پیام سپاهان

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود اقتصادی

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران گفت: کنگره شهدای غریب در اسارت، حقیقتاً کاری ارزشمند و بزرگ بود.

به گزارش ایثار، سعید کهن سال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در مراسم تکریم از دست اندر کاران کنگره شهدای غریب در اسارت، ضمن قدردانی از تلاش‌ های صورت گرفته، اظهار کرد: برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، حقیقتاً کاری ارزشمند و بزرگ بود، شناخت مردم نسبت به شهدای عزیز عمدتاً به دوران دفاع مقدس محدود می ‌شد، اما این کنگره به تبیین نقش بزرگ و طاقت ‌فرسای این شهدا در اردوگاه‌ های رژیم بعث پرداخت؛ جایی که آنان ضمن دفاع از کشور، مظلومانه به شهادت رسیدند.
وی افزود: شناسایی این شهدا و تبیین ارزش‌ های معنوی و آثار باطنی آنان می ‌تواند به عنوان نماد صبر، استقامت و الگو برای جامعه، تأثیرات عمیق‌ تری داشته باشد، برخی شهدا به دلیل نوع خاص فعالیتشان در شرایط سخت، اثر گذاری ویژه‌ ای دارند؛ به ویژه شهدای اسارت که نمونه‌ های بارز ایثار و فداکاری هستند.
کهن سال با اشاره به نمونه‌ ای از شهدای غریب در اسارت گفت: همین دیروز یکی از بزرگان نقل می‌ کردند که شهیدی معلم بود و در اردوگاه نیز برای آموزش آزادگان برنامه‌ ریزی می‌ کرد، او به خاطر همین "جرم" از سوی دشمن به شهادت رسید، در حالی که با وجود هشدارهای دوستان مبنی بر خطرات احتمالی، این کار را به عنوان تکلیف الهی و وظیفه‌ ای در قبال حقوق معلمی خود می ‌دانست.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با تأکید بر جایگاه والای شهدا در نظام آفرینش، از خداوند متعال برای دست اندرکاران کنگره آرزوی سلامتی و اجر کرد و گفت: در همین جلسه لازم می‌ دانم از حضور مؤثر و شایسته شما عزیزان در برگزاری این همایش‌ ها، چه در سطح منطقه‌ ای، چه شهرستانی و چه استانی، صمیمانه سپاسگزاری کنم.
وی انسجام و وحدت موجود در جامعه ایثارگری، به ویژه آزادگان، را الگویی ارزشمند برای سایر اقشار این جامعه دانست و تصریح کرد: متأسفانه، یکی از مشکلات امروز جامعه ایثارگری، کمرنگ بودن ضریب نفوذ ما در بین دستگاه‌ های اجرایی است که این امر گاهی منجر به خدشه وارد شدن به کرامت این عزیزان می‌ شود، حضور ساختارمند و مؤثر شما عزیزان در بنیاد و سپس در دستگاه‌ های اجرایی می ‌تواند نگاه مسئولین و کارکنان این دستگاه‌ ها را نسبت به جامعه ایثارگری تقویت و شفاف‌ تر کند.
کهن سال با اشاره به تلاش ‌های بنیاد شهید برای پیگیری حقوق ایثارگران، از تصویب قوانینی مؤثر و ماندگار در آینده نزدیک خبر داد.
وی ضمن تقدیر از پیشگامی جمع حاضر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح شهر و منطقه، بر ضرورت تشکیل ستادی اولیه با نقش ‌آفرینی این عزیزان تأکید کرد و افزود: اگر بتوانیم باور پذیری، معرفت، دانش، آگاهی، فضل و اخلاص این دوستان را بهینه و جمعی کنیم، قطعاً می‌ تواند در لایه‌ های مختلف دستگاه‌ های اجرایی نیز اثرگذار باشد.
مدیر کل بنیاد شهید مازندران با اشاره به گستردگی جامعه ایثارگری در دستگاه‌ های اجرایی، خواستار ورود این ظرفیت برای مطالبه‌ گری بر اساس قوانین و چارچوب‌ های موجود شد.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و مودت همه عزیزان، فرهنگ شهادت، عزت، اقتدار، عاقبت بخیری و رستگاری در باور مردم، جوانان و نوجوانان نهادینه شود. او همچنین بر ضرورت همدلی نهاد های فرهنگی مرتبط برای تولید محتواهای هنری، تاریخ شفاهی و سایر آثار به منظور انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به جامعه تأکید کرد.
کهن سال یکی از دلایل عدم تحقق کامل انتظارات جامعه ایثارگری را عدم انتقال صحیح آگاهی به این جامعه دانست و از تلاش‌های صورت گرفته در زمینه کیفی‌ سازی عکس مطهر شهدا و جمع‌ آوری آثار آنان قدردانی کرد.
وی همچنین از تأمین اعتبار برای ایجاد مخزن و سرور مرکزی جهت نگهداری محفوظ آثار شهدا و بهره‌برداری جامعه از آن خبر داد.
مدیر کل بنیاد شهید مازندران در پایان سخنان خود، خواستار تداوم برنامه‌ های مرتبط با شهدای غریب در اسارت به صورت مستمر شد و بار دیگر از همه دست اندرکاران این کنگره صمیمانه قدردانی کرد.
این مراسم با حضور زمردیان دبیر کنگره شهدای غریب در اسارت کشور، علی زاده معاون فرهنگی آموزشی بنیاد استان و مزیدها دبیر کنگره شهدای غریب در اسارت استان در مرکز ایثار برگزارشد.
در این مراسم لوح تقدیر مهندس اوحدی معاون محترم رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد به دلیل " برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت استان " به سعید کهن‌سال مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران تقدیم شد.
گفتنی است در پایان از کلیه اعضای ستاد برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت مازندران تجلیل به عمل آمد.
زمردیان دبیر کنگره شهدای غریب در اسارت کشور در این مراسم گفت: در کشور 2 هزار و 460 شهید غریب در اسارت داریم و فرایند شناسایی این شهدای عزیز همچنان ادامه دارد، چنانچه شاهد شهادت شهیدی در اسارت در استان سراغ دارید باید این خاطرات مکتوب بیان شود.
وی افزود: استان مازندران جزو پنج استانی بوده که برنامه ها را به صورت تشکیلاتی و منسجم انجام داده است و کهن سال، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران از جمله مدیرانی است که در برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت و تقبل میزبانی این تشکل عالی عمل کرده است.
انتهای پیام/

