پیام سپاهان

آخرين مطالب

شهرام رییسی مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان شد اجتماعی

شهرام رییسی مدیرکل سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - با حکم استاندار اصفهان شهرام رییسی به عنوان مدیر کل دفتر هماهنگی سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان شد.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، طی حکمی از سوی استاندار اصفهان، شهرام رئیسی به عنوان مدیرکل دفتر هماهنگی سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان معارفه شد.
در این آیین که در دفتر معاون اقتصادی استاندار اصفهان برگزار شد، شهرام رییسی در جمع مدیران و کارکنان حوزه سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان، بر لزوم همکاری همه‌جانبه برای رفع موانع سرمایه‌گذاری و بهبود فضای کسب‌وکار تأکید کرد.
وی با اشاره به پیچیدگی‌های حوزه سرمایه‌گذاری، گفت: مسائل اقتصادی مانند اشعار سعدی سهل و ممتنع است؛ از بیرون ساده به نظر می‌رسد، اما در عمل با چالش‌های فراوانی روبه‌رو هستیم.
مدیرکل دفتر هماهنگی سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان با بیان اینکه هدف نهایی، افزایش سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال است، افزود: تمام تلاش من در این سمت، معطوف به بهبود وضعیت اشتغال و رونق اقتصادی استان خواهد بود.
وی همچنین از تجربیات ارزشمند همکاران در پنج سال گذشته تقدیر کرد و گفت: مدیریت دانش و همکاری تیمی، کلید موفقیت در این مسیر است.
وی با اشاره به نقش حاکمیتی استان در تسهیل ارتباط بین بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی، اظهارکرد: ما باید به عنوان حلقه واسط، موانع سرمایه‌گذاری را به صورت سیستماتیک بررسی و رفع کنیم.
وی همچنین در ادامه، از تعاملات سازنده با سایر نهادها مانند بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی خبر داد و تصریح کرد: با نگاهی سیستمی، به دنبال ایجاد فضایی مناسب برای توسعه اقتصادی هستیم.
رئیسی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی کشور، ابراز امیدواری کرد که با بهبود فضای کلان اقتصادی، گام‌های مؤثرتری برای رفع مشکلات مردم برداشته شود.
وی خطاب به همکاران خود گفت: حتی اگر تلاش‌های ما منجر به ایجاد شغل برای یک نفر هم شود، این موفقیت بزرگی برای ما و خانواده‌ تیم سرمایه‌گذاری خواهد بود.
پروژه‌های اقتصادی تحول‌آفرین در دست اجراست
احسان شهیر مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان در ادامه نشست، به تشریح اقدامات و هماهنگی‌های انجام‌شده برای پیشبرد پروژه‌های اقتصادی پرداخت و بر اهمیت همکاری‌های چندجانبه در تحقق اهداف توسعه‌ای تأکید کرد.
وی با اشاره به پروژه‌های در دست اجرا، خواستار توجه ویژه به کوتاه‌کردن فرآیند تصویب طرح‌های سرمایه‌گذاری شد و بیان کرد: این اقدام می‌تواند تحولی بزرگ در جذب سرمایه و تسهیل امور اقتصادی ایجاد کند، به‌ویژه در طرح‌های مرتبط با کاربری اراضی و شورای برنامه‌ریزی که بسیار راهگشا است.
تفاهم‌نامه 150 میلیاردی و تسهیلات خورشیدی
شهیر از انعقاد تفاهم‌نامه 150 میلیاردی خبر داد و افزود: با حمایت بنیاد برکت و مشارکت بخش خصوصی، این طرح می‌تواند به 300 میلیارد تومان برسد و تأثیر چشمگیری در توسعه پروژه‌های خورشیدی داشته باشد.
وی از اقدام مشترک استان‌های یزد، اصفهان و چهارمحال در قالب «استان دهم» خبر داد و گفت:با هماهنگی استانداران و جمع‌آوری منابع مالی، این همکاری می‌تواند با حمایت بنیاد برکت، اهرمی برای رشد اقتصادی منطقه شود.
*راه‌اندازی کارگزاری سرمایه‌گذاری و اعتبارسنجی در اصفهان
مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان در ادامه ایجاد شرکت‌های کارگزاری سرمایه‌گذاری و اعتبارسنجی در اصفهان را نقطه عطفی دانست و تأکید کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های برنامه هفتم توسعه، این اقدام می‌تواند استان را به قطب جدید سرمایه‌گذاری تبدیل کند.
وی در پایان از زحمات تیم‌های اجرایی، تشکر و ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه جانبه، بسته‌های اقتصادی به‌زودی به نتیجه برسد.
این نشست ضمن تکریم از مدیرکل سابق دفتر هماهنگی سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان، حکم شهرام رییسی به عنوان مدیرکل دفتر هماهنگی سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری اصفهان توسط معاون اقتصادی استاندار اصفهان تقدیم ایشان شد.
شهرام رئیسی پیش از این سوابق مدیریتی به عنوان مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان و معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان را در کارنامه خود دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/969762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مداخله در خاورمیانه به سبک ترامپ

