پیام سپاهان

آخرين مطالب

خدمات جامعه مامایی در دوران همه گیری کرونا قابل تقدیر است معاونت امور زنان و خانواده

خدمات جامعه مامایی در دوران همه گیری کرونا قابل تقدیر است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - lمی نور لمیعیان دبیر کارگروه سلامت معاونت زنان و خانواده می گوید: ماماها در دوران اپیدمـی نقشـی بی بدیل در کنترل کوویـد 19 داشـته اند.

lمی نور لمیعیان دبیر کارگروه سلامت معاونت زنان و خانواده می گوید: ماماها در دوران اپیدمـی نقشـی بی بدیل در کنترل کوویـد 19 داشـته اند.
دکتر می نور لمیعیان دبیر کارگروه سلامت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در گفتگویی به مناسبت روز جهانی ماما با بیان اینکه سلامت جامعه مستلزم نقش آفرینی صحیح و هم افزایی تمامی ارکان حوزه سلامت است، افزود: ماما‌ها به‌عنوان یکی از گروه‌های ارائه دهنده مراقبت در نظام سلامت کشور، به‌واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص خود همواره نویدبخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده‌ها بوده اند.
به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، لمیعیان در ادامه اظهار داشت: جامعه مامایی در کنار وظیفه خطیری که در تامین سلامت مادر و نوزاد داشته، همگام با سایر کادر درمانی و در شرایط بحرانی اخیر، خدمات ارزنده‌ای در راستای مدیریت همه گیری جهانی کرونا ارائه کرده است.
وی گفت: در برنامه هـای ملـی سلامت اغلب کشـورهای جهـان بخـش مامایـی با اسـتقلال کامـل، خدمات پایـه ای موردنیـاز سلامت بـاروری و مراقبتهـای دوران بـارداری و زایمان طبیعـی را ارائـه میکنـد و در ایران
نیـز در نظـام مترقی شـبکه های بهداشـتی کشـور، ماما عضو لاینفک شـبکۀ بهداشـتی بـوده و بـار اصلی خدمات سلامت مـادر و کـودک را بـا موفقیـت بـه دوش کشـیده اسـت.
دبیر کارگروه سلامت با اشاره به اینکه در دو دهـۀ گذشـته ایـن حرفـه بـا چالشهای مهمـی روبه رو بـوده، افزود: در حال حاضر
حـدود 40000 مامـا در کشـور فعـال هسـتند کـه تنهـا در شـبکۀ بهداشـتی، 12000 نفـر در سراسر کشـور از دورتریـن روسـتاها تـا پیشرفته تریـن شـهرها پراکنـده هسـتند و ایـن تعداد در بخـش دولتی و در دوران اپیدمـی نقشـی بی بدیل در کنترل کوویـد 19 داشـته اند.
لمیعیان گفت: تاکنون 18 نفر از ماماهای کشـور در حین انجام وظیفـه بـه کرونـا ویـروس مبتلا شـده و جـان خـود را از دسـت داده و حـدود 7000 نفـر از آنهـا بـه ایـن بیماری گرفتـار شـده اند.
وی افزود: از ابتدای پاندمی کرونا حـدود 8000 مـادر بـاردار مبتلا بـه کوویـد 19 داشـته ایم کـه یا در حین بـارداری بستری شـدند یـا هنگام زایمان بیماری آنها تشـخیص داده شـد.
دبیر کارگروه سلامت تصریح کرد: متاسفانه یکی از چالش های مهم نظام سلامت تصمیم گیـری در پشـت درهـای بسـته است و در حوزۀ سلامت زنان و مادران بـاردار، تصمیم سـازی و تصمیم گیـری اغلـب بدون حضور مسـئولان مامایی اسـت و زمانی کـه در شـورای معاونیـن وزارت بهداشـت یـا حوزه های مختلـف تصمیمـی می گیرنـد، معمـولا مامایـی فرامـوش می شـود، چـون نماینده ای در آنجـا نـدارد، درحالیکـه مشـاور وزیـر در امـور مامایـی داریـم و حتـی اداره ای بـه اسـم مامایی داریـم که خدمات با ارزشـی را به ویـژه در حـوزۀ مدیریـت ترویـج زایمان طبیعـی بـرای کشـور انجـام میدهـد و لذا انتظار جامعـۀ مامایـی این اسـت که مسـئولان نظام سلامت، خدمات ایـن قشر را کـه موجب ارتقاء شـاخص های سلامت مادران باردار و نوزادان شـده، ببینند و در سیاسـتگذاری ها نقش داشـته باشـند تـا روند ارائـۀ خدمات به زنـان و خانواده هـا در مسـیر کم هزینه تـر و با کیفیـت بهتر، هموار شـود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/271339/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرخ کرایه اتوبوس‌ها تغییر نمی‌کند

