پیام سپاهان - مهر / فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان ازدستگیری 15 متهم فراری در راستای اجرای طرحهای پیشگیری از سرقت و طرح امنیت محله محور در سطح شهرستان خبر داد.
سرهنگ احمد نیکبخت اظهار کرد: مرحله دیگری از طرحهای مقابلهای با سارقان با هدف پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز و دستگیری متهمان متواری در قالب طرح امنیت محله محور در این شهرستان به اجرا گذاشته شد.
وی افزود: در این راستا مأموران کلانتریهای سطح شهرستان با شناسایی محلات هدف و مخفیگاههای متهمان متواری و تحت تعقیب موفق شدند در چندین عملیات 15 نفر از این متهمان را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان با اشاره به کشف 7 دستگاه خودرو و 6 دستگاه موتور سیکلت مسروقه در این طرح خاطر نشان کرد: افراد دستگیر شده با تشکیل پرونده به مرجع قضائی تحویل شدند.