دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴

فرهنگی

در شاهین شهر؛

امضای توافقنامه سه جانبه برای ارتقای شعر کودک

امضای توافقنامه سه جانبه برای ارتقای شعر کودک
پیام سپاهان - توافقنامه سه‌جانبه شهرداری، آموزش و پرورش و ارشاد برای ارتقای شعر کودک در مدارس متوسطه شاهین شهر امضا شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - توافقنامه سه‌جانبه شهرداری، آموزش و پرورش و ارشاد برای ارتقای شعر کودک در مدارس متوسطه شاهین شهر امضا شد.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان ؛ شهردار شاهین شهر در آئین پایانی پنجمین جشنواره ملی شعر کودک ایران که در تالار شیخ بهایی این شهرستان برگزار شد، گفت: شاهین شهر، شهری با جایگاه فرهنگی ویژه است و برگزاری چنین رویداد‌هایی نشان از توجه به آینده‌سازان جامعه است.
ابریشمی راد، همچنین بر تفاوت میان دانش و دانایی تأکید کرد و افزود: به دست آوردن اطلاعات، فقط از مدرسه و فضای مجازی نمی‌تواند دانایی به ارمغان آورد و آموزش باید در فرایند عقلانیت و شناخت، کودک را به فردی آگاه و مسئول تبدیل کند.
وی نقش نهاد‌هایی همچون آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان، اداره ارشاد و شهرداری را در تربیت کودکان مهم خواند و ادامه داد: جشنواره ملی شعر کودک، فرصتی برای تقویت علاقه و خلاقیت کودکان در حوزه شعر است.
شهردار شاهین شهر افزود: با اجرای این توافقنامه، کلاس‌های فوق‌العاده شعر در مدارس متوسطه اول برگزار می‌شود و آشنایی دانش‌آموزان با اشعار کهن ایران همچون شاهنامه، دیوان حافظ و مثنوی معنوی آشنا بیشتر خواهند شد.
وی همچنین از راه‌اندازی کتابخانه تخصصی شعر کودک در شاهین شهر با نام مصطفی رحماندوست خبر داد و گفت: این کتابخانه شامل مجموعه‌ای از کتاب‌های کمیاب و اهدایی شاعران سراسر کشور است، که نقطه عطفی در ترویج فرهنگ مطالعه و شعر کودک به شمار می‌آید.


نظرات شما