پیام سپاهان

آخرين مطالب

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟ اقتصادی

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ایسنا / با گذشت چند ماه از برداشتن اولین قدم‌ها برای دسترسی آزادانه به برخی سکوهای خارجی، درباره زمان برداشته شدن محدودیت سایر پلتفرم‌ها از جمله اینستاگرام و تلگرام به نقل از برخی مسئولان اعلام شده که وزیر ارتباطات به صورت جدی پیگیر این موضوع هستند اما همه اختیار این امر به این وزارتخانه و دولت مربوط نیست بلکه یک کار جمعی و تصمیم‌گیری کلان کشوری است. 
اولین قدم‌ها برای برداشته شدن محدودیت دسترسی به سکوهای خارجی زمستان سال گذشته با رفع فیلتر گوگل پلی و واتس آپ آغاز شد. با وجود تحقق وعده رئیس جمهوری و برداشتن اولین قدم برای این مطالبه مردم، همچنان درخواست دسترسی آزادانه به سایر سکوهای ارتباطی از سوی کاربران وجود دارد.
سیدستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- اوایل سال جاری در این باره اعلام کرد در قالب کار کارشناسی با توجه به تأکید رئیس‌جمهور این موضوع را دنبال می‌کنند و امیدوار هستند امسال نیز شاهد گشایش‌هایی در این زمینه باشند. در واقع وقتی می‌شود با نگاه کارشناسی و با نگاه علمی کار را با گفتمان وفاق پیش برد، نیازی به جنگ و دعواهایی که بعضی اوقات دیده می‌شود، نیست.
بررسی‌ها نشان می‌دهد فیلترینگ و تداوم آن طی سالهای گذشته به مانع بزرگی در مسیر فعالیت کسب‌وکارهای اینترنتی تبدیل شده است و شرکت‌های کوچک و بزرگ توان کار با این زیرساخت را ندارند. طبق آمارهای رسمی حدود 83 درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند که مشکلاتی را برای خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان و در بخش نرم افزاری و بدافزار ایجاد می‌کند.
به گفته مسئولان، وزارت ارتباطات متولی این امر بوده و جلسات منسجم و منظمی در این زمینه برگزار می‌شود تا آثار هر اقدام در نظر گرفته شود اما به صورت کلی شورای عالی فضای مجازی در اینکه سکویی فیلتر شود، نقش نداشته و برای رفع فیلتر و دسترسی به سکوها تلاش‌ها و اقداماتی در حال انجام است.
در این زمینه با گذشت تقریبا 6 ماه از مرحله اول امیدواری برای رفع فیلترینگ سایر سکوها از جمله تلگرام و اینستاگرام وجود دارد. حمید فتاحی- معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- اخیرا درباره زمان برداشتن محدودیت‌های فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی از جمله تلگرام و اینستاگرام در کشور گفته است استفاده از پلتفرم‌های خارجی براساس مصوبه‌ای که شورای عالی فضای مجازی تصویب کرده و مراحلی که دارد، باید انجام شود که در گام نخست بازگشایی دو پلتفرم بین المللی در کشورمان بوده است.
به گفته وی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت جدی و مداوم پیگیری برداشتن محدودیت‌های تلگرام و اینستاگرام هستند، اما همه اختیار این امر مربوط به وزارت ارتباطات و دولت نیست؛ یک کار جمعی و تصمیم گیری کلان کشوری است. مطابق برنامه ریزی‌ها اقداماتی برای برداشتن برخی محدودیت‌ها در گذشته انجام شد و برنامه ریزی‌های دیگری نیز در حال انجام است.
به اعتقاد برخی کارشناسان درحال حاضر این احتمال وجود دارد گوشی بسیاری از کاربران به دلیل استفاده از فیلترشکن به بدافزار آلوده شود بنابراین بهترین راه این است که نیاز مردم به فیلترشکن کاهش پیدا کند چراکه در این صورت راه رخنه هکرها به وسایل الکترونیکی مانند گوشی سخت تر می شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/963859/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ در نقد ساده‌سازیِ وزیر نیرو

سرمقاله جوان/ میراث مرجعیت در مواجهه با استعمار نوین

روند درمان پلنگ کلاه‌قاضی مثبت است؛ انتقال به تهران برای تکمیل درمان

اولین منطقه ویژه اقتصادی سایبری کشور در اصفهان شکل می‌گیرد

برخورد قضایی با ترک‌فعل دستگاه‌ها در حوزه مدیریت پسماند

استقلالی‌ها به خاطر پرسپولیس کرونا گرفتند؟ | 11نفر به اصفهان برسانید لطفا!

