يکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴

اجتماعی

نیاز حدود ۲ و سه دهم همت طرح فاضلاب شهرضا برای تکمیل

نیاز حدود ۲ و سه دهم همت طرح فاضلاب شهرضا برای تکمیل
پیام سپاهان - ۸۱ کیلومتر شبکه فاضلاب شهرضا و ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست و با تکمیل این طرح میزان پیشرفت طرح به ۶۷ درصد می‌رسد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - 81 کیلومتر شبکه فاضلاب شهرضا و 170 میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست و با تکمیل این طرح میزان پیشرفت طرح به 67 درصد می‌رسد.

پیام سپاهان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز اصفهان ؛ مدیرکل آبفای استان، در شهرضا گفت: برای تکمیل شبکه فاضلاب شهرضا و ارتقای تصفیه‌خانه فاضلاب و محله‌های منوچهرآباد و جرم افشار حدود 2 و سه دهم همت اعتبار لازم است.
ناصر اکبری افزود: تصفیه‌خانه فاضلاب شهرضا حدود 120 لیتر پساب دارد که 60 لیتر آن به آب منطقه‌ای و سپس به شرکت شهرک‌های استان و 40 لیتر به شهرداری واگذار شده است.
نماینده مردم شهرضا و دهاقان، نیز در خصوص نحوه واگذاری انشعاب فاضلاب به شهروندان گفت: پیگیر تقسیط هزینه‌ها و کاهش سهم نقدی پرداختی مردم هستیم.
حبیب قاسمی، در مورد کمبود آب در روستا‌های شهرستان افزود: طرح مشارکتی برای تأمین آب روستا‌ها برنامه‌ریزی شده است و در این طرح تأمین لوله و مصالح و اجرا بر عهده آبفا و حفاری و پرکاری بر عهده دهیاری‌ها و مردم خواهد بود
وی گفت: تا ظرف سه ماه آینده بخشی از مشکلات تأمین آب و هدررفت‌ها و حوادث معابر حل شود


نظرات شما