پیام سپاهان

آخرين مطالب

کوهپایه‌زاده: بودجه فدراسیون جانبازان بیش از 2 برابر شده/ در تیم ملی والیبال نشسته لژیونر نداریم اقتصادی

کوهپایه‌زاده: بودجه فدراسیون جانبازان بیش از 2 برابر شده/ در تیم ملی والیبال نشسته لژیونر نداریم
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه کیفیت زندگی افراد توان‌یاب در قبال جابه‌جایی‌های آن‌ها در نظر گرفته می‌شود، اظهار داشت: جهان برای تحرک بیش‌تر افراد جانباز در تلاش است و در ایران نیز متولیان این بخش تمام سعی خود را می‌کنند تا دسترسی‌ها و جابه‌جایی افراد معلول راحت‌تر شود. 
وی در ادامه افزود: با شهرداری تهران صحبت کرده‌ایم تا برخی از بوستان‌ها را واجد شرایط حضور معلولان کنیم تا شرایط بهتری برای جانبازان و توان‌یابان در فضای عمومی ایجاد شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در زمینه حقوق ورزشی معلولان نیاز به فعالیت‌های رسانه‌ای و مطالبه‌گری داریم. رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان تصریح کرد: در حوزه مشارکت‌های اجتماعی اراده کافی برای تجهیز سالن و زیرساخت‌های ورزشی برای جانبازان را نمی‌بینیم. البته منکر فعالیت‌های مثبت نخواهیم شد اما در تلاش هستیم امکانات بیشتری برای این قشر فرهیخته فراهم کنیم. 
کوهپایه‌زاده مطرح کرد: دارای 9 رشته پارالمپیکی و 8 رشته غیرپارالمپیکی و 28 نوع تیم ملی هستیم. در زمینه توجه به قشر فرهیخته جانبازان نیازمند وفاق ملی و پای کار آمدن تمامی ارگان‌ها هستیم. در دو بخش قهرمانی و همگانی به صورت یکسان تلاش خواهیم کرد. ورزش معلولین یک ورزش خانوادگی است. 
وی ادامه داد: تفاهمی بیان فدراسیون و هیئت‌های استانی شکل گرفته و در نظر داریم در تمامی شهرستان‌های استان‌هایمان امکانات کافی وجود داشته باشد. ایجاد پایگاه‌های اردویی قهرمانی در سطح استان‌ها از اهداف فدراسیون در زمینه استانداردهای آموزشی و اجرایی است. 
کوهپایه‌زاده مطرح کرد: اجرایی شدن مصوبه شورای انقلاب فرهنگی برای فدراسیون جانبازان و توان‌یابان باعث ابلاغ این مصوبه به برخی از استان‌ها شد که فواید آن شامل حال این قشر شود و انتظار داریم این پروسه با پیگیری خیلی بیشتری ادامه پیدا کند جون اصلاً کافی نیست و اگر در تعدادی از استان‌ها این امر را اجرا نکنند، ترک فعل کرده‌اند! 
وی اشاره کرد: بودجه فدراسیون جانبازان بیش از 2 برابر شده است؛ مبلغ دقیقی فعلاً نمی‌توانم اطلاع‌رسانی کنم اما می‌توانم تأکید کنم که افزایش بودجه‌ای که از سوی وزارت ورزش صورت گرفته اقدام بسیار مثبتی بوده است. چندی پیش نیز پاراتنیس‌روی‌میز به فدراسیون ما اضافه شد. بخشی از حمایت‌ها از سمت مسئولیت‌های اجتماعی و درآمدهای بیرونی است. 
کوهپایه‌زاده عنوان کرد: مرکز و کمپ تمرینی تیم‌های ملی جانبازان و توان‌یابان ایران را یا در تهران یا در مناطق آزاد جنوب کشور تأسیس خواهیم کرد و پیش‌زمینه‌های ایجاد این کمپ و نقاطی که در نظر گرفته‌ایم را بررسی و تدوین کرده‌ایم. 
وی تأکید کرد: 90 درصد تیم ملی بسکتبال با ویلچر لژیونر هستند اما در تیم ملی والیبال نشسته این موضوع وجود ندارد و در تلاش هستیم کمبود‌ها را جبران کنیم. دور میزهای جلساتمان در والیبال نشسته آن هارمونی و هماهنگی لازم وجود داشته اما در فضای رسانه‌ای مخالف آن را می‌بینیم و در تلاش هستیم مشکلات این رشته در رابطه با بحث اعزام‌ها را حل کنیم تا تغییر نسل به خوبی صورت گیرد. 
ادامه دارد … 

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/965255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روابط‌عمومی‌ها؛ منادیان امید و فرماندهان جنگ روایت‌ها

