پیام سپاهان

آخرين مطالب

معاون سیاسی رئیس جمهور: کناره‌گیری ظریف بر دولت تحمیل شد سیاسی

معاون سیاسی رئیس جمهور: کناره‌گیری ظریف بر دولت تحمیل شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - شرق /متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
معاون سیاسی رئیس‌جمهور در نخستین کنفرانس بین‌المللی مطالعات آمریکا و اروپا، با مقایسه کناره‌گیری محمدجواد ظریف و ایلان ماسک، بر وطن‌پرستی و ازخودگذشتگی ظریف برای منافع کشور تأکید کرد.
به گزارش ایلنا، مهدی سنایی در نخستین کنفرانس بین‌المللی مطالعات آمریکا و اروپا در دانشکده مطالعات جهان با اشاره به تحلیل‌هایی که اخیرا در رسانه‌ها مطرح و کناره‌گیری محمدجواد ظریف با ایلان ماسک مقایسه و تحلیل‌هایی ارائه شد، گفت: البته این مقایسه‌ها بی‌شباهت هم نیست، ولی واقعیت این است که وطن‌پرستی آقای ظریف، برخلاف ایلان ماسک اساسا مشهود است و فهم و شناخت عمیق او از سیاست خارجی و مسائل جهانی، مثال‌زدنی و شگفت‌انگیز است.
او افزود: سرمایه اصلی آقای ظریف ازخودگذشتگی او برای منافع و اهداف کشور است و این مبالغه نیست. کشور هم خادمان خود را مطمئنم فراموش نخواهد کرد. این کناره‌گیری به خواست رئیس‌جمهور یا دولت نبوده، بلکه بر دولت تحمیل شد.
معاون سیاسی رئیس‌جمهور ادامه داد: وقتی صحبت از «اروپا و آمریکا» می‌کنیم، بحث بر سر غرب جمعی است. وقتی آمریکا و اروپا در کنار هم قرار می‌گیرند، قاعدتا بحث درباره غرب جمعی و جایگاه و نقش آن در جهان کنونی و در نظم آینده است.
او خاطرنشان کرد: اکنون به‌ طور کلی در دوره بی‌نظمی به سر می‌بریم.
سنایی به نقل از ریچارد هاوس گفت: جهان کنونی نه به قواعد گذشته پایبند است و نه آنها را اجرا می‌کند و نه قواعد جدیدی شکل گرفته‌اند.
او افزود: این بی‌نظمی در سال‌های اخیر تشدید هم شده است و کاتالیزور اصلی این وضعیت ویروس کرونا بود که روند جهانی‌شدن را معکوس و ملی‌گرایی را تشدید کرده است. همچنین جنگ اوکراین یکی از مهم‌ترین عوامل صف‌بندی مجدد در جهان بود.
سنایی با اشاره به جنگ غزه به عنوان عاملی که نظم پیشین را زیر سؤال برد، گفت: اینکه بازیگران غیردولتی توانستند نقشی در سطح جهانی ایفا کنند، آن هم به شکلی بی‌سابقه، قابل توجه است.
او ادامه داد: دولت‌های اروپایی بسیاری در این زمینه نمره قبولی نگرفتند، اما افکار عمومی دنیا به ‌شکل بی‌سابقه‌ای متحد شد.
سنایی اظهار داشت‌ این یکی از معدود موارد تاریخی بود که افکار عمومی جهانی در یک موضوع، به‌صورت منسجم واکنش نشان داد.
او همچنین به ظهور قدرت‌های جدید و نوظهور اشاره کرد و گفت: این نشانه تغییر نظم جهانی است و همه تحلیلگران را ملزم می‌کند که آنها را در شکل‌گیری نظم آینده در نظر بگیرند.
سنایی در پایان به پدیده ترامپ اشاره کرد و گفت: ترامپ به شکلی بی‌سابقه، نظم پیشین و حتی قواعد بین‌المللی کلاسیک را زیر سؤال برد.
او خاطرنشان کرد که وابستگی اروپا نسبت به گذشته نیز کاهش یافته است و این موارد تأثیرگذار بر نقش آینده آمریکا و اروپا در جهان و نظم آینده خواهند بود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/969866/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کوجیما: مثبت بودن تمام پیش‌نمایش‌های Death Stranding 2 خبر خوبی نیست

