شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

بهار فصل برداشت صیفی جات در شرق استان

برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردستان

برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردستان
پیام سپاهان - برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان اردستان آغاز شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان اردستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی اردستان میانگین برداشت صیفی در هر هکتار را ۴۵ تن اعلام کرد و گفت: عمده محصول صیفی اردستان در منطقه قلعه گوشه مهاباد کشت می‌شود و جانان، طالبی، گرمک و خربوزه از انواع صیفی کشت شده در این منطقه است.
طا‌ها کریم فرد افزود: با تغییر الگوی کشت در اردستان و حرکت کشاورزان به سمت کشت محصولات کم آب بر شامل زعفران و پسته، امسال کشت صیفی جات ۱۰ درصد کاهش داشته است.
وی گفت: در تمام مزارع صیفی اردستان روش‌های نوین آبیاری اجرا و موجب افزایش ۱۰۰ درصدی راندمان انتقال آب به مزارع، کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب و بهبود عملکرد محصول شده است.
مدیر جهاد کشاورزی اردستان با بیان اینکه همزمان با فصل برداشت صیفی بیش از ۱۲۰۰ نفر در این شهرستان مشغول به کار می‌شود افزود: ۹۵ درصد از محصول صیفی اردستان به دیگر نقاط کشور صادر می‌شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

پیام سپاهان

پیام سپاهان

پیام سپاهان


برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردستان برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردستان برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردستان برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردستان برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردستان برداشت صیفی از ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردستان

پیام سپاهان

پیام سپاهان

پیام سپاهان



نظرات شما