توانمندسازی نیروی انسانی در تراز سند تحول باید به صورت ویژه دنبال شود
فرهنگی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در نشست مشترک مدرسین استانی برنامه توانمند سازی نیروی انسانی دوره ابتدایی و متوسطه گفت: لازم است در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین، موضوع آموزش و کیفیتبخشی را به طور ویژه مدنظر قرار دهیم؛ ما به دنبال آن هستیم که کیفیتبخشی به آموزش، به گفتمانی رایج در مدارس تبدیل شود، گفتمانی که همه اعضای مدرسه نسبت به آن دغدغهمند باشند.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان، نشست مشترک مدرسین استانی اصلاح روش های آموزش و تحول در محیط های یادگیری و مدرسه تراز سند تحول بنیادین ویژه دوره ابتدایی و متوسطه، با حضور محمدرضا نظریان مدیرکل آموزش و پرورش استان، اعظم هارونی معاون آموزش ابتدایی و حامد عجبی معاون آموزش متوسطه این اداره کل، روسای ادارات آموزش ابتدایی و مدرسین استانی برگزار شد.
در این نشست، محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با تأکید بر اهمیت توجه همهجانبه به ساحتهای ششگانه سند تحول بنیادین، اظهار داشت: لازم است در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین، موضوع آموزش و کیفیتبخشی را به طور ویژه مدنظر قرار دهیم؛ ما به دنبال آن هستیم که کیفیتبخشی به آموزش، به گفتمانی رایج در مدارس تبدیل شود، گفتمانی که همه اعضای مدرسه نسبت به آن دغدغهمند باشند.
وی افزود: در الگوی مدرسه تراز، ما شاهد شکلگیری این گفتمان مشترک در مدارس خواهیم بود که زمینهساز تحولات واقعی خواهد شد؛ تحقق تحول واقعی دو مؤلفه اساسی دارد که نخست، نگرش مدیران مدارس و دوم، اندیشه معلمان است؛ ابتدا باید مدیران را به مدیرانی تحولخواه و تحولآفرین تبدیل کنیم تا آنها بتوانند هدایتگر اندیشه معلمان خود باشند.
نظریان همچنین در خصوص اصلاح روش های یاددهی-یادگیری تصریح کرد: به دنبال تحول در کلاس های درس با این ویژگی ها هستیم؛ نخست باید از چیدمان سنتی فاصله بگیریم و این تغییر باید محسوس باشد و دوم اینکه معلمان ما با تفکر کار گروهی وارد کلاس شوند و سوم توجه به کاربست فناوری بروز در کلاس های درس است.
در ادامه، اعظم هارونی، معاون آموزش ابتدایی این ادارهکل نیز با اشاره به ظرفیت بالای مدرسین استانی طرح، گفت: افرادی که به عنوان مدرسین الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین انتخاب شدهاند، از نخبگان آموزش ابتدایی استان هستند که تسلط کامل بر سرفصلها و اهداف برنامه دارند و نقشآفرین اصلی در مسیر تحول آموزشی خواهند بود.
وی عنوان کرد: برنامهریزیهای دقیق و هدفمند در سطح استان انجام شده و عزم خود را جزم کردهایم که با تمام توان، آموزشها را به همه نواحی و مناطق استان منتقل کنیم و یقین داریم با همراهی مدرسین توانمند و همکاری میدانی ادارات، شاهد تغییرات مثبت و اثرگذار در حوزه آموزش ابتدایی استان خواهیم بود.
سپس حامد عجبی معاون آموزش متوسطه این ادارهکل با تأکید بر نقش باورمندی مدرسان به محتوای دوره ابراز داشت: مدرس نمیتواند محتوایی را با کیفیت منتقل کند مگر آنکه پیش از تدریس، عمیقاً به آن ایمان داشته باشد؛ این باور باید از هماکنون در ذهن و دل همه ما نهادینه شود.
وی تأکید کرد: تغییر باید از چینش کلاس گرفته تا شیوه تدریس آغاز شود؛ تغییری ساده اما مؤثر که نشانهای از آغاز مسیر تحول باشد.
در ادامه این نشست، مدرسان استانی ضمن تحلیل محتوا ارائه شده دوره کشوری، راهکارهای اجرایی سازی برنامه مدرسه تراز در سطح استان را با تاکید بر نقش مدرسه محوری بیان کردند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/974996/