پیام سپاهان

آخرين مطالب

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد اقتصادی

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز چهارشنبه 25 تیرماه در سالن جلسات و با حضور رئیس مرکز حراست و دبیر کمیته پدافند غیرعامل بنیاد شهید، کارشناسان حوزه امنیت روانی، مدیران کل استانی (وبیناری) و جمعی از کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، عادل مهری، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ابتدا با تشریح کامل دستورالعمل‌ها و ضوابط موجود در حوزه پدافند غیرعامل، به بیان الزامات اجرایی برای استان‌ها پرداخت و تأکید کرد: هدف اصلی ما ارتقاء سطح آمادگی در برابر تهدیدات غیرمستقیم، کاهش آسیب‌پذیری روانی و افزایش مقاومت ذهنی در سطح سازمان و جامعه ایثارگری است.
مهری با اشاره به نقش محوری استان‌ها در تحقق اهداف پدافند غیرعامل، پاسخگوی سؤالات و ابهامات مطرح‌شده از سوی نمایندگان استان‌ها بود و مسیر تعامل و هم‌افزایی بین ستاد مرکزی و مراکز استانی را از مهم‌ترین عوامل موفقیت در این حوزه برشمرد.
دکتر غلامعلی افروز، استاد دانشگاه تهران و عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، نیز در این نشست ضمن تحلیل ابعاد روان‌شناختی پدافند غیرعامل، گفت: جنگ امروز، یک جنگ تمام‌عیار است، نه فقط نظامی، بلکه شناختی، روانی، رسانه‌ای، سایبری و فرهنگی است. این جنگ ذهن انسان را هدف قرار داده و پدافند غیرعامل یعنی دفاع از مغز، باور و روان انسان. بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌عنوان نهادی مقدس، مسئولیت سنگینی در ارتقاء سلامت روانی خانواده‌های ایثارگر دارد.
وی در قالب یک مثال افزود: خداوند مغز، لطیف‌ترین و ارزشمندترین عضو بدن را درون جمجمه، سخت‌ترین استخوان بدن قرار داده است. این نشان‌دهنده اهمیت حفاظت از ذهن و روان است. در پدافند غیرعامل، دفاع در سطح ذهن و باور بسیار حیاتی است. هر جنگ نرمی از مغز آغاز می‌شود و تغییر باور و نگرش، دشوارترین بخش این مقابله است.
دکتر افروز بر اهمیت توان‌بخشی روانی در کنار توان‌بخشی جسمی تأکید کرده و گفت: توان‌بخشی روانی، زیربنای تمام درمان‌هاست. جانباز ما باید احساس ارزشمندی کند. اگر عزت‌نفس آسیب دیده باشد، سایر اقدامات درمانی تأثیری نخواهد داشت. رسالت ما، تقویت احساس خودارزشمندی، ایجاد امید و ارتقاء روحیه است.
وی به 7 مؤلفه حیاتی آرامش روانی اشاره کرد و گفت: «مثبت‌اندیشی منطقی» نه ساده‌اندیشی، بلکه نگرش عقلانی به امور؛ «امیدآفرینی» امید، جان‌مایه حرکت انسان است؛ «بخشندگی و وارستگی» بزرگ‌منشی و رهایی از کینه‌ورزی؛ «اهل تلاش بودن» کوشش هدفمند، راه رشد فردی است؛ «زیستن در لحظه اکنون» نه در حسرت گذشته و نه در اضطراب آینده؛ «تقویت اقتدار روانی» بالا بردن تاب‌آوری در برابر تهدیدها و «شناخت آرامش به‌عنوان گنجینه درونی انسان» 7 مؤلفه حیاتی آرامش روانی است.
دکتر افروز تأکید کرد: ما باید با همدلی درمانی و نگاه جامع‌نگر به آسیب‌های روانی، مسیر توان‌بخشی را هموار کنیم. تغییر نگرش‌ها، آغاز مسیر تعالی انسان است. بنیاد شهید باید الگویی از همدلی و انسجام درونی باشد.
این جلسه با هدف بررسی ابعاد مختلف تهدیدات نوین، به‌ویژه در حوزه‌های شناختی، رسانه‌ای و سایبری و همچنین ارائه راهکارهایی برای ارتقاء سطح آمادگی و تاب‌آوری روانی برگزار شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/974235/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خوانندگانی که عشق به میهن را فریاد می‌زنند

