يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴

اجتماعی

جوان کاشانی به زمین رونق داد

تولید ۱۵ تن موز در گلخانه استوایی جوان قُهرودی

تولید ۱۵ تن موز در گلخانه استوایی جوان قُهرودی
پیام سپاهان - کارآفرین خوش ذوق کاشانی ۱۵ تن موز در گلخانه استوایی اش تولید می‌کند.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کارآفرین خوش ذوق کاشانی ۱۵ تن موز در گلخانه استوایی اش تولید می‌کند.

پیام سپاهان


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس جهاد کشاورزی کاشان گفت: آقای صادقی دانشجوی خوش ذوق قُهرودی با تلاش خود موفق به کشت و پرورش گونه بومی موز درمنطقه کاشان شده است.
علی مهلوجی افزود: این کشاورز با تولید و پرورش گیاهان گرمسیری و استوایی یک مزرعه گردشگری منحصر‌به‌فرد راه اندازی کرده و هم اکنون بیش از ۱۵ تن موز ارگانیک از گلخانه ۴۰۰۰ متر مربعی برداشت می‌کند.
وی گفت: هرچند موز یک گیاه گرمسیری است و در نواحی جنوبی کشور کشت می‌شود، اما می‌توان با بومی سازی، این گیاه را در شرایط آب و هوایی مناطق دیگری مانند روستای قُهرود هم پرورش داد.
علی مهلوجی با بیان اینکه موز محصولی زودبازده و پربار است که در سال اول و دوم کشت به بار می‌نشیند، افزود:موز یکی از درختان برگ پهن و بزرگ منطقه استوایی و گرمسیری است که ازنظر علم پزشکی برای مشکلاتی مانند کم خونی، استرس، بی خوابی، مشکلات دفع، کاهش وزن و قلب مفید است.
وی ادامه داد: کاشان به لحاظ داشتن شرایط مناسب آب و هوایی، رطوبت بالا و خاک حاصلخیز یکی از مستعدترین شهر‌های کشور در عرصه کشاورزی است که می‌توان با اجرای طرح‌های ارزشمند فرصت‌های جدیدی برای اشتغال و رشد اقتصادی منطقه فراهم کرد.


نظرات شما