جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴

سیاسی

در استودی بخش خبری ۲۰ شبکه اصفهان

گفتگوی ویژه خبری با موضوع چرایی استکبارستیزی ملت ایران

گفتگوی ویژه خبری با موضوع چرایی استکبارستیزی ملت ایران
پیام سپاهان - دشمن در جنگ شناختی با سیاه نمایی قصد فریب مردم وایجاد ناامیدی را درکشور دارد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دشمن در جنگ شناختی با سیاه نمایی قصد فریب مردم وایجاد ناامیدی را درکشور دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ استاد دانشگاه و پژوهشگر در گفتگوی خبری در بخش خبری 20 شبکه اصفهان در خصوص نقش رسانه و هژمونی غرب گفت: جنگ زمینی، هوایی وفضایی سال 2020 آتلانتیک تلفات گسترده و خسارت مالی هنگفتی را به همراه داشت و درحال حاضر جنگ هیبریدی یا ترکیبی که ابزار اصلی آن رسانه است متاسفانه موفق شدند و بعد از وعده صادق 1 و 2 افسر زن اسرائیلی که عضو یگان 8200 گردان‌های سایبری اسرائیل بود در شبکه معاند در گزارشی خطاب به مردم ایران عنوان کرد این وعده‌ها 120 میلیون دلار هزینه در برداشته است و به مردم القا کرد که با هزینه کردن این وعده‌ها از سفره مردم کم شده است.
احمد نظارتی زاده افزود: یکی از تکنیک‌های جنگ شناختی این است که با سیاه نمایی و بزرگ نمایی قصد فریب مردم را دارند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
وی همچنین در خصوص چرایی استکبار ستیزی ملت ایران گفت:دشمنی آمریکا با ایران از قبل از انقلاب بود و درحال حاضر هدف شان این است قدرت نمایی اسرائیل را درحالی که کشوری کوچک است در مقابل ایران که کشوری بزرگ است نشان دهند و هدفشان تجزیه ایران است و ساخت موشک رابهانه جنگ می‌دانند در صورتیکه در جنگ تحمیلی ما امکانات وتجهیزات جنگی نداشتیم.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
استاد دانشگاه و پژوهشگر افزود: ایرانی با منابع عظیم، موقعیت ممتاز درمنطقه و نیروی انسانی تبدیل به یک الگو شده است و همیشه مورد تجاوز دشمن وتهدید نظامی است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
احمد نظارتی زاده گفت: مردم باید حواسشمان جمع باشد و دشمن همیشه ذات دشمنی دارد و نباید به او اعتماد کرد و حواسمان به مذاکرات باشد وعبرت بگیرم تاریخ تکرار نشود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما