پیام سپاهان

آخرين مطالب

سرمقاله جوان/ تکرار درس‌های دفاع مقدس در این جنگ سیاسی

سرمقاله جوان/ تکرار درس‌های دفاع مقدس در این جنگ
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - روزنامه جوان / «تکرار درس‌های دفاع مقدس در این جنگ» عنوان یادداشت روز در روزنامه جوان به قلم عباس حاجی‌نجاری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
عملیات قدرتمندانه وعده صادق 3 در شامگاه جمعه 23 خردادماه و بامداد روز شنبه که پاسخ اولیه‌ای به تجاوز رژیم صهیونی به خاک جمهوری اسلامی بود که به شهادت تعدادی از فرماندهان نظامی ودانشمندان هسته‌ای و مردم عادی انجامید، اقتدار نظام اسلامی را به رخ جهانیان کشاند و نشان داد که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با هدایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، توانسته‌اند با اعتماد به عنایات الهی و با اتکا به توانمندی‌های داخلی، بار دیگر توهم دشمنان مردم ایران در تجاوز به خاک ایران را شکسته و شکستی دیگر را بر متجاوزان و حامیانش تحمیل کنند. 
بستر‌ها و زمینه‌های جنگی که این روز‌ها رژیم صهیونی به نیابت از امریکا و برخی کشور‌های اروپایی علیه مردم ایران آغاز کرده است، فارغ از ابعاد نظامی و تفاوت میدانی آن، تکرار همان بستر‌ها و زمینه‌های جنگ تحمیلی است که رژیم بعثی حاکم بر عراق در سال 1359 به مردم ایران تحمیل کرد و این شاید مهم‌ترین درس برای نسل جوان ایرانی باشد که یک بار دیگر تاریخ ایستادگی و مردم مقاومت مردم ایران را در این جنگ بعینه تجربه کنند. 
 بامداد روز جمعه بیست و سوم خردادماه رژیم صهیونی در حالی به نیابت از قدرت‌های سلطه حملات علیه مردم ایران را آغاز کرد که مذاکرات هسته‌ای که بین ایران و امریکا از دو ماه پیش آغاز شده بود در جریان بود وقرار بود دور ششم آن نیز برگزار شود و اگر امریکایی‌ها در ادعای خود در زمینه مذاکرات صادق بودند نمی‌بایست مشوق رژیم صهیونی برای حمله به ایران باشند، همان گونه که ترامپ روز جمعه به این امر اذعان و در گفت‌و‌گو با رویترز یادآور می‌شود که «او وتیمش می‌دانستند که حمله اسرائیل به ایران اتفاق می‌افتد. به اسرائیل خیلی نزدیکیم. ما متحد شماره یک اسرائیل هستیم» و این در حالی است که این مذاکرات با درخواست امریکا و با هدف اعتمادزایی نسبت به روند فعالیت‌های هسته‌ای ایران آغاز شد. اما تکرار این توهم همچون دوران دفاع مقدس در ذهن متجاوزان که، چون ایران ضعیف شده است پس بهترین زمان برای حمله است که بتوان از ایران امتیاز گرفت، نکته‌ای است که رئیس‌جمهور احمق امریکا با تکرار آن ثابت کرد که مشوق اصلی رژیم صهیونی برای حمله به ایران خود اوست نه صرفاً نتانیاهو که این جنگ را فرصتی برای فرافکنی نسبت به شکست‌های صهیونیست‌ها و خروج از بحران درون ساختاری و ناکامی در جنگ غزه و نفرت جهانی شکل گرفته علیه صهیونیسم در جهان می‌بیند. 
 نتانیاهو این روز‌ها همان جملاتی را تکرار می‌کند که صدام در آغاز جنگ و با آغاز حمله به ایران دچار این توهم بود که با حمله به ایران، بلافاصله مردم ایران به نیرو‌های مهاجم می‌پیوندند و او قادر خواهد بود در عرض یک هفته به تهران برسد. رئیس رژیم متجاوز صهیونی روز جمعه در زمینه چرایی تهاجم خود به ایران با این ادعا که نظام ایران هرگز به این میزان ضعیف نبوده، با تحریک جوانان به آشوب خطاب به مردم ایران می‌گوید «زمان آن رسیده که مردم ایران زیر سایه پرچم و میراث تاریخی خود متحد شوند، و برای آزادی‌شان قیام کنند».
بازار
در عرصه‌ای دیگر حمایت صریح امریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان از نتانیاهو در این جنگ نمایانگر همان ائتلاف گسترده کشور‌های سلطه در تشویق و تحریک صدام علیه جنگ با ایران است، تشابه دیگر این دو صحنه نقش منفعلانه نهاد‌های بین‌المللی است. در جنگ تحمیلی در حالی که آشکار بود که صدام به خاک ایران تجاوز کرده است، اما شورای امنیت سازمان ملل حاضر به محکومیت آن رژیم نبود و در بهترین حالت از ایران می‌خواست که تسلیم شده یا مقاومت را کنار بگذارد و خویشتن داری کند و تا پس از عملیات کربلای 5 حاضر نشدند تا قطعنامه‌ای را به تصویب برسانند که به بخشی از حقوق ایران اعتراف کنند و نهایتا دبیرکل اسبق سازمان ملل دو سال بعد از جنگ اعتراف کرد که در آن جنگ صدام به ایران تجاوز کرده است. این صحنه جمعه شب گذشته دگر بار در شورای امنیت تکرار شد، اما این بار به رغم حمایت دو کشور صاحب حق وتو از ایران یعنی چین و روسیه، حمایت امریکا و کشور‌های اروپایی از نتانیاهو باعث شد که این شورا حاضر به محکومیت رژیم متجاوز صهیونیستی نشده و نهایتاً با تکرار همان واژه درخواست خویشتنداری، خیانت دوران دفاع مقدس علیه مردم ایران را تکرار کرد. 
 اما در نقطه مقابل تجاوز رژیم صهیونیستی در عین آشکارسازی قدرت و توان ایران در پاسخ به تجاوز، که حیرت جهانیان را برانگیخت، یک بار دیگر شکوفایی استقلال ملی را با دست یادگاران دفاع مقدس و نسل جوان ایرانی در عرصه‌های خودباوری و اعتماد به نفس ملی، اقتدار دفاعی و... مقاومت و استقامت مردم ایران را که محصول هدایت‌های ولایت فقیه است متجلی ساخت و وحدت و انسجام ملی مردم و مسئولان ایران را دگر بار به رخ جهانیان کشاند و به رغم تصور و توهم آنها در این جنگ که می‌توانند زمینه ساز شورش و آشوب داخلی باشند، روحیه سلحشوری، باور‌های دینی و ایران دوستی نسل جوان ایران بسیاری از توهمات موجود در مورد کاهش اعتماد سیاسی مردم به نظام اسلامی را فرو ریخت و مردم ایران را یک بار دیگر پس از گذر دونسل منسجم و متحد پای آرمان‌های انقلاب و دفاع از ایران اسلامی آورد.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/970248/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکته بسیار مهمی که دارندگان کنسول نینتندو باید بدانند

