پیام سپاهان

آخرين مطالب

رییس شورای اسلامی شهر تهران:

اعتماد عامل مشارکت عمومی مردم در انتخابات است شهرداری تهران

اعتماد عامل مشارکت عمومی مردم در انتخابات است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رییس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نزدیکی انتخابات شوراها و ریاست جمهوری گفت: جامعه می بایست احساس کند که پیام رای اکثریت در همه حوزه ها و ابعاد عملکرد حاکمیت شنیده می شود و می توان از طریق صندوق های رای، بر سیاستگذاری کلان و مشکلات داخلی و خارجی ایران تاثیرگذاری داشت، مهمترین عامل مشارکت عمومی در انتخابات همین احساس اعتماد وامیدواری مردم است.

به گزارش شهر به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز یکشنبه- 2 خرداد 1400- در ابتدای دویست و نودو ششمین جلسه شورا ضمن گرامی داشت مناسبت های دوم و سوم خرداد گفت : ربع قرن از دوم خرداد 1376 و چهار دهه از سوم خرداد سال 1361، سپری شده است و اکثریت جامعه، به ویژه نسل جوان خاطرات روشنی از این مناسبت های مهم در ذهن ندارند.
رییس شورای اسلامی شهر تهران افزود: دوم خرداد، برای نظام جمهوری اسلامی، یک تولد دوباره بود، پیش از دوم خرداد، جریانات سیاسی و حاکمیت نسبت به انتخاب دولت ها، پیش بینی های روشنی داشتند و در انتخابات ریاست جمهوری، اتفاق غیرمنتظره ای رخ نمی داد اما در دوم خرداد برای نخستین بار، کاندیدایی که از حمایت رسانه ملی و نهادهای حاکمیتی برخوردار بود، به موفقیت نرسید و شاید یکی از علل مهم این انتخاب مردم، احساس عمومی از قبل برنده بودن یک کاندیدا در جامعه بود.
او با بیان اینکه در دوم خرداد، جامعه با همه عواطف و پیچیدگی هایش، خود را نشان داد گفت: بکار بردن تعبیر حماسه دوم خرداد از سوی رهبرانقلاب، نشان داد که تا چه میزان این حضور و مشارکت عمومی در تقویت انقلاب و مردمسالاری دینی نقش ایفا کرد.
هاشمی نکته مهم در دوم خرداد، را اعتماد آحاد جامعه به صندوق های رای برشمرد و افزود: نقش خطبه تاریخی آیت الله هاشمی رفسنجانی یک هفته قبل از دوم خرداد در حفظ این اعتماد را نباید نادیده گرفت.
او خاطر نشان کرد: امروز در فاصله 4 هفته تا انتخابات ریاست جمهوری، با فضای سردی مواجه هستیم و نظرسنجی های رسمی نشان از مشارکت حدود 40 درصدی جامعه در انتخابات ریاست جمهوری فعلی می دهد که امیدواریم تا زمان رای گیری این مشارکت بالاتر برود.
رییس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: اگر در دوم خرداد، تردید به سلامت صندوق های رای، مانع مشارکت بود، امروز ناامیدی بخشی ازجامعه نسبت به موثر بودن صندوق های رای برای حل مشکلاتشان، موجب سرخوردگی و رکود فضای کشور در آستانه انتخابات شده است.
او اضافه کرد: جامعه بایست احساس کند که پیام رای اکثریت در همه حوزه ها وابعاد عملکرد حاکمیت شنیده می شود و می توان از طریق صندوق های رای، بر سیاستگذاری کلان ومشکلات داخلی وخارجی ایران تاثیرگذاری داشت، مهمترین عامل مشارکت عمومی در انتخابات همین احساس اعتماد وامیدواری مردم است که وظیفه دستگاه های مسئول به ویژه شورای نگهبان، رسانه ملی و وزارت کشور در این حیطه بسیار خطیر است.
هاشمی یادآور شد: همچنین درآستانه سوم خرداد قرار داریم، سوم خرداد میراث پدرانی است که همراه فرزندان خود، حماسه دوم خرداد را آفریدند و نباید در افکار عمومی سوم خرداد را در برابر دوم خرداد قرار داد.
رییس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه سوم خرداد، حاصل وحدت و یکپارچگی رهبر و جامعه، ارتش و سپاه، سیاست و اقتصاد برای صیانت از ایران بود و امروز که فقر، آسیب های اجتماعی، بیکاری، تورم و تحریم ایران را تهدید می کند افزود: برای عبور از این تهدیدات باردیگر نیازمند به همگرایی و هم افزایی در جهت ترمیم آسیب ها و شکاف های به وجود آمده در اعتماد عمومی یا تعامل جامعه و حاکمیت هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/276972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی» برگزار شد

