پیام سپاهان

آخرين مطالب

تصمیم شرکت های هواپیمایی برای افزایش پروازها به کیش منطقه آزاد کیش

تصمیم شرکت های هواپیمایی برای افزایش پروازها به کیش
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جلسه هم اندیشی در خصوص افزایش پروازهای تابستانی جزیره کیش و برنامه ریزی جهت تخصیص اسلات پروازی در فرودگاه بین المللی کیش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، این نشست به دعوت شرکت توسعه ومدیریت بنادر و فرودگاه های منطقه آزاد کیش سه شنبه 2 خرداد 1402 با حضور معاونان و نمایندگان بازرگانی شرکت های هواپیمایی در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
عزت الله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش در این نشست با اشاره به این که بیش از 94 درصد گردشگران کیش از طریق مسیر هوایی به این جزیره سفر می کنند؛ گفت: موقعیت جغرافیایی کیش و راه های مواصلاتی برای ورود به این منطقه، ایجاب می کند که شرکت های هواپیمایی نگاه ویژه به این مقوله داشته و همچون ایام عید نوروز، در تابستان نیز همکاری و تعامل لازم را در برقراری پروازهای روتین و فوق العاده داشته باشند.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش ادامه داد: با توجه به شروع فصل تابستان آمادگی داریم در جهت افزایش رضایت مسافران، ساعات ارائه خدمات فرودگاه‌ بین المللی کیش را افزایش دهیم تا محدودیت عملیات پروازی کاهش یافته و تعداد پروازهای شرکت های هواپیمایی در مسیر جزیره کیش افزایش یابد.
محمدی با تاکید بر لزوم حذف دلالان از چرخه خدمات رسانی به گردشگران، از شرکت های هواپیمایی و تمام ذینفعان گردشگری خواست تا در این خصوص پیشقدم شده و زمینه را جهت تسهیل شرایط سفر و کاهش هزینه سفر فراهم کنند.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با اعلام آمادگی حمایت از شرکت های هواپیمایی دارای هواپیمای سبک و ارائه تخفیف به آنها گفت: برقراری پرواز در مسیر شهرهای کم تردد می تواند زمینه را برای شکوفایی گردشگری در کیش مهیا کند که از آن استقبال می کنیم.
وی با بیان این که ساخت ترمینال جدید با ظرفیت پذیرش سالانه شش میلیون مسافر، بخشی از اقدامات مهم انجام شده در فرودگاه بین المللی کیش است؛ افزود: ازدیگر اقدامات طرح توسعه فرودگاه ، نصب سیستم فرود دقیق ILS cat2 و سیستم جدید روشنایی باند منطبق با این سیستم است که نقش مهمی در ایمنی پرواز ها در شرایط بد آب و هوایی و به نوبه آن افزایش دید خلبان دارد.
محمدی افزود: با بهره برداری از سیستم DVOR/DME نصب شده ارتقا ایمنی پروازی به شکل قابل ملاحظه افزایش می یابد و تداوم عملکرد سامانه های ناوبری هوایی با کمترین خطا در فرودگاه بین المللی کیش انجام می شود .
وی با استقبال از سرمایه گذاری شرکت های هواپیمایی در بخش ظرفیت هوانوردی کیش، از آنها خواست تا جهت برقراری پرواز های بین المللی از جمله مسیر کیش به دبی اقدام و در خواست خود را به شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش ارسال کنند.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش با اشاره به افزایش طول باند جنوبی فرودگاه از 3600 متر به 4400 متر و عرض آن از 65 متر به 75 متر افزود: امکان پذیرش هواپیماهای غول پیکر از جمله ایرباسA380 در فرودگاه بین المللی کیش فراهم است.
وی در ادامه سخنان خود در این نشست، با اشاره به ایجاد یکی از بزرگ ترین مخازن سوخت جهت تامین نیاز پروازهای عبوری گفت: ذخیره سوخت از 700هزار لیتر به چهار و نیم میلیون لیتر افزایش یافته به طوری که می‌توانیم تا 20روز ذخیره سوخت داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش تاکید کرد: کیش در حوزه سوخت می‌تواند به پایگاه سوخت رسانی هوایی بین‌المللی به یک شاهراه عبوری در منطقه تبدیل شود و این مهم بی‌شک آغاز بسیاری از پیشرفت‌های دیگر خواهد بود.
محمدی ادامه داد: این فرودگاه در راستای استاندارد سازی ایمنی، موفق به اخذ گواهینامه فرودگاهی و عملیاتی از سازمان هواپیمایی کشوری شده است.
لازم به ذکر است هزینه های بالای شرکت های هواپیمایی، نابرابری عرضه و تقاضای بلیت، عدم افزایش قیمت بلیت از دی ماه 1400 ، لزوم شناور شدن قیمت بلیت، تحریم های غرب در صنعت هوایی و لزوم بازسازی آن، لزوم برقراری پروازی منظم به مقصد کیش، هزینه مضاعف فرودگاه ها بر ایرلاین ها و عدم حمایت دولت از آنها، هماهنگی جامع هتلداران با شرکت های هواپیمایی درخصوص پذیرش و ترخیص مسافر در ساعات پایانی شب و بامداد، لزوم برگزاری رویدادهای گردشگر پسند، از جمله مباحثی بود که در این نشست بررسی شد.
گفتنی است در این نشست علاوه مرتضی رمضانی معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، مدیران عامل جوامع صنفی کیش، در این نشست معاونان بازرگانی شرکت های هواپیمایی کیش، هواپیمایی سپهران، هواپیمایی وارش، قشم، پارس، ایران ایر تور، جانشین معاونت بازرگانی هواپیمایی زاگرس، ایران ایر، ماهان، آتا، کاسپین ، مدیر اجرایی بازرگانی هواپیمایی معراج، مدیرکل خدمات فرودگاهی آسمان، نمایندگان شرکت های هواپیمایی تابان، کارون، آسمان، فلای پرشیا، ساها، هواپیمایی پویا و چابهار حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/733401/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خرمی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خوراکیان»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

