پیام سپاهان - به مناسبت هفته تعاون چهار طرح تعاونی در کاشان افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان ؛ فرماندار کاشان در آیین افتتاح این طرحها گفت: با راه اندازی این شرکتهای تعاونی با سرمایه گذاری 207 میلیارد تومان وعضویت 96 نفر زمینه اشتغال 52 نفر فراهم شده است.
مجتبی راعی افزود: این شرکتهای تعاونی در زمینه تولید صنعت، کشاورزی، گلخانه و مسکن و رستوران فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه 366 شرکت تعاونی در حوزههای خدماتی، صنعتی، کشاورزی و مسکن در شهرستان کاشان فعال هستند گفت: در یکسال گذشته هم 21 شرکت تعاونی جدید درمحدوده شهرستان با اشتغال 78 نفر راه اندازی شده است.
فرماندار کاشان صادرات این شرکتهای تعاونی فعال را درسالجاری را 20 میلیون دلار با افزایش 50 درصدی در مقایسه با پارسال بیان کرد و گفت: امسال فرش و تخم مرغ به کشورهای استرالیا، کانادا، فرانسه، عراق، کشورهای آسیای شرقی و امارات متحده عربی صادر شده است.




افتتاح چهار طرح تعاونی در کاشان افتتاح چهار طرح تعاونی در کاشان افتتاح چهار طرح تعاونی در کاشان افتتاح چهار طرح تعاونی در کاشان افتتاح چهار طرح تعاونی در کاشان افتتاح چهار طرح تعاونی در کاشان افتتاح چهار طرح تعاونی در کاشان افتتاح چهار طرح تعاونی در کاشان