روایت «فارن افرز» از توازن قدرت جدید در خاورمیانه

یک وکیل: متأسفانه مسائل مرتبط با زنان و مسائل ناموسی در جامعه پنهان می‌شود

اول باید ایران را حفظ کنیم

تصویر ناتینگ فون 3 لو رفت؛ مرگ سیستم نوری گلیف

دو طرف به دنبال توافق محدود

3 نفر از اراذل و اوباش اصفهان و فولادشهر دستگیر شدند

معلمان ما باید روش‌های آموزشی خود را بر مبنای مخاطب‌شناسی تنظیم کنند

همایشی با محوریت فناوری‌های نوظهور برای جانبازان و توان‌یابان برگزار شد

مرگ نویسنده‌ جاسوس

رابطه نرخ ارز و قیمت گوشی؛ سود واردکننده عامل اصلی گرانی‌های ناگهانی؟

فرزندان نمی‌توانند انقلاب را بخورند

معاون سیاسی رئیس جمهور: کناره‌گیری ظریف بر دولت تحمیل شد

مأمور آمریکا

دانلود والپیپرهای رسمی macOS Tahoe؛ زیبایی دسکتاپ خود را دوچندان کنید

بازداشت شکارچیان متخلف در منطقه حفاظت‌شده قمصر و برزک

گروسی از نردبان برنامه هسته‌ای ایران بالا می‌رود؟!

احیای “جشنواره شهرهای ایران” در اصفهان؛ ابتکاری نو برای اتحاد کلانشهرها

حفظ جایگاه و برنامه‌ریزی برای ارتقاء هندبال در اصفهان

استان اصفهان به عنوان قطب اصلی بازی‌های رایانه‌ای وهوش مصنوعی درکشور

بازی‌های دیجیتال به عنوان رسانه نوین فرهنگی محسوب می‌شوند

تغییر رویکرد درمهندسی فرهنگی استان با تأکید بر برنامه‌های عملیاتی برای نماز

حضور بیشتر مردم در مساجد، نیازمند راهکار خلاقانه است

ضرورت هماهنگی حاکمیت و نهادهای مردمی در ترویج فرهنگ اقامه نماز

امضای تفاهمنامه همکاری بین بنیادملی بازی‌های رایانه‌ای و استانداری اصفهان

اعتماد سازی موجب حل مشکلات جامعه ایثارگری می شود

برگزاری سومین جلسه ستاد شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش استان با حضور مدیر کل بنیاد سمنان

تصاویر گلکسی واچ 8 کلاسیک فاش شد؛ بازگشت بزل چرخان و طراحی جدید

ماشه در کمین؟

یک وکیل: بازداشت‎‌‌های اخیر گام مثبت در جهت مبارزه با فساد است

اصفهان، در ترویج فرهنگ نماز پیشرو است

خریداران گلکسی S25 اولترا از مشکل عجیب گوشی خبر می‌دهند

لس‌آنجلس آرام نمی‌گیرد

سازندگی گزارش داد: برزخ صدیقی

«الهه» قانون تاکسی‌‏ها را تغییر می‌دهد

بارش تگرگ در فریدن

اختصاص بیش از 1200 متر فرش سجاده‌ای برای تجهیز نمازخانه‌های مدارس مناطق محروم

استقبال از آثار ایرانی در جشنواره کتاب مسکو

تعداد مشترکان Xbox Game Pass از 35 میلیون نفر عبور کرد

نمایش گروسی و شرکایش

بازداشت مومنانه

حامد عسگری به تیم فوتبال ذوب‌آهن پیوست

اصفهان 4 درجه گرم‌تر می‌شود

کشف 225 کیسه آرد قاچاق در اردستان

ساحت اعتقادی، کلید دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است

عقب‌نشینی اپل از طراحی قبلی؛ گالری جدید آیفون نوار تب‌ها را احیا می‌کند

حفظ و توسعه موزه‌های شهدا دغدغه‌ای ملی است

آیفون افزون‌بر حالت روشن و تاریک، حالا یک حالت ویژه دیگر هم دارد

کنایه هوشمندانه سامسونگ به اپل / «آشنا به نظر می‌رسه!»

نسخه جدید اپلیکیشن «شاتل ‌موبایل من» با امکانات پیشرفته‌ منتشر شد