پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

اپل احتمالا نمایشگر اولد را به آیپد مینی و آیپد ایر می‌آورد

اپل احتمالا نمایشگر اولد را به آیپد مینی و آیپد ایر می‌آورد
پیام سپاهان - زومیت / آیپد مینی بعدی احتمالاً با تغییر بزرگی همراه باشد؛ تغییری که مرز میان مدل‌های پرو و معمولی اپل را کم‌رنگ‌تر می‌کند. به گزارش بلومبرگ، اپل درحال گسترش ...
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - زومیت / آیپد مینی بعدی احتمالاً با تغییر بزرگی همراه باشد؛ تغییری که مرز میان مدل‌های پرو و معمولی اپل را کم‌رنگ‌تر می‌کند.
به گزارش بلومبرگ، اپل درحال گسترش استفاده از نمایشگرهای OLED در محصولات خود است، اما این تغییر به‌تدریج و در چند سال آینده انجام خواهد شد. طبق شنیده‌ها، آیپد مینی اولین محصولی خواهد بود که در سال 2026 به نمایشگر OLED مجهز می‌شود. پس از آن، آیپد ایر در نسخه‌ی جدید خود احتمالاً در سال 2027 این فناوری را دریافت می‌کند و در نهایت مک‌بوک ایر تا حدود سال 2028 به نمایشگر OLED مهاجرت خواهد کرد. بنابراین کاربران مک‌بوک ایر فعلاً باید با نمایشگرهای LCD فعلی سر کنند.
بازار
نمایشگرهای OLED درمقایسه با پنل‌های Liquid Retina فعلی، رنگ‌های زنده‌تر، مشکی عمیق‌تر و کنتراست بالاتری ارائه می‌دهند و در کنار آن، مصرف انرژی کمتری نیز دارند. این فناوری هم‌اکنون در مدل‌های پرو آیپد استفاده شده و به‌نظر می‌رسد اپل قصد دارد آن را از محدوده‌ی محصولات حرفه‌ای فراتر ببرد.
بلومبرگ همچنین گزارش داد که اپل روی طراحی مقاوم در برابر آب برای نسل بعدی آیپد مینی کار می‌کند. در این نسخه از اسپیکرهای مبتنی‌بر لرزش به‌جای بریدگی‌های سنتی استفاده خواهد شد؛ تغییری که می‌تواند آیپد مینی را به اولین تبلت اپل با مقاومت واقعی در برابر نفوذ آب تبدیل کند؛ قابلیت مفید برای کسانی که از تبلت در فضاهای بیرونی استفاده می‌کنند.
بااین حال، این تغییرات بدون هزینه نخواهد بود. تولید پنل‌های OLED گران‌تر است و زنجیره‌ی تأمین اپل احتمال افزایش قیمت در سرتاسر این مدل‌ها را مطرح کرده است. طبق گزارش‌ها، ارتقای نمایشگر ممکن است منجر به افزایش قیمت تبلت تا حدود 100 دلار شود.
افزایش قیمت، آیپد ایر و مینی را در رقابت سخت‌تر با تبلت‌های اندرویدی مجهز به OLED قرار می‌دهد؛ محصولاتی از برندهایی مانند سامسونگ، لنوو و وان‌پلاس که برخی از آن‌ها قیمتی کمتر از 500 دلار دارند. بااین حال، اپل به‌وضوح در مسیر یکپارچه‌سازی کامل با فناوری OLED حرکت می‌کند؛ مسیری که احتمالاً تا پایان دهه، اکثر دستگاه‌های قابل‌حمل این شرکت را با نمایشگرهایی با کیفیتی هم‌سطح مدل‌های پرو همراه خواهد کرد.


نظرات شما