پیام سپاهان

آخرين مطالب

طرح شهید عجمیان، فرصتی برای پرورش مسئولیت‌پذیری و میهن‌دوستی دانش‌آموزان است فرهنگی

طرح شهید عجمیان، فرصتی برای پرورش مسئولیت‌پذیری و میهن‌دوستی دانش‌آموزان است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: طرح شهید عجمیان فرصتی ارزشمند برای دانش‌آموزان است تا متناسب با استعدادها و توانمندی‌های خود در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند؛ این فعالیت‌ها نه‌تنها به شاداب‌سازی محیط‌های آموزشی کمک می‌کند، بلکه بستری برای تربیت و پرورش حس مسئولیت‌پذیری و میهن‌دوستی در دانش‌آموزان فراهم می‌سازد.

به گزارش ادارۀ اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزش و پرورش استان در هشتمین سفر شهرستانی خود به شهرستان سمیرم و در مراسم افتتاحیه طرح استانی شهید عجمیان، این طرح را فرصتی بی‌نظیر برای پرورش استعدادها، تقویت حس مسئولیت‌پذیری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان دانش‌آموزان دانست و با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی در این طرح، آن را نمادی از عشق، ایثار و میهن‌دوستی توصیف کرد که آینده‌سازان کشور را برای پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی آماده می‌سازد.
وی در این مراسم با اشاره به اهمیت طرح شهید عجمیان اظهار داشت: این طرح فرصتی ارزشمند برای دانش‌آموزان است تا متناسب با استعدادها و توانمندی‌های خود در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند؛ این فعالیت‌ها نه‌تنها به شاداب‌سازی محیط‌های آموزشی کمک می‌کند، بلکه بستری برای تربیت و پرورش حس مسئولیت‌پذیری و میهن‌دوستی در دانش‌آموزان فراهم می‌سازد.
نظریان افزود: طرح شهید عجمیان، که هر ساله در مناطق مختلف استان اصفهان اجرا می‌شود، عصاره زحمات گروه‌های جهادی، بسیج دانش‌آموزی، معلمان، اولیا و همه افرادی است که برای بهبود شرایط آموزشی در مناطق محروم تلاش می‌کنند؛ این طرح به دانش‌آموزان فرصت می‌دهد تا با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند و از شهدایی همچون شهید عجمیان الگو بگیرند که در زمان حیات خود با فعالیت‌های جهادی، نمونه‌ای از خدمت بی‌منت به جامعه بودند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با تأکید بر جنبه‌های تربیتی این طرح عنوان کرد: هر دانش‌آموزی که در این طرح مشارکت می‌کند، متناسب با استعداد و توانمندی خود، در فعالیتی جهادی شرکت می‌کند و این مشارکت به او احساس رضایت درونی و خودباوری می‌بخشد؛ این احساس، یک فرصت تربیتی بی‌نظیر است که به رشد و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان منجر می‌شود.
وی با اشاره به شعار طرح شهید عجمیان، «می‌سازیم تا ساخته شویم»، ابراز داشت: این شعار بسیار پرمعناست؛ دانش‌آموزی که در این طرح مدرسه‌ای را شاداب می‌کند، در واقع خود را برای آینده‌ای مسئولانه می‌سازد؛ او آینده‌ساز و مسئول آینده این کشور است و این طرح، تمرین مسئولیت‌پذیری و تحقق ساحت اجتماعی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
نظریان با قدردانی از مشارکت گسترده مردم، بسیج، اولیا و دستگاه‌های مختلف در اجرای این طرح، تأکید کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز، هرگاه مردم در صحنه حضور داشته‌اند، موفقیت‌های بزرگی رقم خورده است؛ طرح شهید عجمیان نشان‌دهنده روحیه مشارکت‌جویی و نوع‌دوستی مردم ایران است که در قالب فعالیت‌های جهادی، میهن‌دوستی و عشق به خدمت را به نمایش می‌گذارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: این طرح تنها مختص دانش‌آموزان نیست؛ معلمان، اولیا و حتی افرادی خارج از حوزه آموزش و پرورش نیز در آن مشارکت دارند و این حضور گسترده نشان‌دهنده آمادگی مردم برای خدمت به کشور و ساختن آینده‌ای بهتر است.
وی طرح شهید عجمیان را تجلی عشق، ایثار، خودباوری و میهن‌دوستی دانست و خاطرنشان کرد: هر فردی که در این طرح مشارکت می‌کند، نشان می‌دهد که به کشور، آموزش و پرورش و آینده خود علاقه‌مند است؛ این طرح، فرصتی مغتنم برای تربیت نسلی مسئولیت‌پذیر، خودباور و خدمتگزار است که می‌تواند آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی رقم بزند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/973372/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تشکیل کارگروه ویژه و افزایش خدمات بنیاد شهید مازندران در شرایط جنگی