حواله داران بی ام و ix1 از قیمت گذاری های پرشیا خودرو اعلام نارضایتی کردند

حسینی و رضاوند بازی با سپاهان را از دست دادند

فروش بلیت مسابقه فوتبال سپاهان و استقلال آغاز شد

دو تیرک در اصفهان مانع از دو گل تماشایی (عکس)

غیبت دو بازیکن کلیدی استقلال مقابل سپاهان

غیبت 2 استقلالی مقابل سپاهان قطعی شد

حضور بقائی در نمایشگاه کتاب تهران

آپدیت جدید گوگل مسیجز باعث ایجاد مشکل برای کاربران شد

ساعت ارزان امیزفیت بیپ وارد بازارهای بیشتری می‌شود

آیا کنسرسیوم غنی‌‏سازی راهکار حل اختلاف‏‌ هسته‌‏ای ایران و غرب است؟

آقایان این حیات خلوت را جمع کنید

ترامپ در خاورمیانه متفاوت

ارزیابی سفیر سابق ایران در مسکو از «سفر پوتین به تهران»

ماموریت ترامپ در قلب صحرا!

آتش‌سوزی در شرکت سایپا کاشان

سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو در کیش؛ فرصتی برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای

سیدرضا صالحی ‌امیری: اکو نیازمند رویکرد جدید در روابط میان ملت‌ها است

پروژه‌های کریدور بزرگراهی غرب در محورهای مهاباد تا 2 سال آینده به بهره برداری می رسد

فروش مطلوب اکثر شرکت‌ های کشاورزی و دامپروری

یک هزار مدیر در بنگاه‌های اقتصادی اصفهان تربیت می‌شود

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود

رحماندوست و شعبان‌نژاد در نمایشگاه کتاب

مجلس با افزایش قیمت اینترنت مخالفت کرد

گوگل لوگوی خود را تغییر داد

پاسخ حقوقی ایران به تحریف گوگل؛ کار به دادگاه کشیده می‌شود

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

چه کسانی از قطار دولت پیاده خواهند شد؟

بلیت‌فروشی بازی سپاهان و استقلال آغاز شد

گامی بلند در مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تحقق چشم‌انداز 15 میلیون گردشگر

جزیره کیش جزو سه ظرفیت اول گردشگری کشور است

پیام تبریک مدیر کل آموزش‌ و پرورش استان اصفهان به ‌مناسبت فرا رسیدن سالروز تاسیس سازمان دانش‌آموزی

قهرمان آسیا در اردوی استقلال تهران؛ بیانی، پیام‌آور افتخار برای نبرد با تیم فوتبال سپاهان

انتصاب مداح آران و بیدگلی در هیئت رئیسه کانون مداحان استان اصفهان

اقتضاعات میزبان در شهر کاشان رعایت شود

وقتی از ضرورت بازار ابری حرف می‌ زنیم از چه می‌ گوییم؟

شکستگی استخوان ساق پای دانش آموز 14 ساله در روستای کاولان مهاباد

باگ عجیب آی‌مسیج اپل؛ وقتی برخی از پیام‌های صوتی ارسال نمی‌شوند

نحوه استفاده شما از ChatGPT سن‌تان را مشخص می‌کند!

آپدیت iOS 19 باگ‌های کمتری نسبت‌به نسخه‌های اخیر خواهد داشت

مجلس با افزایش قیمت اینترنت مخالف کرد

فرزندان شهدای انتظامی در باشگاه ذوب‌آهن پا به توپ شدند

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

معلمان نقش‌آفرینان اصلی نظام تعلیم و تربیت‌اند