تصمیم تاریخی دانمارک؛ ویندوز جای خودش را به لینوکس می‌دهد

صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در استان اصفهان

مدل ارزان‌تر مک‌بوک ایر M4 اپل عرضه شد

تلاش برای افزایش فروش؛ گلکسی A56 سرانجام وارد بازار آمریکا می‌شود

خون، روی تشک صورتی

4 برگ برندۀ ایران در تأسیسات نفتی

ورق نفت برگشت

مقابل متجاوز می ایستیم

عضو نهضت آزادی: «مسأله ایران» فراتر از هر چیز است

پای ثابت خرابکاری، ترور و جاسوسی

جنگ اسراییل علیه ایران؛ تجاوز ناموجه و عملیات نامشروع

کشف 2 قلاده توله خرس‌ سیاه قاچاق در نائین

تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به لنجان اصفهان؛ خسارت جانی گزارش نشد

هدیه زمین به 14 خانواده نطنزی در روزهای سخت کشور

تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر تسهیل کامل تردد خودروهای پلاک کیش

چشم مایکروسافت به جیب گیمرها؛ ایکس‌باکس گیم‌پس باردیگر گران می‌شود

مشخصات پردازنده و رم ردمی K80 اولترا لو رفت؛ همان‌ چیزی که انتظار داشتیم

میان‌رده مجهزبه هوش مصنوعی؛ گوشی جدید سامسونگ به‌زودی معرفی می‌شود

4 دلیل که چرا نتایج بنچمارک‌های CPU آنقدر که فکر می‌کنید، مهم نیستند

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل به ایران حمله کرد؟

کارشناس آمریکایی: حمله اسرائیل به مخفی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران منجر می‌شود

انعقاد تفاهم نامه توسعه اکوسیستم هوشمند آموزشی با محوریت هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال در اصفهان

تصاویر و اطلاعات جدیدی از پوکو F7 لو رفت!

فرمانده اردهالی هوافضا در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید

عملکرد بهتر Elden Ring Nightreign نسبت به Shadow of the Erdtree در استیم

سرمقاله وطن امروز/ ترامپ شریک نتانیاهو

سرمقاله صبح نو/ معادله رژیم به هم خورد

تکذیب حمله به پالایشگاه اصفهان

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

طرح ایجادمراکز سیار اهدای خون دراصفهان با استفاده از زیرساخت‌های آتش‌نشانی

فروش Devil May Cry 5 از مرز 10 میلیون نسخه گذشت

سرمقاله جوان/ تکرار درس‌های دفاع مقدس در این جنگ

سرمقاله فرهیختگان/ همیشه استاد

انفجار جدید در شهر اصفهان؛ تاکنون تلفات انسانی نداشته است

یکی از مراکز عرضه فرش در اصفهان مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت

لحظه انفجار در خیابان امام خمینی(ره) اصفهان

تجاوز نظامی به یکی از مراکز وزارت دفاع در اصفهان/حمله به پالایشگاه کذب است

بیش از 63٪ از بازیکنان Stellar Blade از کشور چین هستند

نبرد ملی

سرمقاله آرمان امروز/ شهیدان زنده اند

مظلوم‌کشی، هویت صهیونیست‌هاست

سرمقاله اعتماد/ تجاوز پیچیده و گسترده اسراییل به ایران

سرمقاله کیهان/ با هر چه به دستم برسد آمده‌ام جنگ

سرمقاله شرق/ همبستگی ملی

واکنش نظامی به باخت اطلاعاتی

دیپلمات پیشین: تصمیم‌گیری نهایی برای اجرای حمله میان واشنگتن و تل‌آویو اتخاذ شد

سرمقاله ابتکار/ ایستاده باید مرد!

افتتاح دبیرستان 12 کلاسه دخترانه «شهدای ذوب‌آهن» فولادشهر / قول مدیرعامل ذوب آهن اصفهان برای تاسیس دو هنرستان جوار صنعت