شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

سیاسی

خطبه‌های نماز جمعه اصفهان

جنایات آمریکا ریشه در تاریخ دارد

جنایات آمریکا ریشه در تاریخ دارد
پیام سپاهان - دشمن همواره به دنبال ایجاد تفرقه و گسل بین آحاد جامعه است که این مولفه همواره در دستور کار دشمنان در طول تاریخ بوده است.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دشمن همواره به دنبال ایجاد تفرقه و گسل بین آحاد جامعه است که این مولفه همواره در دستور کار دشمنان در طول تاریخ بوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ امام جمعه موقت اصفهان در جمع نمازگزاران جمعه در مصلی امام خمینی (ره) گفت:بیش از 160 هزار کشته و مجروح حاصل جنایت آمریکا در 80 سال پیش در بمباران اتمی ژاپن است.
حجت‌الاسلام سید احمد محمودی با اشاره با سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی قابل توجهی در طول حیات شورا در این سال‌ها محقق شده است.
خطیب جمعه اصفهان گفت: برگزاری تشییع شهدای جنگ تحمیلی 12 روز با حضور بیش از 100 هزار نفر از نمازگزاران و مردم و برپایی یوم الحسین (ع) نمونه‌ای از فعالیت‌های مطلوب شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان است.
حجت‌الاسلام سید احمد محمودی در ادامه با اشاره به چهلم شهدای اقتدار کشور و پیام رهبر انقلاب اسلامی در این باره افزود: در پیام رهبری هفت مسئله راهبردی کشور بیان شده است که یکی از مولفه‌های اصلی وحدت و حفظ آن است.
امام جمعه موقت اصفهان گفت: دشمن همواره به دنبال ایجاد تفرقه و گسل بین آحاد جامعه است که این مولفه همواره در دستور کار دشمنان در طول تاریخ بوده است.
حجت‌الاسلام سید احمد محمودی، یکی از اهداف اصلی دشمن را در جنگ تحمیلی 12 روزه تجزیه ایران برشمرد و تاکید کرد: دنبال وحدت و انسجام و کارآمدی نظام و اقتدار آن باشیم.
امام جمعه موقت اصفهان خطاب به مسئولان تاکید کرد به دنبال ایجاد امید در جامعه باشند که این هم با کار آمدی و خدمت به مردم محقق می‌شود.
حجت‌الاسلام سید احمد محمودی، ارزش‌های معنوی و دینی را زیر بنای تولید علم و حرکت جامعه برشمرد و ادامه داد: این اولویت‌ها ستون اصلی ایران قوی است.
خطیب جمعه اصفهان گفت:اصل اساسی دشمن هدف قرار دادن دین، دانش و وحدت و یکپارچگی مردم است و بقیه مسائلی که مطرح می‌کنند فقط بهانه تراشی است.
حجت‌الاسلام سید احمد محمودی افزود: با پشتکاری و حضور مردم روز به روز بر اقتدار این نظام افزوده می‌شود.
امام جمعه موقت اصفهان ادامه داد: بحث فعال سازی مکانیسم ماشه از سوی اروپایی‌ها بیشتر جنبه سیاسی و روانی دارد و تاثیرات اقتصادی چندانی بخاطر تجربه قبلی کشور نسبت به تحریم‌های شورای امنیت اثری ندارد.
حجت‌الاسلام سید احمد محمودی افزود:آنچه که تاثیر داشت تحریم‌های آمریکا به دلیل نبود همکاری شرکت‌ها و بانک‌های جهانی بود.
امام جمعه موقت اصفهان گفت:از این هیاهو‌های دشمن نباید تاثیر گرفت و از همین تریبون نماز جمعه اعلام می‌کنم فعال سازی مکانیسم ماشه هیچ اثری نخواهد داشت.
حجت‌الاسلام سید احمد محمودی ادامه داد: در آینده مشخص خواهد شد پاسخ مقتدرانه نیرو‌های مسلح علیه اسرائیل چه عوارضی برای دشمن داشت.
خطیب جمعه اصفهان افزود:آنچه که باعث شگفتی انسان می‌شود روحیه بالای خانواده شهدا است که این اقتدار ملت است.


نظرات شما