مشرق: فرزندان صدیقی چرا بازداشت‌ شده‌اند؟

آخرین آمار مجروحان حمله تروریستی اسرائیل؛ 95 مصدوم در 12 استان

حمله مجدد به نطنز

استان اصفهان در حالت آماده‌باش برای مدیریت بحران است

«کرامت شهادت»؛ نقطه عطف فرهنگ غدیر

کمپانی Tencent با 15 میلیارد دلار در حال بررسی خرید شرکت Nexon است

عصر ایران: دست‌بردار آقای صدیقی

روایت «المانیتور» از نقشه راه ترامپ در مواجهه با ایران

آغاز حملات ایران به اسرائیل

شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی اسرائیل

محل شهادت سرلشگر سلامی و جمعی از همکاران و محافظان

هیچ آلودگی هسته‌ای در سایت نطنز رخ نداده است

تجمع مردم اصفهان برای حمایت از انتقام از رژیم صهیونیستی آغاز شد

شورای اطلاع‌رسانی در آماده‌باش کامل است

اقامت گردشگران در هتل‌های کیش تا ازسرگیری پروازها تمدید شد

هیچ آلودگی هسته‌ای درسایت نطنزرخ نداده است/در این حادثه مجروح و شهیدنداریم

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از هفت خانواده شهید و جانباز در تنکابن

کتاب رئیس‌جمهور کره‌ جنوبی از برنده نوبل جلو زد

اینترنت استارلینک برای گوشی‌های آیفون فعال شد

بازگشت کاروان ویژه جانبازان از حج تمتع به میهن اسلامی

لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز

حملاتی به نطنز انجام شده و در حال بررسی هستیم

تمامی پروازها در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی لغو شد

Stellar Blade دومین بازی پرمخاطب پلی‌ استیشن در استیم شد

شبکه مالی ایران هدف قرار گرفت

معنی توافق بهتر با ایران

برگزیدگان جایزه «بیستون» معرفی شدند

قوانین خاصی در طراحی شخصیت‌ها سری NieR اعمال می‌شود

تالارهای خالی!

ماسکِ پشیمان

تاثیر تخلف پسران بر اعتبار پدران

چرا چین نمی تواند به تایوان حمله کند؟

عذرخواهی نماوا

دومین بتای One UI 8 برای گلکسی S25 منتشر شد

معنای حذف مخالفان توافق با ایران از دولت ترامپ

دوگانه معیوب فشار و مذاکره!

ممنوعیت سگ‌گردانی در سایه تجارت بی‌ضابطه سگ‌فروشی

پیچیدگی دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا زیر سایه قطعنامه

رقیب گلکسی A56 خودنمایی کرد؛ تراشه توانمند با 12 گیگابایت رم

یکی از طراحان لایحه حجاب: آیا قتل الهه مصداق خشونت علیه زنان است؟

نسخه ویژه هوش مصنوعی مایکروسافت در اختیار وزارت دفاع آمریکا قرار می‌گیرد

قطعنامه در وین، مذاکرات در مسقط

اندیشکده استیمسون: بدقولی‌های غرب ایران را بی‌اعتماد کرده است

تلاش می‌کنم بهترین سال فوتبالی‌ام را در سپاهان داشته باشم

بانک مرکزی مانع رونق صادرات صنایع‌دستی

پکن، میزبان دومین نمایشگاه بزرگ کتاب جهان

یک آپدیت عجیب، نفس گوشی معروف را گرفت؛ محدودیت اجباری عمر باتری

نوبتِ فرمانده

گوشی موردانتظار پوکو F7 با عملکرد ضعیف‌تر از رقبا رؤیت شد