر چه زمان می‌گذرد، وضعیت بدتر می‌شود. ما از ابتدای پاییز شاهد برداشت‌ های غیرمجاز از بالا دست زاینده‌رود هستیم.
نماینده اصفهان با اشاره به مکاتبات انجام شده با وزارت کشور تصریح کرد: به مسئولان مربوطه اعلام کرده‌ام که آب اصفهان تمام شده است. مدیران مربوطه باید پاسخگوی مردم باشند.
طغیانی با ابراز نگرانی از تداوم روند فعلی هشدار داد: اگر در مدت 45 روز آینده چاره‌ای اندیشیده نشود، با وضعیت بسیار دشواری روبرو خواهیم شد.
وی در پایان با تأکید بر لزوم شفافیت در حکمرانی آب خاطرنشان کرد: امروز نیازمند عدالت در توزیع آب و جبران بارگذاری‌‌های غیر اصولی گذشته هستیم.
بازار


نظرات شما