يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴

اجتماعی

در حوزه حمل و نقل عمومی

موافقت شورای شهر اصفهان با انتشار اوراق چهار هزار میلیارد ریالی

موافقت شورای شهر اصفهان با انتشار اوراق چهار هزار میلیارد ریالی
پیام سپاهان - شورای اسلامی شهر اصفهان با انتشار اوراق چهار هزار میلیارد ریالی با هدف توسعه توسعه حمل و نقل عمومی موافقت کرد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - شورای اسلامی شهر اصفهان با انتشار اوراق چهار هزار میلیارد ریالی با هدف توسعه توسعه حمل و نقل عمومی موافقت کرد.

پیام سپاهان


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص مصوبات دویست و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ۲ هزار میلیارد ریال از این رقم برای تأمین تجهیزات قطار شهری و ناوگان مترو و همچنین نیم دیگر آن برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی است.
علی صالحی افزود: همچنین مجوز دریافت تسهیلات پنج هزار میلیارد ریالی شهرداری، در چارچوب ردیف واگذاری دارایی‌های مالی پیش‌بینی‌شده در بودجه شهرداری، از دیگر مصوبات این جلسه بود.
وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از جلسه امروز به بررسی لایحه‌های مرتبط با عوارض و بهای خدمات شهرداری برای سال ۱۴۰۵ اختصاص داشت، گفت: در ابتدای جلسه، دفترچه عنوان‌ها و شیوه‌های وصول عوارض ساختمانی برای سال آینده پس از بررسی‌های کارشناسی و اعمال اصلاحات لازم، به تصویب اعضای شورا رسید، همچنین لایحه مربوط به ترتیبات وصول عوارض که به شکل جداگانه ارائه شده بود، در قالب همین دفترچه نهایی شد.
صالحی ادامه داد: دفترچه تعیین تراکم ساختمانی برای کاربری‌های مسکونی و غیرمسکونی در فرآیند صدور پروانه‌های ساختمانی سال ۱۴۰۵ نیز بررسی و تصویب شد.
سخنگوی شورای شهر با اشاره به بررسی بهای خدمات ایمن‌سازی کارگاه‌های ساختمانی گفت: این لایحه با تمرکز بر الزامات ایمنی، حمل‌ونقل و مدیریت معابر پیرامون طرح‌های ساختمانی مطرح و در نهایت در مجموعه هزینه‌های مرتبط با صدور پروانه ساختمانی ادغام شد، به طوری که صدور مجوز‌های مربوط به حفاری و الزامات ترافیکی بدون تحمیل هزینه جدید اجرا می‌شود.
صالحی ادامه داد: در بخش فرهنگی جلسه نیز لایحه تجدید چاپ کتاب «کلاس شهر» که به آموزش مفاهیم فرهنگ شهروندی می‌پردازد، پس از چند دوره اجرا و با اعمال ملاحظات محتوایی، به تصویب رسید.
خط ۲ مترو اصفهان از بخش شمالی تا مرکز شهر تکمیل شده است و بخش غربی تا خیابان فلسطین نیز پیشرفت فیزیکی مناسبی دارد.
از کل بودجه ۴۱۰ هزار میلیارد ریالی شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۴، حدود ۲۴۶ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال آن به طرح‌های عمرانی از جمله خط دوم مترو اختصاص یافته است.
اصفهان بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۵ منطقه شهرداری و هزار دستگاه اتوبوس واحد دارد.


نظرات شما