پیام سپاهان

آخرين مطالب

بازگشت کاروان ویژه جانبازان از حج تمتع به میهن اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران

بازگشت کاروان ویژه جانبازان از حج تمتع به میهن اسلامی
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - کاروان ویژه جانبازان حج تمتع سال 1404 شامل 91 نفر از جانبازان کشورمان بامداد روز جمعه 23 خرداد ماه با استقبال مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران وارد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) شد.

به گزارش «ایثار»، ناصر علی‌نژاد، مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این رابطه گفت: در این دوره، تعداد 91 نفر از خانواده‌های معزز شهدا در قالب یک کاروان اختصاصی به سرزمین وحی اعزام شدند. روند شناسایی و انتخاب زائران بر اساس اولویت‌هایی همچون عدم سابقه اعزام به حج، رعایت عدالت و شرایط سنی و جسمی، از طریق سیستم‌های هوشمند «سجایا» و سامانه حج و زیارت صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه این زائران از 15 استان کشور از جمله تهران، خراسان رضوی، مرکزی، کرمانشاه، قم، زنجان، گیلان، خوزستان، سمنان، فارس، البرز، مازندران، خراسان جنوبی، اصفهان و شهرستان‌های استان تهران انتخاب شدند، افزود: پس از شناسایی و ثبت‌نام اولیه، اسامی واجدان شرایط به مرکز بنیاد شهید و امور ایثارگران ارسال شد و با تأیید نهایی، تخصیص سهمیه استانی به‌صورت منظم و هدفمند انجام گرفت.
علی‌نژاد به هماهنگی‌های انجام‌شده با نهادهای مرتبط اشاره کرد و گفت: تخصیص سهمیه از سوی سازمان حج و زیارت، برگزاری جلسات هماهنگی با ثبت احوال و دیگر دستگاه‌های اجرایی و اتصال سامانه‌ای میان نهادها از جمله اقدامات زیرساختی این پروژه بود که با دقت بالا و همکاری کامل انجام شد.
مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص برنامه‌های فرهنگی و معنوی ویژه این کاروان تصریح کرد: یکی از شاخص‌ترین ویژگی‌های این کاروان، توجه ویژه به بعد فرهنگی و تربیتی سفر بود. از ابتدای ثبت‌نام تا پایان سفر، برنامه‌های آموزشی، مذهبی و معنوی با حضور روحانی برجسته و مجرب طراحی و اجرا شد. جلسات معارف حج، احکام و آموزه‌های اخلاقی، همراه با انس با قرآن و دعا، فضای این سفر را به فرصتی ناب برای پالایش روحی و تقویت ایمان تبدیل کرد.
وی ادامه داد: یک پزشک همراه با تجهیزات کامل پزشکی در کنار کاروان حضور داشت تا در صورت بروز هرگونه مشکل، رسیدگی لازم به‌سرعت صورت گیرد. همچنین پشتیبانی مستمر تیم اجرایی بنیاد شهید و امور ایثارگران و هماهنگی با هتل‌ها و مراکز درمانی، موجب شد این سفر با آرامش، نظم و بدون دغدغه برگزار شود.
مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید در بخش پایانی سخنان خود خطاب به خانواده‌های شهدا و ایثارگران علاقه‌مند به حضور در چنین سفرهایی گفت: امیدوارم این سفر برای تمامی زائران، سرشار از برکت، خاطره و معنویت بوده باشد. قدر این فرصت گران‌سنگ را بدانید و با شکرگزاری به درگاه الهی، زمینه حضور دوباره در این مکان مقدس را فراهم کنید. امیدواریم در آینده‌ای نزدیک، تمام مشتاقان توفیق مجدد حضور در کنار خانه خدا را بیابند و در این راستا از تمام همکاران ستادی و استانی که در اعزام 5 هزار خانواده شهدا و ایثارگران به حج تمتع در کاروان ویژه تلاش کردند، تشکر می‌کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/970089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این 2 گوشی ارزشمند و ارزان، برای کارهای روزمره مناسب‌اند

پلی‌ استیشن به موفقیت نینتندو سوییچ 2 واکنش نشان داد

شرایط رسانه‌ای کنونی نیازمند تبلیغات صحیح است

شهادت فرزند برومند شهرستان دشتی استان بوشهر در حمله متجاوزانه صهیونیست به خاک ایران

