دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴

اجتماعی

داغ بزرگ مونوکسید کربن

دو فوتی و یک مصدوم در ناژوان اصفهان

دو فوتی و یک مصدوم در ناژوان اصفهان
پیام سپاهان - گازگرفتگی در ناژوان اصفهان دو فوتی و یک مصدوم بر جای گذاشت.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - گازگرفتگی در ناژوان اصفهان دو فوتی و یک مصدوم بر جای گذاشت.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: این حادثه در ساعت 15:34 به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شد.
عباس زمانپور افزود:به علت روشن کردن زغال در داخل چادر، سه نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدند که مردی 44 ساله و خانمی 40 ساله در محل جان خود را از دست دادند و یک مرد 50 ساله هم با علائم شدید مسمومیت به بیمارستان خورشید اصفهان منتقل شد.
وی با اشاره به فراگیر شدن استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد در فضای بسته، افزود: در چنین شرایطی باید بیمار را سریع به هوای آزاد منتقل کرد، درها و پنجره‌ها را باز گذاشت، منبع گرما یا سوخت را خاموش کرد و به سرعت با اورژانس 115 تماس گرفت.
وی همچنین از مردم خواست از روشن کردن زغال، گاز یا بخاری در محیط‌های بدون تهویه خودداری کنند.
مونوکسید کربن گازی است بی‌رنگ و بی‌بو که در زمان سوخت ناقص مواد سوختنی مانند زغال، چوب یا گاز طبیعی تولید می‌شود. در صورت استنشاق این گاز، اکسیژن خون به سرعت کاهش یافته و فرد در عرض چند دقیقه دچار بی‌هوشی، ایست تنفسی و مرگ می‌شود.


نظرات شما