خانواده شهدا افتخار کشور هستند/ تاکید بر رسیدگی فوری به مشکلات خانواده شهدای ترور

گلکسی زد فولد 7 رونمایی شد؛ پرچمدار تاشو سامسونگ با تغییری بحث‌برانگیز

گلکسی زد فلیپ 7 معرفی شد؛ بازگشت به میدان رقابت با نمایشگر خارجی بسیار جذاب

تفاوت آتش‌بس، ترک مخاصمه و معاهده صلح

تشعشعات رادیواکتیو؛ تهدیدی جدی یا اغراق رسانه‌ای؟

شکل گیری همکاری وزارت ارتباطات و منطقه آزاد کیش

نامگذاری میدان ورودی سده لنجان به نام شهید طهرانچی

تصویب بسته جامع دولت برای حمایت از واحدهای تولیدی

برپایی میز خدمت معاونان وزارت صمت در اصفهان

ارزان‌ترین گوشی هوش مصنوعی دنیا؛ این موبایل هندی طراحی متفاوتی دارد

ثبت تصویر سنجابک درختی در نایین

اجتماع بزرگ زینبیون در بویین میاندشت

درگذشت استاد معماری سنتی در کاشان

ثبت جشنواره شاتوت برزک در تقویم ملی رویداد‌های گردشگری کشور

🎬توضیحات مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان در مورد طرح بزرگ انتقال آب دریا

پروژه انتقال آب دریا به اصفهان به سرانجام رسید

بهره‌برداری از سامانه بزرگ انتقال آب دریا به اصفهان رسما آغاز شد

زمان عرضه آیفون 17e لو رفت

طرح شهید عجمیان، فرصتی برای پرورش مسئولیت‌پذیری و میهن‌دوستی دانش‌آموزان است

طراحی آیفون 17 ایر با رنگی جذاب به نمایش درآمد

فارن پالیسی: ترامپ در حال انقلاب در آمریکاست؟

مادر و فرزند 3 ماهه در کاشان از آتش نجات یافتند

قطع وابستگی صنایع بزرگ استان به رودخانه زاینده رود

شایعه دقیقه‌نودی؛ گوشی گران‌قیمت جدید سامسونگ از قلم لمسی پشتیبانی نمی‌کند

احتمال بارش پراکنده در مناطقی از اصفهان؛ گرما و گردوغبار ادامه دارد

دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع پنج دانشگاه برتر ایران

لزوم استفاده از فناوری های نوین برای آموزش نسل آلفا

کد لورفته iOS 18، نام تراشه‌های جدید اپل را فاش کرد

سرمقاله فرهیختگان/ ضرورت گفت‌وگوی فراگیر و بازشناخت منافع ملی

سرمقاله وطن امروز/ در جنگل کاخ سفید

تشکیل ستاد همدلی و مشارکت در اردستان

تخصیص 10 قطعه زمین به خانواده‌های مشمول طرح جوانی جمعیت

پای درس ایثار | روایت معلم اصفهانی که با صبوری فرشته نجات الینا شد

سرمقاله جوان/ جهان به سمت آنارشی هابزی می‌لغزد!

لحظه رسیدن آب دریای عمان به اصفهان

تجدید بیعت بانوان کاشانی با آرمان های انقلاب اسلامی

ساخت 519 واحد مسکونی با پیشرفت 60 تا 90 درصد در اردستان

دست‌های گرم محرم پناه دل‌های کوچک شدند

جنگ 12 روزه با رژیم صهیونستی تکرار ایثار و مقاومت ایران و تداعی‌بخش دوران دفاع مقدس بود

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مهم‌‌ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران است

این 2 گوشی ارزان‌قیمت سامسونگ منسوخ شدند و دیگر آپدیت نمی‌شوند

سرمقاله آرمان ملی/ مسئولیت دولت در قبال افراطیون

سرمقاله شرق/ جنگ، اسطوره، واقعیت اسطوره

دیدار مدیران کل اطلاعات و بنیاد شهید استان قم با خانواده شهید علی علیرضائی

مردم کردستان همچنان پای نظام ایستاده‌‌اند

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مهم‌ ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران است

جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی تکرار ایثار و مقاومت ایران و تداعی‌بخش دوران دفاع مقدس بود

شیائومی 16 در آستانه رونمایی است

سرمقاله همشهری/ هنر‌ گفتن از جمهوری اسلامی را تمرین کنیم