پیام سپاهان - باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران در اقدامی خیرخواهانه و ارزنده با حضور در زندان مرکزی اصفهان شرایط آزادی ۶ زندانی جرائم مالی را آزاد کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ اعضا هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران که برای تماشای دیدار شهرآورد به اصفهان سفر کردهاند با حضور در زندان مرکزی اصفهان ۶ زندانی جرائم مالی را در اقدامی خداپسندانه آزاد و به آغوش گرم خانواده برگرداندند.
این ۶ زندانی به دلیل بدهی حدود ۵۵ میلیارد ریالی در زندان بودند، که با پرداخت بدهی آنها که بخشی از سوی خیران و بخشی هم از با تلاش باشگاه فرهنگی و ورزشی پرسپولیس تهران انجام گرفت آزاد شدند و کانون گرم خانواده بازگشتند.
همچنین در این مراسم باشگاه پرسپولیس در اقدامی ارزشمند از یکی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس به رسم احترام، قدردانی و تجلیل شد.