سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

اجتماعی

تجلیل از برترین‌های جشنواره عکس آب و زندگی

تجلیل از برترین‌های جشنواره عکس آب و زندگی
پیام سپاهان - مراسم تجلیل از برگزیدگان و مشارکت‌کنندگان در جشنواره‌ها و پویش‌های فرهنگی آبفای استان اصفهان برگزار شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مراسم تجلیل از برگزیدگان و مشارکت‌کنندگان در جشنواره‌ها و پویش‌های فرهنگی آبفای استان اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ در این مراسم از ۵۰ نفر از کارکنان دستگاه‌های فرهنگی، اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد مشارکت‌کننده در پویش اصفهان منهای ۲۰، ۵۰ نفر از مدیران، آموزگاران و دانش‌آموزان حاضر در شانزدهمین جشنواره ملی فراگیری نخستین واژه «آب»، ۱۰ نفر از بانوان شاغل در ادارات و دستگاه‌های اجرایی برنده مسابقه «کیمیای حیات» و دو برگزیده جشنواره عکس «آب و زندگی» تجلیل شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در این آیین با اشاره به بیش از یک دهه مواجهه کشور با شرایط کم‌آبی گفت: هرچند اصفهانی‌ها در زمینه مدیریت مصرف آب، عملکرد موفقی داشته‌اند، اما همچنان نیازمند تداوم تلاش‌های فرهنگی هستیم.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
ناصر اکبری در خصوص پویش اصفهان منهای ۲۰ افزود: در مرحله اول این پویش که از ۲۰ خردادماه امسال آغاز و تا پایان تابستان ادامه داشت، از مردم دعوت شد تا حداقل ۲۰ لیتر از مصارف غیرضروری خود در شبانه‌روز را کاهش داده تا بدون چالش از شرایط کم آبی تابستان عبور کنیم.
وی ادامه داد: مرحله دوم این پویش نیز با شعار «۲۰ لیتر کمتر برای تاب آوری بیشتر» از ماه مبارک رمضان و همزمان با ایام «خانه تکانی» آغاز می‌شود و تا پایان فروردین‌ماه آینده ادامه خواهد داشت.
۵۰ اثر به جشنواره عکس «آب و زندگی» ارسال شد که جواد استکی از صداو سیمای اصفهان و خدیجه نادری از خبرگزاری مهر حائز رتبه برتر شدند.


نظرات شما