چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

کِشتی مناسب برای تغییر الگوی کاشت

برداشت محصولی پرخاصیت وکم آب بر دسترنج کشاورز نمونه بویین میاندشتی

برداشت محصولی پرخاصیت وکم آب بر دسترنج کشاورز نمونه بویین میاندشتی
پیام سپاهان - موسیر کِشتی مناسب برای تغییر الگوی کشت در بویین میاندشت است.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - موسیر کِشتی مناسب برای تغییر الگوی کشت در بویین میاندشت است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ نبی الله اکبری مدیرجهادکشاورزی بویین میاندشت بااشاره به اینکه وسعت زیر کشت موسیر درشهرستان به ۵۰ هکتار رسیده است گفت: برای حمایت از توسعه هرچه بیشتر کشت این محصول پارسال بیش از ۴ میلیارد ریال تسهیلات ازطریق بنیاد برکت به متقاضیان پرداخت شده است.
کشاورز بویین میاندشتی هم که دوسالی است کشت موسیر را وارد چرخه کشاورزی خود کرده است، گفت: پارسال ۵ هکتار موسیر پرورشی کشت کردم که نتایج بسیار مطلوبی داشت و امسال این وسعت را تا دوبرابر افزایش دادم و حدود ۱۲۰ تن موسیر برداشت کردم.
سید ابراهیم عبداللهی راه اندازی کارگاه فرآوری موسیر را گامی موثر برای جلوگیری از خام فروشی برشمرد و افزود:کارگاه فرآوری موسیر با هدف بالابردن صرفه اقتصادی محصول و اشتغالزایی راه اندازی شده و برای روزانه بیش از ۱۰ نفرشغل ایجاد کرده است.
وی گفت: بعدازبرداشت موسیر، سایزبندی انجام و پیاز چه‌های ریز برای بذر درسردخانه نگهداری می‌شودو پیازچه‌های درشت درکارگاه فرآوری به صورت خشک شده دربسته بند‌های مختلف دربازار‌های داخلی وکشور‌های حاشیه خلیج فارس عرضه می‌شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما