پیام سپاهان - تعمیر شکستگی خط لوله آبرسانی میدان بزرگمهر شهر اصفهان پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ مدیر امور آب و فاضلاب منطقه یک شهر اصفهان گفت: این خط لوله فولادی که 600 میلیمتر قطر دارد، تأمینکننده آب آشامیدنی بخش قابل توجهی از شهروندان ساکن در محدوده امور آب و فاضلاب منطقه 1 شهر اصفهان به شمار میرود که به علت فرسودگی دچار شکستگی شده بود.
الله یار افلاکی افزود: در پی مشاهده نشت آب در محدوده میدان بزرگمهر شهر اصفهان، بخشی از مسیر این میدان با هماهنگی پلیس راهور از ساعت 23 شب گذشته مسدود و عملیات تعمیرات آغاز شد که تا ساعت 5 بامداد امروز ادامه داشت.
وی گفت: با پایان یافتن تعمیرات، کار شستوشو و آبگیری خط انتقال و همچنین پُرسازی و استحکامبخشی مسیر نیز در دستور کار قرار گرفت و سرانجام از ساعت 10 صبح امروز جریان عبور و مرور در میدان بزرگمهر به روال عادی بازگشت.
در مدت انجام تعمیرات هیچ یک از خیابانها و محلههای زیر پوشش این خط آبرسانی با قطع آب مواجه نشدند.