پیام سپاهان - امنیت غذایی کشور با کاهش 15 درصدی ضایعات محصولات کشاورزی تامین میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور پسماند و ضایعات کشاورزی گفت: در حال حاضر میزان ضایعات محصولات کشاورزی در کشورمان از زمان تولید تا برداشت و توزیع و مصرف 30 درصد است.
عادل میر مجیدی با بیان این که این هدر رفت به معنای اتلاف 30 درصد نهاده ها، سم، کود، آب و نیروی انسانی است، اضافه کرد: براساس سند ملی امنیت غذایی دانش بنیان، ضایعات کشاورزی باید تا سال 1411 به 15 درصد کاهش یابد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
مشاور وزیر جهاد کشاورزی افزود: یکی از راهکارها برای حل این مشکل تمرکز بر تجارسازی طرحهای پژوهشی است که در دانشگاههای کشور تهیه میشود.
میرمجیدی تاکید کرد: تمام تلاش خود را برای اتصال طرحهای پژوهشی و صنعت مواد غذایی به کار خواهیم گرفت تا در مسیر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی گام برداریم.