افزایش رقابت‌پذیری فولاد مبارکه با تولید محصولات ویژه

دادستان اصفهان : باربرگ‌های صوری عامل افزایش قاچاق سوخت است

استان چهارمحال و بختیاری؛ قطب تولید ورق‌های گالوانیزه خودرویی کشور

شایعه عجیب در اصفهان | یحیی گل محمدی سرمربی سپاهان می‌شود؟

سایه «تبر» بر سر «چنار»های همسایه خانه «استاد کسایی»/درخواست مردم منطقه یک از «استاندار اصفهان»

ساخت سرای محله ده‌ونک و کتابخانه عمومی در محدوده دانشگاه الزهرا(س)

روایتی از سخت‌ترین و ناگوارترین روزهای حیات کاری ظریف ‌‌

منطقه در انتظار توافق؟

شهید رئیسی خودش را بدهکار جامعه ایثارگری می‌ دانست

شناسایی نقاط سیل‌خیزِ استان اصفهان ضروری است/ نیاز به تخصیص منابع مالی مکفی

درختان و باغهای نصف‌جهان حقابه‌داران کهن زاینده‌رود هستند/ ضرورت تخصیص 50 میلیون مترمکعبی آب

بازگشایی نماد‌ها بر اساس دستورالعمل‌های اجرایی بورس انجام می‌شود

اعلام اسامی نفرات دعوت‌شده به انتخابی اسلحه اپه بانوان

جدایی رسمی محمد ربیعی از ذوب‌آهن – خبرگزاری ورزش ایران

تکمیل و بهره‌برداری از مخزن 2000 متر مکعبی شهر خور تا پایان امسال

اسامی نفرات دعوت شده به انتخابی اسلحه اپه بانوان اعلام شد

مانیتور گیمینگ جدید MSI روی دست سامسونگ زد

بالاخره فیلترینگ کی برداشته میشه؟

مسیرهای جایگزین برای تعدادی از کاربران گوگل مپس ناپدید شد

چهارمین جشنواره تئاتر سپهر با اجرای 7 نمایش دانشجویی آغاز شد

توقیف 3 دستگاه حفاری غیرمجاز در دشت گلپایگان

طی هفته گذشته 517 هزار سهام‌دار در بورس فعال بودند

منتظر ارمغان قهرمانی تیم سپاهان در رقابت‌های آسیایی هستیم

پیشرفت فیزیکی 80 درصدی طرح آبرسانی کوهستان- بهارستان

6 واحد صنفی متخلف در مبارکه پلمب شد

«لیان» در اصفهان روی صحنه رفت؛ طرح چند نکته موسیقایی

اقدام تازه آمریکا به نفع ایران

تولید و فروش، هر دو افزایشی + اینفوگرافیک

روابط عمومی؛ آینه تمام‌نمای جهاد تبیین و منادی امیدآفرینی در جامعه

آغاز مازوت‌سوزی در نیروگاه شهید منتظری اصفهان

چاپ سوم قدرت مذاکره تمام شد

لانچر پیشرفته ویندوز معرفی شد؛ ابزاری برای کاربران حرفه‌ای

راه اندازی سامانه‌های پایش آنلاین کیفیت اینترنت

ویژگی AI Mode گوگل به نسخه اندروید و آی‌او‌اس آمد

سرمقاله اطلاعات/ رویکرد آمریکا به اسرائیل تغییر کرده؟

نویسنده مشهور آمریکایی: چرخش ترامپ در برابر ایران ممکن است مهم‌ترین اقدام او باشد

کشف 20 ماینر قاچاق در یکی از شهرک‌های صنعتی اصفهان

پایان بن‌بست ریلی اصفهان؛ قطارهای شیراز - تهران در اصفهان توقف می‌کنند

کوهپایه‌زاده: تلاش می‌کنیم استعدادیابی را با کمک هوش مصنوعی انجام دهیم

کوهپایه‌زاده: بودجه فدراسیون جانبازان بیش از 2 برابر شده/ در تیم ملی والیبال نشسته لژیونر نداریم

کوهپایه زاده: بار مالی ورزش توان یابان را از دوش دولت کم می کنیم

کوهپایه‌زاده: جوانمردی می‌تواند به تیم ملی پاراتیروکمان بازگردد/بودجه‌مان دو برابر شده است

متقاضیان وام ودیعه مسکن در انتظار پرداخت

کوهپایه زاده: بودجه فدراسیون دو برابر شده است

بازگشایی صندوق های طلا در دامنه منفی

ظرفیت‌های فرهنگی اردبیل آماده میزبانی از گردشگران خارجی است

کوهپایه زاده رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان:  در سه جلسه با وزارت ورزش و جوانان نگاه مثبت و خوبی را دیدیم

تفکیک درآمدزایی ماهانه فولاد مبارکه چگونه بود؟ + اینفوگرافیک

کوهپایه‌زاده: بودجه فدراسیون جانبازان دو برابر شده است