جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

همراه با ایجاد ۲۵۰ شغل

راه‌اندازی ایرلاین بومی با سرمایه‌گذاری اصفهانی‌ها

راه‌اندازی ایرلاین بومی با سرمایه‌گذاری اصفهانی‌ها
پیام سپاهان - استاندار اصفهان از راه‌اندازی ایرلاین بومی با سرمایه‌گذاری اصفهانی‌ها و ایجاد ۲۵۰ شغل در هاب فرودگاهی خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - استاندار اصفهان از راه‌اندازی ایرلاین بومی با سرمایه‌گذاری اصفهانی‌ها و ایجاد 250 شغل در هاب فرودگاهی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه جلسه با مدیران خط هوایی گفت: هدف از برگزاری این جلسه برنامه ریزی و هماهنگی‌های لازم برای جامه عمل پوشاندن به یک دغدغه و یک خواست مردم اصفهان پس از گذشت دو دهه توقف در حوزه خطوط هوایی بود.
وی افزود: راه‌اندازی یک ایرلاین هوایی برخوردار از هواپیمایی در اختیار سرمایه گذاری علاقمندان اصفهانی و ایجاد هاب فرودگاهی اصفهان با پیش بینی 200 تا 250 نفر اشتغال نیرو‌های متخصص از موضوعاتی بود که در این نشست پیشنهاد و بررسی شد.
استاندار اصفهان تاکید کرد: به دنبال این اتفاق دیگر عملیات زمینی مربوط به آموزش کارکنان و ارائه خدمات، تعمیرات و نگهداری هواپیما‌ها با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان اصفهان تقویت و دنبال خواهد شد.


نظرات شما