چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۵

ورزشی

نشست خبری فوتبال

مشکل ما فنی نیست، فردی است

مشکل ما فنی نیست، فردی است
پیام سپاهان - سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت:امیدوارم فردا اتفاقات فوتبالی به نفع ما رقم بخورد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت:امیدوارم فردا اتفاقات فوتبالی به نفع ما رقم بخورد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ عبدالله ویسی امشب در نشست‌خبری پیش از بغزی مقابل پیکان تهران گفت: تمرکز خوبی برای این دیدار داریم و به‌طور قطع تلاش می‌کنیم پیروز شویم و سه امتیاز را کسب کنیم.
وی افزود: تمامی تلاش‌مان را انجام دادیم در هفته گذشته پیروز شویم، موقعیت‌های زیادی داشتیم، اما زمانی که خلق موقعیت می‌کنیم و به گل نمی‌رسیم، شرایط روحی تیم بهم می‌ریزد؛ روی این موضوع کار کردیم، نباید تند رفت و این موضوع را در همه فوتبال دنیا می‌بینیم و در هفته‌های ابتدایی دچار شک می‌شوند، امیدوارم فردا دچار سکته قلبی نشویم و پیروز شویم.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: مشکل ما فنی نیست، انفرادی است و مربی تا یک‌جایی می‌تواند خلق موقعیت کند، خلاقیت فردی باعث گلزنی می‌شود، اما زمانی که بازیکن نتواند گلزنی کند، خلاقیت فردی ندارد و روی این امر کار می‌کنیم، امیدوارم فردا اتفاقات فوتبالی به نفع ما رقم بخورد.
وی ادامه داد: زمانی که کمک داور ویدیویی است نباید مشکلات داوری باشد، چند موقعیت پیش آمد و داور حتی برای دیدن این صحنه‌ها نرفت؛ در دیدار گذشته ما نیز پنالتی برای ما گرفته نشد و تمامی کارشناسان به این امر واقف بودند.
ساکت الهامی، سرمربی تیم فوتبال پیکان تهران در این کنفرانس‌خبری حاضر نشد؛ مدیر رسانه این تیم علت غیبت سرمربی تیم خود را زمان پرواز این تیم اعلام کرد.
تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن اصفهان و پیکان تهران در چارچوب دیدار هفته پنجم لیگ‌برتر فوتبال ایران فردا _چهارشنبه یازدهم شهریور_ از ساعت ۱۸ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان مقابل یکدیگر صف‌آرایی خواهند کرد.


نظرات شما