چهارشنبه ۱۰ دي ۱۴۰۴

اجتماعی

کشف بیش از ۲۰۰ کیلوگرم مرغ فاسد در کاشان

کشف بیش از ۲۰۰ کیلوگرم مرغ فاسد در کاشان
پیام سپاهان - بیش از ۲۰۰ کیلوگرم مرغ فاسد از یک واحد صنفی در کاشان کشف و از فعالیت این واحد متخلف جلوگیری شد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - بیش از ۲۰۰ کیلوگرم مرغ فاسد از یک واحد صنفی در کاشان کشف و از فعالیت این واحد متخلف جلوگیری شد.

پیام سپاهان


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ فرمانده انتظامی شهرستان کاشان گفت: در پی بررسی گزارش‌های شهروندان، مبنی بر نگهداری و فروش مرغ فاسد در یک واحد صنفی فروش مرغ، با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، مأموران اداره نظارت براماکن عمومی این فرماندهی با تشکیل گروه نظارتی به واحد صنفی اعزام شدند.
ایرج کاکاوند افزود: در بازرسی صورت گرفته ۲۱۸ کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته و فاسد با بوی نامطبوع که برای فروش و عرضه به مشتریان نگهداری شده بود، کشف و مرغ‌های فاسد کشف شده برای از بین بردن تحویل اداره دامپزشکی شد.
وی ادامه داد: متصدی واحد صنفی پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی و پس از هماهنگی با مقام قضائی برابر ماده ۲۸ قانون نظام صنفی و رعایت نکردن قوانین و مقررات بهداشتی مهر و موم شد.
وی با قدردانی از مشارکت شهروندان در تأمین نظم و امنیت، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد مشکوک و مشابه موضوع را به سامانه مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.


نظرات شما