دوشنبه ۳ شهريور ۱۴۰۴

فرهنگی

آغاز ارزیابی ۴۶۰۰ دانش آموز اصفهانی در مدارس شاهد

آغاز ارزیابی ۴۶۰۰ دانش آموز اصفهانی در مدارس شاهد
پیام سپاهان - رئیس ادارۀ امور شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: در مرحله پیش ثبت نام پایه دهم بیش از ۴۶۰۰ نفر برای ورود به مدارس شاهد، از طریق سامانه my.medu.ir اقدام به پیش ثبت‌نام اولیه کرده‌اند؛ در همین راستا کارشناسان و مدیران مدارس شاهد استان وظیفه دارند با دقت و حساسیت، مستندات و مدارک بارگذاری شده در سامانه را بررسی و ارزیابی کنند تا پذیرش دانش‌آموزان بر اساس ضوابط و مقررات انجام گیرد.
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس ادارۀ امور شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان گفت: در مرحله پیش ثبت نام پایه دهم بیش از 4600 نفر برای ورود به مدارس شاهد، از طریق سامانه my.medu.ir اقدام به پیش ثبت‌نام اولیه کرده‌اند؛ در همین راستا کارشناسان و مدیران مدارس شاهد استان وظیفه دارند با دقت و حساسیت، مستندات و مدارک بارگذاری شده در سامانه را بررسی و ارزیابی کنند تا پذیرش دانش‌آموزان بر اساس ضوابط و مقررات انجام گیرد.

به گزارش ادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، مرضیه ذاکری، رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران این اداره کل با اشاره به پایان روند پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد در مقطع متوسطه دوم اظهار داشت: در این مرحله بیش از 4600 نفر برای ورود به مدارس شاهد، از طریق سامانه my.medu.ir اقدام به پیش ثبت‌نام اولیه کرده‌اند.
وی افزود: در همین راستا کارشناسان و مدیران مدارس شاهد استان وظیفه دارند با دقت و حساسیت، مستندات و مدارک بارگذاری شده در سامانه را بررسی و ارزیابی کنند تا پذیرش دانش‌آموزان بر اساس ضوابط و مقررات انجام گیرد.
ذاکری گفت : 27 مدرسه شاهد مقطع متوسطه دوم با بیش از 2900 نفر ظرفیت در پایه دهم آماده شروع سال تحصیلی جدید می باشند.
رئیس ادارۀ امور شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان ادامه داد: در حال حاضر مدیران مدارس شاهد و کارشناسان امور شاهد و ایثارگران در مناطق و نواحی مختلف استان اصفهان در حال بررسی دقیق مدارک و سوابق ارائه شده توسط متقاضیان هستند؛ این روند به گونه‌ای طراحی شده که عدالت آموزشی و رعایت حقوق تمامی داوطلبان به صورت شفاف تضمین شود.
وی تصریح کرد: هم‌اکنون سامانه‌ بسته شده است و متقاضیان جدید امکان ثبت‌نام در این مرحله را نخواهند داشت؛ بنابراین تمام تمرکز فرآیند بر روی ارزیابی مدارک بارگذاری‌شده قرار گرفته است.
ذاکری با بیان اینکه مدارس شاهد علاوه بر ارائه آموزش‌های کیفی، مأموریت ویژه‌ای در تربیت دینی، فرهنگی و اجتماعی دانش‌آموزان دارند، ابراز داشت: انتظار می‌رود انتخاب دانش‌آموزان بر اساس شاخص‌های علمی و تربیتی در کنار امتیازات مربوط به جامعه ایثارگری صورت پذیرد.
رئیس ادارۀ امور شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: پس از تکمیل بررسی‌ها و تأیید مستندات، اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی از طریق مدیران مدارس شاهد به خانواده‌ها اعلام خواهد شد و بدین ترتیب فرآیند ثبت‌نام قطعی دانش‌آموزان انجام می‌گیرد.
انتهای پیام/


نظرات شما