چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

افزایش آمار فوت‌شدگی بر اثر برق‌گرفتگی در همدان

افزایش آمار فوت‌شدگی بر اثر برق‌گرفتگی در همدان
پیام سپاهان - ایرنا/ مدیرکل پزشکی قانونی همدان گفت: با جان باختن یک مرد کهنسال به دلیل برق‌گرفتگی، آمار فوت‌شدگان ناشی از این نوع حادثه طی نیمه اول امسال به هفت نفر رسید که ...
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ایرنا / مدیرکل پزشکی قانونی همدان گفت: با جان باختن یک مرد کهنسال به دلیل برق‌گرفتگی، آمار فوت‌شدگان ناشی از این نوع حادثه طی نیمه اول امسال به هفت نفر رسید که نشان از افزایش نسبت به سال قبل دارد.
محمد مالمیر، مدیرکل پزشکی قانونی همدان اظهار کرد: پیرمرد ۶۳ ساله حین استفاده از سنگ فرز برای بریدن لوله در داخل حیاط منزل مسکونی در منطقه سنگ شیر شهر همدان دچار برق‌گرفتگی شد و جان باخت.
فوت ناشی از برق‌گرفتگی بر اساس آخرین داده های آماری پزشکی قانونی استان در پنج ماهه امسال نسبت به زمان مشابه در سال ۱۴۰۴ روند افزایشی داشته است.
وی اضافه کرد: هفت نفر پنج ماهه امسال بر اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست دادند که این آمار پارسال پنج نفر ثبت شده بود.
مدیرکل پزشکی قانونی همدان هشدار داد: افزایش برق‌گرفتگی بیانگر تداوم بی‌احتیاطی و کم‌توجهی به اصول ایمنی در مواجهه با برق با وجود هشدارهای و توصیه های ارائه شده، است.
مالمیر با بیان اینکه برق‌گرفتگی تنها به سوختگی سطحی محدود نمی‌شود، گفت: عبور جریان برق از بدن می‌تواند باعث از هم‌پاشیدگی سلولی، لخته شدن خون در عروق، تخریب عضلات، از کار افتادن سیستم عصبی و توقف ناگهانی قلب و تنفس شود و در مواردی نیز سوختگی‌های عمیق و قطع عضو از پیامدهای معمول چنین حوادثی است.
وی افزود: برخی مواقع افراد بدون آگاهی از شدت خطر، برای سرقت کابل یا دست‌کاری خطوط برق وارد محدوده‌های خطرناک می‌شوند در حالی که جریان برق فشار قوی حتی در فاصله‌ چند متری نیز می‌تواند کشنده باشد و کوچک‌ترین تماس یا رطوبت در محیط، خطر مرگ را چند برابر می‌کند.


نظرات شما