سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

با محوریت خدمات شهری به زائران اربعین

فراخوان شرکت در پویش نذر حسین (ع)

فراخوان شرکت در پویش نذر حسین (ع)
پیام سپاهان - هموطنان داوطلبی که مایل به خدمت رسانی با محوریت خدمات شهری به زائران اربعین هستند می‌توانند در پویش نذر حسین (ع) شرکت کنند.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - هموطنان داوطلبی که مایل به خدمت رسانی با محوریت خدمات شهری به زائران اربعین هستند می‌توانند در پویش نذر حسین (ع) شرکت کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان گفت: محوریت این پویش برای کمک در زمینه‌های نظافت، خدمات فنی، تأمین خودرو، تجهیزات و مالی است.
مهدی بقایی افزود:اطلاعات و شیوه پیوستن به پویش «نذر حسین (ع)» در سامانه http://www.moukebisf.ir بارگذاری شده است و داوطلبان از سراسر کشور می‌توانند در این پویش شرکت کنند.
وی ادامه داد: حدود 500 نفر از نیرو‌های شهرداری اصفهان در دو دوره 15 روزه و در قالب تیم‌های خدماتی، پشتیبانی و اجرایی در شهر کربلا به زائران حسینی خدمات رسانی می‌کنند.
بقایی افزود:نیرو‌های شهرداری اصفهان بیش از دو هفته است که مرز چذابه مستقر شده‌اند و در حوزه‌هایی همچون نظافت محیط، ساماندهی و نصب سایه‌بان‌ها و ارائه خدمات رفاهی به زائران فعال هستند.
معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان ادامه داد: گروه اصلی که متشکل از داوطلبان مردمی، کارگران، نیرو‌های خدماتی و سایر زحمت‌کشان هستند، در شهر کربلا مستقر شده‌اند تا به خدمت‌رسانی و پشتیبانی از موکب‌های استان اصفهان مشغول باشند.
وی اضافه کرد: در شهر اصفهان هم ویژه‌برنامه‌ای با همکاری جبهه فرهنگی، هیئت‌ها و موکب‌داران تدارک‌دیده‌شده است و به مناسبت جاماندگان اربعین، هم‌زمان با روز اربعین، برگزار خواهد شد.
حدود 25 درصد از معابر شهر کربلا زیر پوشش فعالیت‌های خدماتی و پشتیبانی نیرو‌های شهرداری اصفهان قرار دارد.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما