پیام سپاهان - قرار داد واگذاری زمین به متقاضیان در طرح جوانی جمعیت چادگان تا یک ماه دیگر منعقد میشود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره راه و شهرسازی چادگان با بیان اجرای دو طرح جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن در دو شهر چادگان و رزوه و در یک سایت مشترک، افزود: مساحت زمین این طرح ها، در چادگان 28 هکتار و رزوه 10 هکتار است.
شهاب ایمری افزود: متقاضیان دریافت زمین در طرح نهضت ملی شهرستان 763 نفر هستند که با بررسیهای صورت گرفته 611 نفر از این افراد واجد شرایط بودند.
به گفته وی تاکنون 394 پلاک زمین به درخواست کنندگان تایید شده، تحویل داده شده است.
وی با عنوان اینکه مساحت هر پلاک زمین 180 متر مربع است و واگذاری آن در هر 2 طرح به یک نفر صورت میگیرد، گفت: مجوز ساخت زیربنا برای مالکان در شهر چادگان 108 و شهر رزوه 126 متر مربع است.
رئیس اداره راه و شهرسازی چادگان تعداد متقاضیان دریافت زمین در طرح جوانی جمعیت چادگان را 700 نفر بیان و اعلام داشت: از این تعداد، 212 نفر واجد شرایط بودند که برای آنها تشکیل پرونده شده است.
رییس راه و شهرسازی چادگان همچنین با اشاره به اینکه طی یک ماه آینده با این افراد قرارداد واگذاری زمین انعقاد خواهد شد، گفت: مساحت زمین و مجوز احداث زیربنا در این طرح، مشابه طرح نهضت ملی مسکن این شهرستان است.
شهرستان چادگان در 120 کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.