ارائه هیچ خدماتی در استان متوقف نشده‌ است

لزوم جریان‌سازی پیش‌دستانه توسط رسانه‌های داخلی

هم‌افزایی و وفاق جریانات سیاسی در شرایط کنونی ضروری است

بازی Firebreak بر روی پلی‌استیشن 5 پرو با وضوح 4K اجرا خواهد شد

زمانه پهپادهای متکی بر هوش مصنوعی

با پیگیری مطالبات مردمی، خروج خودروهای جزیره کیش تسهیل شد

حضور میدانی ومستقیم مدیران اقتصادی استان درراستای ثبات و آرامش در سطح بازار

مشخصات تراشه تبلت جدید سامسونگ لو رفت

خانه‌سازی در میان برف؛ بازی سرگرم‌کننده Winter Burrow رایگان شد

میان‌رده جدید سامسونگ با پردازنده 2 سال پیش عرضه می‌شود؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان

زمان برچیدن رژیم جعلی صهیونیستی فرا رسیده است

هشدار وزش باد شدید در برخی استانهای کشور از امروز

نسخه بتای نرم‌افزار استیم برای مک منتشر شد

روزنامه لبنانی: پاسخ ایران تعیین‌کننده‌ آینده معادلات خواهد بود

گزارش «گاردین» از رفتار نامنسجم ترامپ در قبال حمله اسرائیل به ایران

آیفون XS از امروز یک گوشی «قدیمی» به‌حساب می‌آید

شناگر سمنانی مدال طلای جهانی‌اش را به شهید مدافع حرم، شهید عباس دانشگر تقدیم کرد

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با خانواده شهید سید عبدالله حسینی در رامسر

بازگشت غیرمنتظره؛ گوگل اسنپ‌سید از خواب زمستانی بیدار شد!

گوگل قابلیت فراموش‌شده اندروید را برای همیشه کنار می‌گذارد

تحلیلگر امنیتی پیشین سیا: هیچ منطقی حمله اسرائیل را توجیه نمی‌کند

تاریخ امتحانات این دانشگاه‌ها تغییر کرد

نسخه جدید بازی قارچ‌خور کارش را پرقدرت شروع کرد

«تم‌ها» سرانجام به کامپیوترهای اپل می‌آیند

نقشه بزرگ سلطان برای میراث آتاتورک

شاخص هوای اصفهان بر مدار قابل قبول است

آخرین وضعیت تاسیسات فردو و نطنز پس از حمله اعلام شد

حمله جدیدی به اصفهان نداشتیم؛ نگرانی از انتشار آلودگی مجتمع شهید رئیسی وجود ندارد

آسیب‌پذیری عجیب اندروید

ادامه گرما و هشدار جوی در هرمزگان

مناسبت روز؛ شنبه 24 خرداد ماه

بازی فال‌اوت 76 حالا 23 میلیون کاربر دارد

شکوفایی فاشیسم در آمریکای ترامپ

مستندسازی حمله ایران به مرکزی نظامی در تل‌آویو توسط شهروند فلسطینی

لحظه اصابت موشک ایران در تل آویو از لنز دوربین مداربسته (ساعت 01:44 شنبه به وقت ایران)

ویدئویی دیگر از واکنش اهالی غزه پس از دیدن موشک‌های ایران

افشاگری مجری مشهور آمریکایی درباره فشار لابی اسرائیل بر ترامپ

شادی زایدالوصف مردم غزه از تماشای موشک‌های ایران

«باب گربه خیابانی» در کتابفروشی‌ها

کپکام: قیمت 80 دلاری بازی‌ها منطقی است، اما الزاماً از این روند پیروی نمی‌کنیم

بازی MindsEye عرضه پرحاشیه Cyberpunk 2077 روی پلی استیشن را تکرار کرده‌ است

هواوی واچ 5 با مشخصات بهبود یافته معرفی شد

چه سناریوهایی برای مذاکرات هسته‌ای قابل تصور است؟

بدبینی متفکر آمریکایی به تاثیر حملات پهپادی اوکراین

جزئیات حمله رژیم صهیونیستی به نطنز