سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

هفتمین روز متوالی آلودگی هوای اصفهان

هفتمین روز متوالی آلودگی هوای اصفهان
پیام سپاهان - شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان صبح امروز ۲۰ آبان برای هفتمین روز پیاپی وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان صبح امروز 20 آبان برای هفتمین روز پیاپی وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ شاخص کیفیت هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های 15 ایستگاه سنجش فعال در 24 ساعت منتهی به هشت صبح امروز با میانگین 126 AQI در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (سالمندان، افراد دارای بیماری‌های قلبی و تنفسی، زنان باردار و کودکان) ثبت شد.
براین اساس، شاخص هوای این کلان‌شهر امروز در ایستگاه خیابان 25 آبان با عدد 154، رهنان و ولدان 157 AQI وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه و در ایستگاه کردآباد با عدد 213 AQI بنفش و بسیار ناسالم را نشان می‌دهد.
شاخص هوای اصفهان همچنین در ایستگاه پارک زمزم با عدد 118، بزرگراه خرازی 109، زینبیه 125، خیابان فرشادی 115، فیض 142، بولوار کاوه 147 AQI در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس و در ایستگاه رودکی با عدد 86، دانشگاه صنعتی 75، میرزا طاهر 92 و هزار جریب 80 AQI قابل قبول است.
امروز همچنین ایستگاه خمینی شهر از دسترس خارج است. این ایستگاه طی روز‌های اخیر شرایط قرمز آلودگی را نشان می‌داد. همچنین ایستگاه قهجاورستان امروز هم در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه است.
هواشناسی اصفهان اعلام کرد غبار صبحگاهی پدیده غالب مناطق مرکزی استان تا پایان هفته خواهد بود که کاهش کیفیت هوا را به دنبال دارد.
شاخص کیفی هوا از صفر تا 50 هوای پاک، 51 تا 100 هوای سالم، 101 تا 150 ناسالم برای گروه‌های حساس، 151 تا 200 ناسالم برای عموم، 201 تا 300 بسیار ناسالم و 301 تا 500 خطرناک است.


نظرات شما