يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

مهار آتش سوزی در کارخانه نمد سازی در حبیب‌آباد برخوار اصفهان

مهار آتش سوزی در کارخانه نمد سازی در حبیب‌آباد برخوار اصفهان
پیام سپاهان - آتش سوزی گسترده در کارخانه نمد سازی در حبیب‌آباد- اصفهان مهار شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - آتش سوزی گسترده در کارخانه نمد سازی در حبیب‌آباد- اصفهان مهار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ مسوول آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دولت آباد گفت: در پی آتش‌سوزی در انبار ضایعات کارخانه تولید نمد واقع در جاده اصفهان _حبیب‌آباد، با تلاش نیرو‌های آتش‌نشانی، حریق مهار و تحت کنترل قرار گرفت.
محمد سعید نریمانی افزود: بر اساس گزارش‌های اولیه، این حادثه پس آتش گرفتن ضایعات تولیدی در محوطه کارخانه آغاز شد و به دلیل وجود مواد قابل اشتعال، به سرعت گسترش یافته است.
وی گفت: بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیرو‌های عملیاتی به محل اعزام شدند و عملیات اطفای حریق انجام شد و در حال حاضر آتش به طور کامل مهار و تحت کنترل است و نیرو‌ها در حال لکه‌گیری و ایمن‌سازی محل هستند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
مسوول آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دولت آباد افزود: دود غلیظ ناشی از حریق، بخش وسیعی از اطراف کارخانه را فرا گرفت که موجب نگرانی ساکنان و واحد‌های صنعتی مجاور شد که با همکاری آتش نشانی دولت آباد، اصفهان و حبیب آباد کنترل شد.
وی گفت: این حادثه آتش‌سوزی در این کارخانه در سال چند مرتبه رخ می‌دهد که به دلیل سوزاندن ضایعات و رعایت نکردن کامل نکات ایمنی است.


نظرات شما