پیام سپاهان - دبیرستان دوره دوم پسرانه خیرساز حاج فضل اله منزوی زاده با 20 میلیارد تومان هزینه مشارکتی در اصفهان به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان گفت: این واحد آموزشی 850 متر مربعی با 120 دانش آموز به همت خیر رضا منزوی زاده ساخته شده و شامل 6 کلاس درس، آزمایشگاه، نمازخانه و کارگاه است.
ناصر فتحی افزود: در راستای عدالت آموزشی و با مشارکت خیران، از 24 طرح نهضت مدرسه سازی در استان اصفهان،128 مدرسه با 660 کلاس درس تحویل 20 هزار دانش آموز شد.
وی اضافه کرد: در 80 درصد این طرحها خیران مشارکت داشتند و در یکسال، آورده نیکوکاران مدرسه ساز استان اصفهان برای اجرای طرحهای آموزشی، پرورشی و ورزشی دو هزارو 500 میلیارد تومان بود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان ادامه داد: همچنین هزار کلاس درس هم در استان اصفهان استاندارد و ایمن سازی شد.
مدیرآموزش و پرورش ناحیه 4 اصفهان هم گفت: به همت خیر، زهره کاردانپور، ساخت سالن ورزشی دبیرستان دوره دوم دخترانه زهره کاردانپور هم امروز آغاز شد.
رحمت اله رضایی افزود: این سالن ورزشی هزارو 200 مترمربعی با افزون بر 40 میلیارد تومان قرار است تا کمتر از دو سال آینده به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش ناحیه 4 اصفهان، در سال تحصیلی جاری، با مشارکت خیران بهره برداری 12 طرح آموزشی، پرورشی و ورزشی شامل مدرسه، نمازخانه و چمن مصنوعی با حدود 500 میلیارد ریال اعتبار را دردستورکار داشت که تاکنون هشت طرح افتتاح شدهاند.