يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

سیاسی

نویسنده اسرائیلی: چرا نسل جوان آمریکا از ما متنفر است؟

نویسنده اسرائیلی: چرا نسل جوان آمریکا از ما متنفر است؟
پیام سپاهان - جماران /متن پیش رو در جماران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست آنچه در میان جوانان آمریکایی می گذرد، یک واکنش فوری به رویدادهای غزه نیست، ...
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جماران /متن پیش رو در جماران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
آنچه در میان جوانان آمریکایی می گذرد، یک واکنش فوری به رویدادهای غزه نیست، بلکه نتیجه یک روند طولانی مدت با هدف شکل دادن به آگاهی یک نسل کامل نسبت به مسائل هویت و عدالت اجتماعی است.
 مقاله ای در وب سایت وای نت اشاره کرد که نگرانی اسرائیل از خصومت نسل جوان آمریکایی با اسرائیل پس از جنگ در غزه از بین نرفته است، بلکه زمانی آشکارتر شد که مواضع انتقادی از سوی چهره های نزدیک به حامیان سنتی اسرائیل در ایالات متحده صادر شد.
مقاله کوبی باردا، کارشناس روابط اسرائیل و آمریکا، توییتی از نالین هیلی، پسر نیکی هیلی، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را بررسی کرد که گفته بود: «اسرائیل صرفا یک دولت دیگر است. اگر واقعاً می خواهید روابط خود را حفظ کنید، باید از دخالت در سیاست آمریکا دست بردارید.»
نویسنده در این باره اظهار نظر کرد که استفاده پسر یکی از قدرتمندترین متحدان اسرائیل در ایالات متحده از زبانی که یادآور شعارهایی است که در سال های اخیر در دانشگاه های آمریکا تکرار می شود، نشان می دهد که آنچه در میان جوانان آمریکایی می گذرد، یک واکنش فوری به رویدادهای غزه نیست، بلکه نتیجه یک روند طولانی مدت با هدف شکل دادن به آگاهی یک نسل کامل نسبت به مسائل هویت و عدالت اجتماعی است.
این کارشناس اسرائیلی این روند را با آنچه ائتلافی بین جنبش‌های چپ رادیکال در دانشگاه‌های آمریکا و جریان‌های اسلامی نزدیک به اخوان‌المسلمین خواند، مرتبط دانست و گفت که این امر به تثبیت این گفتمان کمک کرده و از یهودستیزی به عنوان ابزاری برای دامن زدن به شکاف در جامعه آمریکا استفاده می‌کند.
به گفته این وب سایت، این گفتمان وضعیتی را ایجاد کرده است که در آن جوانان سفیدپوست احساس گناه تاریخی می کنند و این امر آنها را به حمایت از کسانی که ستم دیده تلقی می شوند، سوق می دهد و اسرائیل به یک هدف اصلی برای آنها تبدیل می شود.
این مقاله چهار مرحله را ارائه می دهد که به نظر می رسد مسیر «افراط گرایی دانشجویی»را تشکیل می دهد، که با بسیج زودهنگام در مدارس از طریق پیوند دادن مسئله فلسطین به عدالت اجتماعی آغاز می شود، و به دنبال آن شکستن قوانین گفتگو در دانشگاه ها از طریق مشروعیت بخشیدن به شعارهای ضد اسرائیلی، سپس تجاوزات رفتاری علیه دانشجویان یهودی و اسرائیلی و در نهایت عبور از قانون از طریق اشغال ساختمان های دانشگاهی و آمادگی برای دستگیری است.
نویسنده هشدار داد که این پدیده محدود به چپ نیست، بلکه به راست آمریکایی نیز گسترش می یابد و دلیل آن را نقش تامین مالی در تعدادی از دانشگاه ها دانست و به غیبت اسرائیل از صحنه تأثیر فکری و دانشگاهی که به نظر او در این تحول سهیم بوده است، اشاره کرد و خواستار مقابله سازمان یافته تر از طریق حمایت از ابتکارات ویژه ای شد که در حال حاضر در این زمینه فعالیت می کنند.
این نویسنده اسرائیلی در پایان به این نتیجه رسید که درک این موضوع ضروری است که نبرد برای آگاهی جوانان آمریکایی به یک عنصر تعیین کننده در جایگاه بین المللی اسرائیل تبدیل شده است و برخورد با آن قبل از اینکه این تحول به طور غیرقابل برگشتی تثبیت شود، فوری است.
بازار


نظرات شما