جمعه ۱۲ تير ۱۴۰۵

اقتصادی

نشست قرارگاه اقتصادی استان

مردم تخلفات اجاره بها را به تعزیرات گزارش دهند

مردم تخلفات اجاره بها را به تعزیرات گزارش دهند
پیام سپاهان - براساس قانون و مصوبه شورای مسکن استان اصفهان، مالکان اجازه افزایش بیش از ۲۵ درصدی اجاره مسکن را ندارند.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - براساس قانون و مصوبه شورای مسکن استان اصفهان، مالکان اجازه افزایش بیش از ۲۵ درصدی اجاره مسکن را ندارند.

پیام سپاهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان در نشست قرارگاه اقتصادی استان گفت: متاسفانه یک رهاشدگی در بازار املاک وجود دارد که نگران کننده است.
وی افزود:به علت اهمیت موضوع مقرر شد در جلسه بعدی بصورت ویژه موضوع اجاره بهای مسکن دستور کار قرار گیرد.
استاندار به تلاش‌ها برای رفع مشکلات و موانع مسکن ملی در شهر‌های مختلف اشاره کرد و گفت:بصورت میدانی از مسکن مهر کاشان بازدید و در جریان مشکلات قرار گرفتم که از این پس حضوری در شهرستان مشکلات و موانع بررسی و پیگیری خواهد شد.
وی به پیشرفت دهکده لجستیک استان در سهر‌های مختلف که نقش مهمی در پیشرفت شهر‌های استان دارد افزود تلاش‌ها برای رفع مشکلات و راه اندازی هرچه زودتر این مناطق وجود دارد.
مهدی طغیانی نماینده مردم در مجلس و نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس هم به موضوع اجاره بهای مسکن که موضوع اصلی نشست بود اشاره کرد و افزود: شوک‌های تورمی در جامعه بیشتر از همه به بازارمسکن منتقل شده که فراتر از تحمل است.
طغیانی گفت: نرخ ۲۵ درصدی افزایش اجاره بهای مسکن باید رعایت شود.. وی به موضوع نقش خانه‌های خالی در کاهش قیمت‌ها هم اشاره کردو گفت: در قانون به شهرداری‌ها هم اجازه داده سده که به موضوع شناسایی خانه‌های خالی ورود کنند که درصورت معرفی مالیات آن واحد‌ها به شهرداری‌ها واریز خواهد شد.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود بیش از پنجاه هزار خانه خالی در شهر اصفهان شناسایی شده است که در صورت ورود به بازار اجاره و فروش تاثیر زیادی در کاهش قیمت‌ها خواهیم بود.
رییس مجمع نمایندگان مجلس هم در این نشست اقتصادی گفت: مجلس برای ساماندهی اجاره بهای مسکن قانونی را مصوب کرده که در صورت رعایت شرایط بهتر می‌شود که متاسفانه بسیاری از مردم نمی‌دانن این از حقوق عامه است که مالکان اجازه افزایش اجاره بها بیش از ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته را ندازند.
وی به ضعف‌های قانون نظارت براجاره هم استره کرد و گفت پیگیر رفع این موانع هستیم
مدیرکل تعزیرات استان هم درخصوص تخلف از قانون ۲۵درصدی اجاره بها پرونده‌هایی تشکیل شده، اما تعداد آن بسیار کم است.
ایزدی گفت: یکی از علل آن اطلاع نداشتن بیشتر مردم از این قانون است و دوم تمایل نداشتن اتحادیه ملاک و صنف مربوطه به اجرای این قانون است.
وی به مردم توصیه کرد در صورت تخلف و رعایت نکردن قانون ۲۵ درصد اجاره بها به تعزیرات شکایت کنند.
ایزدی افزود: مستاجران تا پنج سال بعد هم فرصت دارند از مالکان به علت افزایش اجاره بیش از ۲۵ درصد شکایت کنند.


نظرات شما