پیام سپاهان

آخرين مطالب

مقام امنیتی اسرائیل: حمله ما اتحاد ملی مردم را عمیق‌تر کرد سیاسی

مقام امنیتی اسرائیل: حمله ما اتحاد ملی مردم را عمیق‌تر کرد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
گزارشگر NBC نیوز در گزارش خود گفت: ما در این‌جا نه پیام شکست می‌بینیم و نه می‌شنویم. در این‌جا مردم ایران در حال عبادت و بزرگداشت یک شهید شیعه [امام حسین علیه‌السلام] هستند که 1400 سال پیش کشته شد. اما امسال، پس از جنگ با اسرائیل، این مراسم باستانی رنگ و بوی دیگری گرفته است و راهی برای ایرانیان است تا نشان دهند که هرگز فراموش نخواهند کرد و هرگز تسلیم نمی‌شوند. رئیس‌جمهور ترامپ و مقامات دولت او، این جنگ را یک موفقیت توصیف کرده‌اند؛ اینکه یک بار بود و تمام شد، اینکه برنامه هسته‌ای ایران هرگز دوباره تشکیل نخواهد شد و عملاً شکست خورده است. اما این پیامی نیست که ما این‌جا در تهران می‌شنویم، این چیزی نیست که ما این‌جا می‌بینیم. تشکیلات امنیتی هنوز پابرجاست. ما شاهد حضور پلیس در خیابان‌ها و این جشنواره‌های مذهبی هستیم که اکنون طی چند روز آینده ادامه خواهد داشت، راهی برای ایرانیان است تا نشان دهند که هنوز ایستاده‌اند، که فراموش نکرده‌اند و اینکه این انقلاب اسلامی ادامه خواهد یافت.
روزنامه لس آنجلس تایمز هم در گزارشی تحلیلی نوشت: علی‌رغم اعلام پیروزی اسرائیل، برنامه هسته‌ای ایران باز هم قد علم می‌کند. ایران در صورت حمله مجدد باز پاسخ خواهد داد؛ پاسخی هزینه‌ساز که در جنگ اخیر تخریبش را نشان داد. همچنین، حفظ شبکه دفاعی اسرائیل هم آسان نیست؛ زیرا رهگیرهای آن به شکل وحشتناکی گران بوده و وقتی ذخایر اسرائیل تمام شد، آمریکا مجبور شد تولید یک سال موشک تاد خود را در دفاع از اسرائیل مصرف کند.
تامار عیلام گیندین، کارشناس امور ایران و استاد دانشگاه حیفا در فلسطین اشغالی هم گفت: اسرائیل و شخص ترامپ در برابر ایران شکست خوردند؛ جمهوری‌اسلامی همچنان پابرجاست و ما نتوانستیم آن‌ را ساقط کنیم. بعید می‌دانم ترامپ به تأسیسات هسته‌ای ایران ضربه جدی وارد کرده باشد. وعده صادق3 بسیار، زیان‌بارتر از حملات قبلی ایران بود.
دکتر رزیمات، رئیس میز ایران و محور شیعه در مؤسسه مطالعات امنیت ملی رژیم (INSS) هم ضمن ابراز شگفتی درباره اتحاد مردم ایران گفت: ما شاهد یک انسجام و یکپارچگی داخلی هستیم؛ اتحاد ملی در بین ایرانی‌ها وقتی که حمله اسرائیل را دیدند بیشتر و عمیق‌تر شد. در حال حاضر بخش بزرگی از مردم ایران خشم خود را متوجه اسرائیل کرده‌اند.
ری تکیه، پژوهشگر ارشد شورای روابط خارجی آمریکا نیزتصریح کرد: اسرائیل خواسته یا ناخواسته، باعث همبستگی بی‌سابقه ملی-مذهبی در ایران شد.
ولی نصر، استاد مطالعات بین‌الملل دانشگاه جان ‌هاپکینز و مشاور دولت اوباما هم اظهار کرد: توازن قدرت در خاورمیانه تغییر بنیادین کرده است؛ تغییری که ایران را به یکی از اضلاع اصلی نظم نوین منطقه‌ای بدل کرده است. غرب- به‌ویژه آمریکا و اسرائیل- با تمرکز مداوم بر فشار نظامی و نادیده‌گرفتن ظرفیت‌های دیپلماتیک ایران، عملاً خود مسیر قدرت‌یابی تدریجی تهران را هموار کرده‌اند. خاورمیانه جدید بدون حضور ایران قابل تصور نیست. هر نظم پایداری در منطقه، باید از تهران آغاز شود، نه علیه آن. امروز این حس قوی‌تر شده که ایران به بمب هسته‌ای نیاز دارد، نه برای حمله بلکه برای بازدارندگی نهائی زیرا هیچ ایرانی دوست ندارد کشورش زیر بمباران باشد. روایت غرب این است که ایران، جنگ را باخت، اما ایرانیان در برابر بزرگ‌ترین ابرقدرت جهان ایستادند، مجهزترین ارتش منطقه را وادار به آتش‌بس کردند و حتی کار به جایی رسید که ترامپ و استیو بنن هم گفتند اسرائیل درحال کتک خوردن بود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/973032/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاریخ برگزاری رویداد Future Games Show مشخص شد