گوشی‌های گوگل به قابلیتی کاربردی مجهز می‌شوند؛ رونمایی Pixel VIP

چرا دموکرات‌ها از مذاکره ترامپ با ایران حمایت ‌نمی‌کنند؟

کیش در مسیر تبدیل به قطب فناوری‌های نوین و هوشمندسازی کشور

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد از رساله‌های پژوهشگران در حوزه سلامت ایثارگران حمایت می‌کند

مراسم بزرگداشت شهدای سادات با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

گوشی فن ادیشن محبوب سامسونگ حالا امنیت بیشتری دارد

سرمقاله وطن امروز/ چرا الهه دیگر ترند نیست؟

تصادف در محور کاشان - قم با یک فوتی و 5 مصدوم

لزوم حضور فعال فرهنگیان اصفهانی در دوره‌های ضمن خدمت برای به‌روزرسانی اطلاعات تخصصی شغلی

همراهی هنرمندانه تکنولوژی،مدرنیته وسنتی دراصفهان با رویکردمدیریت ارشد استان

مراسم عید غدیر خم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

«نویسندگی با صدای بلند» منتشر شد

تنظیمات پنهان اندروید که روحتان از وجودشان خبر ندارد!

سرمقاله فرهیختگان/ ماشه، دوئلِ دوطرفه است

احسان شهیر مدیرکل اداری مالی و حسینعلی صادقی مدیر هسته گزینش استانداری

اولویت استفاده از سیستم‌های مدرن و هوشمند در مدیریت مالی استانداری اصفهان

بزرگداشت هنرمندان، پاسداشت فرهنگی و ریشه در جان این سرزمین دارد

پیام استاندار در پی موفقیت ورزشکاران کارگردر مسابقات جهانی کارگری2025 یونان

🎙️ صحبت‌های استاندار در برنامه سلام اصفهان

سرمقاله جوان/ عجب همزمانی باشکوه و با معنایی!

کدام گوشی برای پابجی موبایل خوب است؟ 20 گزینه‌ برای پابجی‌بازها

سرمقاله شرق/ جرم ما: آلزایمر ادواری

تعقیب‌و‌گریز شوتی حامل سیگار در اصفهان

توسعه بومگردی با صیانت از هویت و فرهنگ بومیان کیش

سیستم جادوی بازی The Blood of Dawnwalker درون‌مایه واقع‌گرایانه خواهد داشت

چرا دور ششم مذاکرات مهم است؟

سرمقاله کیهان/ آنچه از غدیر باید آموخت

استحاله دلواپسان

سرمقاله همشهری/ زدوبند گروسی با صهیونیست‌ها

جزیره کیش میزبان مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری تریال آسیا

دستاورد اطلاعاتی بی‌سابقه ایران

سرمقاله ایران/ برنامه‌ای برای جلوگیری از تکرار ماجرای تلخ الهه

بازدید سورنا ستاری از شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی کیش

اردوی سیاحتی و زیارتی والدین معزز شهدای شهرستان‌ خلیل آباد از استان خراسان رضوی برگزار شد

بازی Death Stranding 2 می‌توانست در 2023 منتشر شود؛ کرونا همه‌چیز را به تأخیر انداخت

سرمقاله اعتماد/ مسوولیت پدران در خلاف‌های فرزندان

کیهان گزارش داد: تمکین صدیقی به قانون و غیرتی شدن ناگهانی مدعیان اصلاحات!

افزایش دما و تداوم گرما در هرمزگان

سرمقاله هم میهن/ دکانی به نام عدالت

گروسی عامل موساد است، به کشور راهش ندهید!

قابلیت قدیمی گوشی‌های سامسونگ سرانجام به آیفون آمد

سرمقاله سازندگی/ بازنگری در قانون مهریه

شاخص هوای اصفهان بر مدار نارنجی آلودگی

مناسبت روز/ چهارشنبه، 21 خردادماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ هزینه اصلاح قیمت انرژی

دوره‌های ضمن‌خدمت برون‌سازمانی در سوابق فرهنگیان اعمال نخواهد شد

برگزاری پویش کتابخوانی «روح‌الله»

اندروید 16 منتشر شد؛ از قابلیت‌های جدید دوربین تا امنیت بیشتر

سرمقاله خراسان/ مابه ازای آزادسازی‌ها

ویکی پدیاجستجو