پیام سپاهان


پیام سپاهان


لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/963722/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امیدواریم سال 1404 نقطه عطف تولید محصولات جدید در فولاد مبارکه باشد

کلاف گرم API X60 فولاد مبارکه با دانش بومی تولید شد

ظرفیت بالقوه فولاد مبارکه برای توسعه پایدار و بهینه‌سازی خطوط انتقال نفت و گاز کشور

فولاد مبارکه از گرید مقاوم به خوردگی رونمایی کرد

مجید علیاری علیه باشگاه ذوب آهن حکم گرفت!

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در رشت

فیلمی از حال و هوای آران و بیدگل در سالروز ولادت امام رضا (ع)

حمایت فولاد مبارکه از برگزاری مسابقه فتح پرچم با شبیه‌سازی یک حمله سایبری

طراحی، ساخت، نصب و بهره‌برداری از پیشرفته‌ترین دستگاه تست سیلندر‌های هیدرولیکی کشور در تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه

پیشرانی صنعت و نوآوری در تولید؛ مسیر تعالی فولاد مبارکه

جان دوباره در رگ های زاینده رود!

قهرمانی تیم صنعت فولاد مبارکه در مسابقات بسکتبال هفته کارگر

سرمایه‌گذاری 600 میلیون دلاری فولاد مبارکه برای تولید ورق‌های آلیاژی

فولاد مبارکه توان تأمین نیاز اسلب و کلاف گرم پروژه‌های نفت و گاز را دارد

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

آزمون های مهارتی طرح مهارت آموزی دانش آموزان ابتدایی و متوسطه اول استان اصفهان به صورت قطبی اجرا شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

افتتاح اولین ورزش باستانی در حسینیه بنی فاطمه اصفهان + فیلم

خودکفایی در تجهیزات فولادی پروژه های نفت و گاز با کمک فولاد مبارکه

قابلیت تجربه بین نسلی در نسخه پولی بازی Deltarune ارائه می‌شود

یوتیوب به پخش انحصاری بازی‌های لیگ فوتبال آمریکا فکر می‌کند

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست

نتانیاهو منزوی می شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

ارزیابی مهارتی ورزشی دانش‌آموزان با رویکرد قطب‌بندی اجرا شد

نشست خبری مدیران عامل صنعت برق اصفهان با حضور اصحاب رسانه برگزار شد

روستای حسن‌آباد سمنان به اینترنت 4G همراه اول مجهز شد

مرمت ساختمان تاریخی نوغان لنگرود به‌ زودی آغاز می‌شود

دستگیری فردی که به جشن نجف‌آبادی‌ها حمله کرد+ فیلم

راه اندازی کتابخانه عمومی سیار در ارومیه و مهاباد

تشریح دستاورد‌ها و برنامه‌های فولاد مبارکه در بازدید مقامات سازمان بازرسی کل کشور

حمایت از صنایع کشور از اولویت‌های اصلی است

دستگیری یکی از عاملان اخلال در جشن میلاد امام رضا (ع) در نجف آباد