سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴

فرهنگی

قدردانی از کسانی که برای تعلیم و تربیت نسل آینده تلاش می‌کنند، ضروری است

قدردانی از کسانی که برای تعلیم و تربیت نسل آینده تلاش می‌کنند، ضروری است
پیام سپاهان - امام جمعه موقت اصفهان و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: قدردانی از کسانی که برای تعلیم و تربیت نسل آینده تلاش می‌کنند، وظیفه‌ای الهی و اجتماعی است و باید همواره این زحمات را به یاد داشته باشیم.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - امام جمعه موقت اصفهان و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: قدردانی از کسانی که برای تعلیم و تربیت نسل آینده تلاش می‌کنند، وظیفه‌ای الهی و اجتماعی است و باید همواره این زحمات را به یاد داشته باشیم.

به گزارش ادارۀ اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، آیت‌الله مهدوی، امام جمعه موقت اصفهان و عضو مجلس خبرگان رهبری در آیین زنگ نماز و آغاز سال تحصیلی جدید با تقدیر از شخصیت مدیران و معلمان این مجموعه آموزشی اظهار داشت: قدردانی از کسانی که برای تعلیم و تربیت نسل آینده تلاش می‌کنند، وظیفه‌ای الهی و اجتماعی است و باید همواره این زحمات را به یاد داشته باشیم.
وی با اشاره به اهمیت نعمت سلامتی و امکان حضور در مدرسه افزود: بسیاری از نوجوانان به دلیل بیماری یا محدودیت‌های جسمی از تحصیل در جمع همسالان خود محرومند، بنابراین دانش‌آموزان باید قدر این فرصت را بدانند و با تلاش مضاعف از آن بهره ببرند.
مهدوی عنوان کرد: معلمان و دبیران با زحمات فراوان مسیر رشد و بالندگی جامعه را فراهم می‌کنند و از مسئولان استانی نیز باید به‌خاطر پشتیبانی از آموزش و پرورش تشکر کرد.
امام جمعه موقت اصفهان و عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: قرآن کریم در آیه 97 سوره نحل بر برابری زن و مرد در ارزش‌های انسانی تأکید می‌کند و تفاوت‌ها صرفاً در جسم و نقش‌های تکمیلی آن‌ها در زندگی است، نه در کرامت انسانی.
وی با اشاره به رویکردهای غلط غرب درباره تساوی جنسیتی بیان داشت: غربی‌ها تساوی را در جسم می‌جویند، حال آنکه قرآن معیار برتری را تقوا معرفی می‌کند و این نکته باید سرلوحه تربیت فرزندان ما باشد.
مهدوی تصریح کرد: عقلانیت، بنیان اصلی دین است و همه آموزه‌های دینی از جمله حجاب، نماز، امانتداری و وفای به عهد پشتوانه عقلی دارند و تنها به دستور شرعی محدود نمی‌شوند.
امام جمعه موقت اصفهان و عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: در بسیاری از گفت‌وگوها با اندیشمندان جهان، استدلال‌های عقلی اسلام موجب پذیرش حقیقت توسط آنان شده است، هرچند برخی به دلیل تعصب یا منافع شخصی حاضر به شنیدن حقیقت نمی‌شوند.
وی اذعان داشت: حجاب نیز نه‌تنها یک حکم دینی بلکه یک ضرورت عقلی است و تاریخ کهن ایران نیز نشان می‌دهد زنان این سرزمین پیش از اسلام به پوشش کامل پایبند بوده‌اند.
مهدوی خاطرنشان کرد: آغاز سال تحصیلی فرصتی تازه برای رشد علمی و اخلاقی دانش‌آموزان است و آنان باید علاوه بر درس خواندن، به آداب دینی، اخلاقی و احترام به والدین و معلمان نیز توجه ویژه داشته باشند.
انتهای پیام/


نظرات شما