تبیین عقلانی گشایش مشروط در حل مسائل ایران و آمریکا

تکرار تاریخ در جنگ 12 روزه؛ درس‌هایی که از صفویه می‌توان آموخت

نمایش مردان جنگ در لباس صلح!

کاوه رضایی در سپاهان ماندنی شد

هشدار نارنجی هواشناسی برای آسمان اصفهان

حضور سرپرست اداره کل بنیاد شهید خراسان جنوبی در مراسم بزرگداشت شهید والامقام مهدی زیبا

بازی Delta Force در تعداد بازیکنان همزمان خود رکورد‌شکنی کرد

یک بازی انحصاری پلی استیشن از دسترس خارج شد

موازنه‌سازی در فضای رسانه‌ای غرب

اوضاع بیمارستان‌ها بعد از جنگ

بازگشت به ایران‌گرایی

زیدآبادی: جای تاج زاده زندان نیست

ابعاد نقشه شکست‌خورده علیه ایران

بازیگر دنیای موازی

راه‌اندازی مجدد سامانه چکاپ رایگان با ظرفیت محدود

آب دریای عمان به اصفهان رسید

رشد نرخ ازدواج در اردستان

کشف 15 دستگاه ماینر غیرمجاز از یک گلخانه در چادگان

شایسته‌سالاری در انتصابات، شرط تحقق تعلیم و تربیت باکیفیت است

گزارش: سرویس گیم پس ایکس باکس احتمالاً سودآور نیست

تعیین جایزه برای سر ترامپ مطابق منافع ملی ایران نیست

انتقاد «روزنامه اصولگرا» از سفر رئیس جمهور به باکو

همایش اقتدار و اجتماع هزاران نفری بانوان فریدنی

در «رتبه بندی»، تنزل رتبه نخواهیم داشت

اعلام زمان بازی سپاهان با الدحیل

اصفهان نیازمند جنب و جوش بیشتر در ورزش

آهنگ «روز واقعه» از علی زندوکیلی

گلکسی واچ‌های سامسونگ بخشی از بازار را از دست دادند

توسعه‌دهندگان برای طراحی دنیای بازی ILL از Silent Hill و Half-Life 2 الهام گرفتند

کشف 68 کیلوگرم مواد مخدر در اصفهان

اشتغال بیش از 3 هزار مددجو در زندان‌های اصفهان

ملت ایران با ترور سرداران و نخبگان علمی خود قوی تر می شود

مقابله با تهدیدهای کوانتومی؛ One UI 8 امنیت گوشی‌های سامسونگ را به سطح جدیدی می‌برد

متفکر آمریکایی: پروژه اسرائیلی ها چیزی کمتر از نابودی ایران نیست

اصفهان یکی از قطب‌های صادراتی محصولات شیلاتی کشور

پوستر رسمی و مشخصات کامل تاشدنی‌های جدید سامسونگ لو رفت

آیین سنتی نخل‌برداری در شهر گوگد گلپایگان

گرامیداشت شهید سید مصطفی ساداتی و خانواده اش در روستای ارمک کاشان

مراسم سوم امام حسین (ع) در شهر حنا سمیرم

دو خط کتاب/ مهمترین چیز در زندگی چیست؟

آیفون 17 پرو سنت‌شکنی می‌کند؛ خداحافظی با فلسفه طراحی آیفون X

محبوبیت دوچندان رهبر انقلاب در بین جوانان با اجرای سرود‌ای ایران

روایتی متفاوت از تار و پود امید در فولادشهر؛ دستان کوچکی که رویاهایی بزرگ می‌بافند

ارزان‌ترین مدل آیفون 17 با تغییری مهم عرضه می‌شود

سرمقاله فرهیختگان/ کدام خلع سلاح؟

سرمقاله وطن امروز/ ایران در نظم جدید جهانی

سرمقاله اطلاعات/ نفوذی های نامرئی را جدی بگیرید!

وصول 125 هزار میلیارد ریال مالیات در اصفهان

بهسازی شبکه توزیع برق در روستای خرم‌دره فریدونشهر