پیام سپاهان - معاون سوادآموزی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بالغ بر 98 درصد جمعیت استان اصفهان باسواد هستند و به همین جهت، ما درحال نزدیک شدن به نقطه پایانی بیسوادی در استان هستیم و میتوانیم ظرف سه سال این بحث را به سرانجام برسانیم.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان، جلسه شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی آموزشوپرورش استان با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان، مدیرکل آموزش و پرورش، مدیران کل دفتر امور اجتماعی و اتباع استانداری و دیگر اعضا و مدعوین شود.
عباس احمدی، معاون سوادآموزی ادارهکل آموزش و پرورش استان در این جلسه اظهار داشت: در اردیبهشتماه سال جاری، یکی از مصوبات شورای آموزشوپرورش استان، طرح شتاببخشی به ریشهکنی بیسوادی و مهارتافزایی سوادآموزان بود که این جلسه در راستای اجراییسازی آن برگزار شده است.
وی با تشریح وضعیت موجود بیان داشت: بالغ بر 98 درصد جمعیت استان اصفهان باسواد هستند و به همین جهت، ما درحال نزدیک شدن به نقطه پایانی بیسوادی در استان هستیم و میتوانیم ظرف سه سال این بحث را به سرانجام برسانیم.
احمدی افزود: درحال حاضر، افراد بین 10 تا 59 سال تحت پوشش خدمات سوادآموزی قرار دارند؛ این سقف سنی تا سال گذشته 49 سال بود که امسال، ده سال اضافه شده است.
معاون سوادآموزی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان عنوان داشت: برنامه هفتم توسعه، آموزش و پرورش را مکلف کرده که بیسوادی را ریشهکن کند؛ همچنین رسالت سازمان نهضت سوادآموزی از عرضهمحوری به تقاضامحوری تغییر رویکرد داده است و میکوشد تا به سمت مهارتافزایی سوادآموزان حرکت کند.
وی اضافه کرد: در دو منطقه آموزشوپرورش شهرضا و سمیرم، مراکز مهارتافزایی سوادآموزان وجود دارد که افراد، پس از گذراندن کلاسهای تئوری میتوانند در کلاسهای مهارتی شرکت کنند.
احمدی ابراز کرد: درحال حاضر، حدود 270 آموزشدهنده در نهضت سوادآموزی مشغول فعالیت هستند که لازم است تعیین تکلیف شوند.
معاون سوادآموزی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: در گام نخست طرح شتاببخشی به ریشهکنی بیسوادی، باید اطلس بیسوادی در استان به کمک همه دستگاههای ذیربط تهیه شود و سپس شناسایی و جذب بیسوادان براین اساس انجام شود.
وی با بیان اینکه در مرحله بعد، طرح «روستا، بخش، شهرستان باسواد» به صورت گام به گام اجرا خواهد شد و در نهایت، پوشش کامل مهارتآموزی سوادآموزان در دستورکار قرار خواهد گرفت.
احمدی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت دستگاههای مختلف نظیر فنی و حرفهای، ادارهکل صنعت و معدن، شهرداریها، فرهنگسراها، پایگاههای بسیج و... میتواند کمک شایانی به پیشبرد طرح داشته باشد.
انتهای پیام/