پیام سپاهان

آخرين مطالب

گشایش سایت موزه شهر تاریخی حریره کیش در روز جهانی موزه منطقه آزاد کیش

گشایش سایت موزه شهر تاریخی حریره کیش در روز جهانی موزه
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جعفر آهنگران بر رونق گردشگری فرهنگی و ایجاد جاذبه های متنوع گردشگری درکیش تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سایت موزه شهرتاریخی حریره که به مناسبت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و جمعی از معاونان این سازمان گشایش یافت در ابتدای این محوطه تاریخی ایجاد شده و 25 شی کشف شده در این شهر تاریخی را به نمایش گذاشته است.
این اشیاء که درطول سال های 72 تا90 درکاوش های باستان شناسی شهرحریره کشف شده شامل کوزه ها و خمره های سفالی با نقش برجسته کوفی ، ابریق، انواع سلادن، گچبری، سرستون و ظروف مختلفی مربوط به دوره های سلجوقی، تیموری و ایلخانی است .
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش درمراسم گشایش این سایت موزه با اشاره به اینکه شهرتاریخی حریره یکی از مهم ترین جاذبه های تاریخی کیش است که باید نقش آن در برنامه های گردشگری منطقه تقویت شود گفت: رونق گردشگری فرهنگی ازجمله برنامه های مهم سازمان محسوب می شود و این سایت موزه نیز با همین هدف در شهر حریره ایجاد شده است.
جعفر آهنگران با بیان اینکه دردسترس قرار دادن آثارمیراثی و ایجاد تنوع در گردشگری کیش راهکارهای تقویت گردشگری فرهنگی است افزود: با توجه به نفش مهم صنایع دستی درجذب گردشگران خارجی باید درکنار این موزه، مراکز عرضه صنایع دستی بومی جزیره کیش، دست سازهای هنرمندان بومی و دیگر استان های مختلف کشور هم ایجاد شود.
خسرو نشان معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش نیز با اشاره به نقش مهم موزه ها درحفظ و معرفی فرهنگ و آثار تاریخی هر کشور گفت : درسالهای اخیر موزه ها در صنعت گردشگری جهان بسیار مورد توجه قرارگرفته اند و ضمن ارتقاء سطح آگاهی افراد در رونق گردشگری هم موثرند.
خسرو نشان با بیان اینکه کیش قطب نخست گردشگری سیاحتی کشوراست تصریح کرد: با توجه به اینکه گردشگری فرهنگی بیشترین ظرفیت را برای جذب گردشگران بین المللی دارد تلاش می کنیم تا این جزیره زیبای مرجانی به قطب دوم گردشگری فرهنگی کشور تبدیل شود. 
وی اظهار داشت : گستردگی آثار کشف شده در شهرحریره به گونه ای است که اگر هر 2 ماه یک بارنمایشگاه برگزارشود آثارعرضه شده در طول یک سال قابلیت تعویض دارند.
نشان با اعلام اینکه این آثار کشف شده بین 800 تا یک هزار سال قدمت دارند لبراز امیدواری کرد در کاوش های پیش رو آثاری با قدمت بیشتر کشف شود.
لازم به ذکراست شهر تاریخی حریره با 120 هکتار وسعت در شمال جزیره کیش واقع شده و یکی از 6 اثر تاریخی ثبت شده این جزیره در فهرست آثار تاریخی و میراث فرهنگی کشور است.
کاخ مرجان، بازار فرانسوی ها، کاخ الیت، مساجد امیر و ماشه 5 اثر دیگر تاریخی جزیره کیش هستند که درفهرست آثارتاریخی و میراث فرهنگی کشورمان به ثبت رسیده اند.
ا

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/275191/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شطرنج غبارآلود

سرمقاله هم میهن/ دوگانه‌های جعلی

سرمقاله اعتماد/ ‎ضرورت تقویت تاب‌آوری اقتصادی

صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان در تاریخ دوازدهم تیرماه 1404

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 12 تیرماه

توسعه‌دهنده FBC: Firebreak به شکست تجاری این بازی اعتراف کرد

شش بازی در ماه ژوئیه 2025 سرویس گیم پس را ترک خواهند کرد

سرمقاله خراسان/ قدرت قلم از موشک‌های دشمن بیشتر است

روایتی از جنایت آمریکا در سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران

صدای پای آب در دیار نصف جهان

صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دوازدهم تیرماه 1404)

اجرای برنامه آمادگی وارزیابی وضعیت خدمات دهی در سازمان منطقه آزاد کیش

بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

سه روشی که می‌توان امام حسین (ع) را در کتاب به کودکان معرفی کرد

سری شیائومی 16 شامل یک گوشی برای رقابت مستقیم با آیفون 17 ایر خواهد بود

گوشی ارزان نسل جدید سامسونگ آپدیت بزرگی دریافت کرد

سه‌ چهارم درآمد استیم از بازی‌های اکشن و نقش‌آفرینی تأمین می‌شود

حجم بازی Hell is Us مشخص شد

نینتندو از هویت تیم توسعه‌دهنده بازی Donkey Kong Bananza پرده برداری کرد

سپاهان انزونزی را به استقلال نمی‌دهد

برنامه‌ریزی تقویت گردشگری مذهبی اصفهان؛ تخفیف 50درصدی هتل‌ها ابلاغ شد

ارسالی‌های شما به با مخاطبان در دهم تیرماه

آزادی 483 مددجو از زندان‌های استان اصفهان

اجرای طرح تخفیف 50 درصدی مراکز اقامتی استان از فردا

افزایش 20 درصدی اعتبارات شهرستان خوروبیابانک

پیمان نوجوانان اصفهانی با نوجوان کربلا تا نابودی اسرائیل و آمریکا

آغاز بهسازی محور‌ها در شهرستان خوروبیابانک

مراسم بزرگداشت شهید دکتر محمد مهدی طهرانچی در اصفهان

بزرگداشت شهیده سیده فاطمه صدیقی صابر در اصفهان

پیش بینی گرد و غبار در سه روز آینده

زامبی‌ها به بازی Red Dead Redemption 2 آمدند!

از نسخه جدید بازی موبایلی و محبوب Little Nightmares چه می‌دانیم؟

اکنون نفس آخر سفیانی‌هاست

برنامه‌ریزی آموزش‌وپرورش استان برای ارتقای صلاحیت حرفه‌ای مدیران مدارس ابتدایی

تراشه‌های نسل بعدی سامسونگ دیرتر عرضه می‌شوند؛ شوک به طرفداران غول کره‌ای