پیام سپاهان

آخرين مطالب

تایمز: آیا رابطه صمیمی ترامپ و پوتین به پایان رسیده است؟ سیاسی

تایمز: آیا رابطه صمیمی ترامپ و پوتین به پایان رسیده است؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جماران /متن پیش رو در جماران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
اکنون دوستی روسای جمهور به دلیل ادامه بمباران روسیه در اوکراین دچار تنش جدیدی شده است.
به گزارش الجزیره، رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، اظهار داشت که همتای روسی وی، ولادیمیر پوتین، "فقط می خواهد مردم را بکشد"، که نشان دهنده افزایش تنش بین دو رئیس جمهور است، در حالی که به نظر می رسد "دوستی صمیمی" بین آنها در خطر است.
گزارشی که توسط روزنامه تایمز - به قلم مارک بنتس، خبرنگار خود در روسیه - منتشر شده است، اشاره دارد به اینکه رابطه پوتین و ترامپ متزلزل است، به عنوان مثال، اگرچه ترامپ در ماه مارس گذشته "خشم" خود را به دلیل حملات روسیه به غیرنظامیان اوکراینی ابراز کرد، اما به نظر می رسد که رابطه بین آنها تا ماه مه شروع به بهبود کرده است، زیرا ترامپ پس از یک مکالمه تلفنی دو ساعته، پوتین را "مردی مهربان" توصیف کرد.
اکنون دوستی روسای جمهور به دلیل ادامه بمباران روسیه در اوکراین دچار تنش جدیدی شده است. با این حال، این گزارش بعید می داند که تنش های کنونی منجر به تغییر دائمی در سیاست آمریکا شود که مانع از عادی سازی روابط با روسیه شود.
این گزارش در حالی منتشر شد که ترامپ در این هفته بسته کمک دفاعی جدیدی را برای اوکراین اعلام کرد، اگرچه قبلاً به دلیل بازنگری پنتاگون در ذخایر، به حالت تعلیق درآمده بود.
در اظهاراتی که این گزارش آن را تکان دهنده توصیف کرد، ترامپ پس از تماس با پوتین گفت که هیچ پیشرفتی با او نداشته است، "و به نظر می رسد که پوتین فقط می خواهد به کشتن ادامه دهد، و این بسیار بد است."
ترامپ در یک نشست وزارتی افزود: "پوتین مهربان به نظر می رسد، اما به آنچه می گوید عمل نمی کند، ما چیزهای بیهوده زیادی از او دریافت می کنیم"، و خواستار تسریع در تولید سلاح های دفاعی برای حمایت از اوکراین شد.
تغییر دائمی؟
نویسنده به نقل از فئودور لوکیانوف، آکادمیسین روسی - رئیس مرکز تحقیقات شورای سیاست خارجی و دفاع روسیه که به کرملین مشاوره می دهد - گفت که پوتین ترامپ را ابزاری برای دستیابی به "تغییر جهانی" می داند، نه راهی برای پایان دادن به جنگ اوکراین، و به نظر می رسد که ترامپ به این موضوع پی برده است.
به گفته لوکیانوف اما درک حقیقت نیات پوتین به معنای تغییر واقعی در سیاست نیست، و بنابراین به احتمال زیاد منجر به تغییر بزرگی در سیاست آمریکا در قبال اوکراین نخواهد شد.
اگرچه ترامپ قبلاً تهدید کرده بود که تحریم های ثانویه ای را علیه کشورهایی مانند چین و هند به دلیل خرید نفت و گاز روسیه اعمال خواهد کرد، اما هیچ نشانه ای وجود ندارد که وی گام های عملی برای اجرای این تهدید بردارد، زیرا وی روز سه شنبه مجدداً گفت: "من در حال بررسی این موضوع هستم".
سام گرین، استاد سیاست های روسیه در کینگز کالج لندن، معتقد است که ترامپ کمتر به پایان دادن به جنگ علاقه مند است و هدف اصلی او عادی سازی روابط با پوتین بوده است، اما اکنون او بر مسائل دیگری مانند جنگ های ایران و غزه تمرکز دارد.
گرین این پرسش را مطرح کرد که آیا ترامپ در صورت ادامه جنگ از هدف عادی سازی دست خواهد کشید، یا بین جنگ و رابطه با مسکو تفکیک قائل می شود؟ به نظر این استاد سیاست، این امر به نفع پوتین است.
در مسکو، مقامات از نوسان مواضع ترامپ ابراز نارضایتی کردند، به طوری که دیمیتری مدودف، رئیس جمهور و نخست وزیر سابق روسیه، ترامپ را به گونه ای توصیف می کند که غیرقابل پیش بینی رفتار می کند.
در همین راستا، یک کانال نظامی روسی طرفدار جنگ در تلگرام، با توجه به تغییر سریع مواضع ترامپ در مورد حمایت نظامی از اوکراین، اظهارات متناقض او را "گیج کننده و باعث ایجاد تردید در ثبات او" توصیف کرد،.
در همین حال، کی یف بر اساس این گزارش، تلاش کرد تا ترامپ را دوباره جذب کند، زیرا توافق نامه های اقتصادی با او امضا کرد و در پاسخ به خواسته های متحدان جمهوری خواه خود، سفیر خود در واشنگتن را تغییر داد.
با وجود همه اینها، این گزارش اشاره کرد که رابطه بین ترامپ و پوتین در برابر نوسانات قبلی، از جمله تحریم های ترامپ علیه روسیه در سال 2016، مقاومت کرده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/973613/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صفحه آبی مرگ پس از 40 سال حذف شد؛ ورود صفحه مشکی مرگ به ویندوز 11

