مراجعه بیش از 2800 مصدوم نزاع به پزشکی قانونی اصفهان در فروردین 1404
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان گفت: در فروردین سال جاری 2870 مصدوم نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با 2977 نفر مراجعه مدت مشابه سال قبل، 3.6 درصد کاهش یافته است.
منصور فیروزبخت در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در فروردین سال جاری، 2870 نفر در پی آسیبهای ناشی از نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان ارجاع شدند که از این تعداد 1041 نفر زن و 1829 نفر مرد بودند.
وی افزود: آمار مراجعات نزاع در سال 1403 برابر با 38 هزار و 393 نفر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن 11.9 درصد کاهش داشته است.
مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان ادامه داد: بر اساس آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور استان اصفهان در سال 1403 بعد از استانهای تهران، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی رتبه چهارم تعداد معاینات نزاع جسمانی در کشور را دارا بوده است.
فیروزبخت گفت: در میان شهرستانهای استان اصفهان در سال گذشته نیز بعد از شهرستان اصفهان، شهرستانهای خمینی شهر، نجف آباد و کاشان بیشترین معاینات نزاع جسمانی در استان را داشتهاند.
وی اضافه کرد: در فروردین سال جاری 2870 مصدوم نزاع به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این رقم در مقایسه با 2977 نفر مراجعه مدت مشابه سال قبل، 3.6 درصد کاهش یافته است.
کد خبر 867846
-
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸:۳۴
-
۶ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/966004/