مسکو دست به دامان «اون»

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

گزارش: بازی Battlefield 6 با بودجه 400 میلیون دلاری در وضعیت خوبی به سر نمی‌برد

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

علی‌رغم تعدیل گسترده در Xbox، بیش از 40 بازی همچنان در دست توسعه هستند

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

پوکو F7 در برابر گلکسی A56؛ کدام گوشی را بخریم؟

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حریق بار علوفه در خمینی‌شهر فوت راننده را رقم زد

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

برپایی موکب هیأت چهارده معصوم دادگستری در گلستان شهدا

تولد چندقلوها در بیمارستان شهید بهشتی اصفهان

تعداد بازی‌های انحصاری پلی‌ استیشن از زمان PS3 تقریباً 70% کاهش یافته است

نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعده‌ای نمی‌فروشیم

پول مسافران بلوکه شد

میان دو زندگی

ترکش‌‏ها حیوانات را کشتند

صادرات 1.3 میلیون «تخم چشم‌زده» ماهی قزل‌آلا از اصفهان

کلنگ‌زنی پروژه اتصال بلوار کشاورز به کمربندی یاسوج-اصفهان و پل سوم

گزارش: تیم کنترل کیفیت ایکس‌ باکس نصف شد

مدرسه موش‌ها

عزاداری ملی‌ ـ مذهبی

عزاداری کودکان و نوجوانان اوتیسم در ایام محرم

احیای آیین کهن پاگلاب روستای چم علیشاه در روز هفتم محرم

گلباران محل شهادت مسافران پرواز 655 در خلیج فارس

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهیدان محمدرضا ذاکریان و محمد عرفان رمضانی

رئیس Striking Distance مدیرعامل استودیوی سازنده Subnautica 2 شد

دختران سپاهان قهرمان مسابقات والیبال استانی

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید نخبه علمی محمدرضا ذاکریان

کشور آمریکا صلاحیت ادعای حقوق بشر در دنیا را ندارد

«میشل عزیز» در کتابفروشی‌ها

پیشرفته‌ترین ساعت هوشمند اپل چه ویژگی‌هایی خواهد داشت؟

این گوشی ارزان به نمایشگر روان و شارژ سریع مجهز است

تکنو 3 گوشی بسیار خوش‌قیمت با امکانات مناسب معرفی کرد

مدل طلایی گوشی پرفروش شیائومی با قیمت کمتر از مدل عادی معرفی شد

تحلیلگر آمریکایی: ایرانیان تسلیم‌ناپذیرند، آنها عقب‌نشینی نخواهند کرد

علیه افغان‌ستیزی

بی‌بی‌سی: بسیاری از اسرائیلی‌ها اعتمادی به نتانیاهو ندارند

همکاری خطرناک باکو - تل آویو

توطئه برای تجزیه ایران، اسرائیل به دنبال چیست؟

آب زاینده‌رود به پل‌های تاریخی اصفهان رسید

اطفای حریق کارخانه حلاجی کاشان پس از 8 ساعت؛ یک آتش‌نشان مصدوم شد