پیام سپاهان - سرمازدگی به دو هزار و 440 هکتار از زمین های کشاورزی فریدن خسارت زد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی فریدن گفت: در پی سرمازدگی چند روز اخیر به هزار و 700 هکتار سیب زمینی، 500 هکتار ذرت و 220 هکتار علوفه یونجه، خسارت وارد شد.
محمدزمان احمدی افزود: حدود 30 هزار تن سیب زمینی آسیب دیده است و سرمازدگی 50 درصد از این محصول را در شهرستان فریدن از بین برده و نیز کاهش کیفیت 50 درصد محشول باقیمانده را در پی داشته است.
به گفته وی سرمازدگی 50 درصد ذرت را از بین برد و علوفه یونجه نیز به کلی از بین رفته است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدن اضافه کرد: کشاورزان این شهرستان حدود 6 هزار و 190 میلیارد ریال خسارت دیده اند که بیشترین آسیب به محصول سیبزمینی وارد شده است.
وی بیان کرد: کشاورزانی که اراضی و محصولات خود را زیر پوشش بیمه قرار دادهاند، میتوانند برای دریافت خسارت ، به دفاتر بیمه مربوطه مراجعه کرده و با تکمیل مراحل اداری، مطالبات خود را دریافت کنند.
شهرستان فریدن با 40 هزار هکتار اراضی کشاورزی و یک هزار و 200 هکتار باغ، در 150 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.