نسل امروز بیش از هر زمان نیازمند شناخت ایثار و وفاداری است

بیانیه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان و سازمان بسیج فرهنگیان استان اصفهان در حمایت از نیروی هوافضای سپاه و دانشمندان هسته‌ای ایران

اجرای پروژه «میدان همدلی» با محوریت کیفیت‌بخشی و توسعۀ فضاهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای استان

احتمال عرضه نسخه نسل نهمی بازی Red Dead Redemption 2 قوت گرفت

چرخش بزرگ واشنگتن در برابر پوتین

وبینار آمادگی آزمون سمپاد و نمونه دولتی با حضور بیش از دو هزار دانش آموز از سراسر کشور برگزار شد

مدلی خاص از آیفون 17 پرو و پرو مکس صرفا در چین فروخته خواهد شد

از باندل محدود پلی استیشن 5 با طرح Ghost of Yotei رونمایی شد

تحقق صلح و امنیت با رفتن امریکا از منطقه

دوبله ژاپنی Ghost of Yotei واقع‌گرایانه خواهد بود

محور تونل فجر جایگزین اصلی مسیر شهرکرد به اصفهان شد

اسارات در اوج عزت

تایمز: آیا رابطه صمیمی ترامپ و پوتین به پایان رسیده است؟

وحدت و همگرایی ملت در جنگ رژیم صهیونی

توسعه‌دهنده: حالت اول شخص از ابتدا برای Indiana Jones and the Great Circle درنظر گرفته شده بود

هوای اصفهان بر مدار نارنجی

نقش موثر رهبری در پیروزی جنگ

ورود استاندار به هرند

افزایش اختیارات استاندار اصفهان

بازی Ghost of Yotei تمرکز بی‌سابقه بر ایجاد آزادی بیشتر برای بازیکنان خواهد داشت

گیاهان دارویی در مسیر تحول

تکریم معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از خانواده های شهدای مازندران

دیپلماسی چاپلوسی؛ جهان قلق ترامپ را پیدا کرده است؟

ادای احترام به اسطوره‌ های ایثار در زاهدان

سازنده گوشی‌های نوکیا از بازار موبایل آمریکا خارج شد

گوشی جدید سامسونگ انتخابی جذاب برای گیمرها است

نیویورک‌تایمز: اسرائیل بسیار منفورتر از قبل شده است

اصفهان به خورشید نزدیکتر شد

نه! ظرفیت رم آیفون بیشتر نمی‌شود

نتیجه دیدار پشت درهای بسته نتانیاهو و ترامپ چه بود؟

طراحی شیائومی 16 پرو مکس لو رفت؛ پرچمدار چینی برای رقابت با آیفون و گلکسی

مدل طلایی-صورتی یکی از گوشی‌های جذاب شیائومی معرفی شد

آیا این گوشی ارزان بعدی شیائومی است؟

عصر ایران: کیهان عادت دارد تهمت بزند نه این که متهم شود

فرانچسکا آلبانزه کیست؟ چرا آمریکا تحریمش کرد؟

در انتظار عرضه اولین آیفون تاشو؛ تولید نمایشگر گوشی بعدی اپل شروع شد

نقاب نفاق افتاد

چرا ایران بزرگ‌ترین پالایشگاه اسرائیل را هدف قرار داد؟

زیر تیغ افراطیون

رفع مشکلات 4700 بنگاه اقتصادی در ستاد تسهیل استان اصفهان

باریک‌ترین آیفون تاریخ به پردازنده‌ای «حرفه‌ای» مجهز می‌شود

«پاک‌کن جادویی شیائومی» با قابلیت‌هایی جدید آپدیت شد

به نام انسان، به نام ایران و افغانستان

یک آدرس برای تأمین مالی خرابکاران

پزشکیان در محاصره تندروهای داخلی

مدیرعامل جدید باشگاه سپاهان انتخاب شد

پیش بینی بارش‌های رگباری از فردا در جنوب و غرب استان

گوشی پرچمدار سامسونگ با تخفیف 27 درصدی به فروش می‌رسد؛ اما نه در ایران

اپل این 3 گوشی اندرویدی را از مردم می‌خرد و به آ‌ن‌ها آیفون می‌فروشد