آخرین مجهول لیگ برتر | فقط یک معمای دیگر باقی مانده!

برق رفت، تولید ایستاد! | صنایع در خطر افت شدید بهره‌وری

مذاکره کلید نیست

سرمقاله جام جم/ ضرورت‌ بهره‌گیری از فرصت‌های اتحادیه اوراسیا

سرمقاله شرق/ تعبیر خواب

تندبادهای لحظه‌ای در اصفهان تشدید می‌شود

آیین تشییع وخاکسپاری شهید امنیت در کاشان

پسماند، قربانی بی‌توجهی نهادهای فرابخشی در مدیریت شهری

قطعی برق صنایع وضعیت تولید را نگران‌کننده کرد

اولین همایش بازرسی دستگاه‌های اجرایی و مراکز شهرستانی اصفهان برگزار شد

اصفهان به الگویی ملی در حوزه مدیریت پسماند بدل شده است

قطعی برق در کاشان صدای دانش آموزان را درآورد

صدرنشینی شهید رسولی نوشهر در لیگ برتر کانوپولو کشور

چرخش نگاه مدیریت پسماند از جمع‌آوری به «اجتناب از تولید زباله»

طلسم 2225 روزه استقلال مقابل سپاهان/ آبی‌ها دژاوو را برای پرسپولیس تکرار می‌کنند؟

قفل پرونده FATF شکست

سرمقاله اعتماد/ سفر ترامپ به منطقه: ابعاد و نتایج

تایمز: یمن دست برتر را در نبرد با آمریکا دارد

سرمقاله همشهری/ عقب‌نشینی از بلوف سیاسی توسط یانکی کاخ‌سفید

سخنران اصلی برنامه‌های اولین سالگرد شهدای خدمت در اصفهان مشخص شد

طلسم 2225 روزه آبی‌ها علیه سهمیه آسیایی پرسپولیس

«زنده‌باد پرسپولیس» در نمایشگاه کتاب

پادوهای داخلی آمریکا اهانت‌های ترامپ به ایران را سانسور کردند

سرمقاله آرمان ملی/ سفر ترامپ به خاورمیانه

سرمقاله کیهان/ غائبان همیشگی کلاس تاریخ

مشکلات اقتصادی، میراث شماست اما رئیسی نشان داد راه‌حل دارد

افزایش باد و تلاطم در تنگه هرمز از عصر امروز / هشدار نسبت به شرایط دریایی در روزهای آینده

برگزاری برنامه های متنوع به مناسبت هفته بزرگداشت شهدای خدمت

بزرگداشت شهدای خدمت فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ ایثار است

طرز تهیه کیک خیس (خوشمزه ترین دستور پخت موجود)

سرمقاله هم میهن/ دفاع از مجلس؛ چگونه؟

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 25 اردیبهشت‌ماه

آغاز آماده سازی فاز دوم قطعه ایثارگران در شهر بوشهر

اسکیت و اسکواش، مهناز مولایی، مجموعه اصفهان سیتی سنتر و دیگر هیچ…

سرمقاله خراسان/ بازی کثیف ترامپ با روان ملت ایران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ اقتدار مالی، عقب‌نشینی نیست

تغییر ساعات کاری سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه در ماههای گرم سال

پدر و پسر به هم رسیدند

به دنبال تضمین موفقیت مدیران جوان در سایه خرد و تجربه بزرگان ورزش هستیم | اخبار ورزشی

قهرمان باید بداند چه کرده و به خود افتخار کند؛ آنها الگوی جامعه هستند | اخبار ورزشی

امروز نه فقط از گذشته تجلیل کردیم بلکه برای آینده الهام آفریدیم | اخبار ورزشی

یکی از ویژگی‌های دفاع مقدس تصمیمات شورایی فرماندهان بود

پوستر فیلم مستند تا هشت صبح رونمایی شد

بیش از 130 ایده نوآورانه در حوزه فناوری شهری شناسایی شده است