روایتی از چالش‌های زیست عفیفانه برای دختران این آبادی

آغاز ثبت‌نام زائران اربعین حسینی از 27 تیرماه

آموزش ابتدایی نیازمند جهش علمی و تغییر نگرش در روش‌های آموزش است

همه مسئولان استان پای کار نهضت توسعه عدالت آموزشی هستند

ایستاده در غبار

اولین مدرسه هوش مصنوعی کشور در اصفهان ساخته می‌شود

وظیفه فرمانداران رونق اقتصادی و تحرک شهرستان‌ها در کنار حفظ آرامش مردم است

پیگیری50پروژه پیشران و راه‌اندازی5منطقه ویژه اقتصادی با محوریت توسعه صنعتی

رفع مشکل 20 واحد صنعتی استان در جلسه ستاد تسهیل

قدردانی استاندار اصفهان از خدمات نیروهای انتظامی در ایست و بازرسی تیران

بانوی اصفهانی رییس هیأت کونگ‌فوی استان شد

مسیر قانونی گزینش آموزش و پرورش، از دخالت‌های سلیقه‌ای مصون است

باید از مقدمات عبور کنیم و وارد ارزیابی کمی و کیفی عدالت آموزشی شویم

کیفیت‌بخشی به تربیت معلم، مأموریت اصلی دانشگاه فرهنگیان است

حضور استاندار در اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش استان اصفهان

اشتغالزایی فناورانه با 3500 محصول فناورانه

کیفیت آموزشی با یادگیری عمیق، مهارت‌آفرینی و توانمندسازی معلمان تحقق می‌یابد

شهادت بسیجی دولت آبادی پس از تحمل جراحات جنگ

ساماندهی 63 گلزار شهدا در اردستان

هیچ دستگاهی اجازه سنگ‌اندازی در مسیر صنعتگران را ندارد

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

پیاده روی، همایش عفاف و حجاب در شهرستان کوهپایه

کمک یک میلیارد ریالی خیر آران و بیدگلی به بیمارستان سیدالشهدا (ع)

شناسایی و دستگیری قاتل در آران و بیدگل

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

صفوی جوان در جمع ذوبی‌ها

مهر و موم یک واحد عرضه زعفران تقلبی در آران و بیدگل

ارسالی‌های شما به با مخاطبان در 24 تیرماه

تأکید امام جمعه بر حفظ و نگهداری جاده‌های فعلی

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

مراسم بزرگداشت شهدای بشارت فتح در شهر داران

نشست بصیرتی جبهه مردمی شهرستان سمیرم

جنایت‌های تاریخی آمریکا: از سرخ‌پوستان تا جنگ‌های معاصر

اجرای طرح «میدان پویا» با هدف تقویت نشاط اجتماعی و سلامت جسمی خانواده در تابستان 1404

بازدید سرزده استاندار اصفهان از برخی پروژه‌های عمرانی در مسیر سفر به چادگان

تأمین امنیت پایدار در گرو هماهنگی دستگاه‌های اجرایی

جریمه 17 هزار و 737 میلیارد ریالی اصناف متخلف

تجلیل از بانوان نمونه در کاشان

اعتبار صد میلیارد تومانی خیرین مدرسه‌ساز برای ورود به هوش مصنوعی

پروژه مهر باید با دقت، انسجام و نظارت دقیق دنبال شود

استاندار اصفهان: هیچ دستگاهی اجازه سنگ‌اندازی در مسیر صنعتگران را ندارد

استاندار اصفهان: سامانه الکترونیکی “سامد” راه‌حلی سریع برای مشکلات مردم

اربعین حسینی با رویکردتقویت همدلی و خدمات‌رسانی پس ازجنگ اخیر برگزار می شود

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

اجرای طرح رایگان فرزندان نهج‌البلاغه در اصفهان

تمجید فدراسیون جهانی اسکیت از عملکرد ورزشکاران اصفهانی

پایان عملیات اصلاح 400 متر از خط انتقال آب بلوار آتشگاه در غرب اصفهان

تغییر رویکرد سازمان سوادآموزی کشور از «عرضه‌محوری» به «تقاضامحوری»