دوشنبه ۳ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

همزمان با آغاز هفته دولت:

تجدید میثاق رئیس بنیاد شهید کشور و استاندار اصفهان با آرمان‌های امام راحل

تجدید میثاق رئیس بنیاد شهید کشور و استاندار اصفهان با آرمان‌های امام راحل
پیام سپاهان - همزمان با آغاز هفته دولت با حضور معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و استاندار اصفهان تجدید میثاق در گلستان شهدای اصفهان صورت گرفت.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - همزمان با آغاز هفته دولت با حضور معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور و استاندار اصفهان تجدید میثاق در گلستان شهدای اصفهان صورت گرفت.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، سعید اوحدی رییس سازمان بنیاد شهید کشور به همراه مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان و معاون سیاسی اجتماعی ایشان وجمعی از مسئولان استانی و جانبازان هشت سال دفاع مقدس و خانواده شهدا بر سر مزار شهدا به ویژه 85 شهید اقتدار استان اصفهان در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار حاضر و سپس فاتحه‌ای قرائت کردند. سپس بر سر مزار سرداران شهید زاهدی و خرازی و نیز شهدای گمنام در گلستان شهدای اصفهان، با آرمان‌های والای شهدا تجدید میثاق کردند.
مهدی جمالی‌نژاد در حاشیه این مراسم گفت:تجدید میثاق با شهدا نشان‌دهنده اتحاد بین مسئولان و مردم در پیروی از آرمان‌های شهدا است و برگزاری چنین مراسمی به نسل‌های جوان یادآوری می‌کند که ارزش‌های دفاع مقدس باید زنده نگه داشته شوند.
استاندار اصفهان گفت:تجدید میثاق به عنوان پلی بین گذشته پرافتخار و آینده ای است که مسئولان متعهد به ساختن آن بر اساس ارزش‌های انقلاب هستند.
در ادامه این مراسم نخستین پوستر اولین رویداد ملی شهدا در نگاه نسل نو و خادمیاران گلستان شهدای اصفهان نیز رونمایی شد.
در حاشیه این مراسم برخی از خانواده شهدا مسائل و مشکلات خود را با رییس بنیاد شهید کشور و استاندار اصفهان در میان گذاشتند.
دیدار با خانواده سه تن از شهدای اقتدار جنگ 12 روزه و تقدیر از آنان از دیگر برنامه های سفر معاون رییس جمهور به اصفهان است.
حضور در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استانداری اصفهان نیز برنامه سوم سفر رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به اصفهان است.
اوحدی که به عنوان‌ نماینده دولت به اصفهان سفر کرده است، ملاقات ‌مردمی را نیز در برنامه های خود دارد.
بازدید و افتتاح تعدادی از پروژه های عمرانی و خدماتی در شهرستان های مختلف استان از دیگر برنامه های معاون رییس جمهور در اصفهان خواهد بود.


نظرات شما